Eto ti ga iznad.bvsic je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:41Bas se ja pitam gdje li je pasce s durmitora, nesto ga nema a prica se o glavnoj temi odakle je koKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:28goGlobal je napisao/la: ↑17 jan 2026, 00:26
U Sarajevu, Vogosci, Ilijasu, Visokom, Brezi i drugim sredinama vazda je čaršija i domicilno stanovništvo navijalo za FK Sarajevo a ruralni dijelovi za manji sarajevski klub. U večini slučajeva je to tako i danas dan, s tim što su se devedesetih desile velike migracije a i u postratnom razdoblju, pa se može reći da je dosta ruralaca naselilo urbane sredine i naravno navijajući za Željezničar ostali su pri istoj strasti. U suštini je nebitno ko za koga navija, bitnija je činjenica kad navijač Želje, fočak ili ustikolinac napiše kako j*b* sandžaklijama sandžačku majku i sl. na forumu, eh.. to je pravi problem. Jer se dovodi njegova inteligencija u pitanje i samim tim završava svaka pomisao na poštovanje među rajom. Da napišem konkretno, ne znam šta ima nekog fočaka remetiti sandžaklija ili bilo ko drugi..svi smo mi ljudi pa neka navija ko za koga hoče. Fkt mi nekogično.
Apsolutno netacno, i ne samo da je netacno nego je realnost potpuno kontra toga. Najgori su oni koji lazu sami sebe, kao ova dvaslucaja, samo da bi ispali “vece Sarajlije”. Nemam ja problem s tim kompleksom, Sidran ga je davno najbolje opisao, al imam problem s lazima. Prestanite prodavat pricu da ste vi nesto gradski, a drugi klub kako kazes ruralni po navijacima, jer vam historija govori suprotno. Od osnivanja pa kroz citavu historiju do danas, kod vas su u klubu ljudi sa strane, dosljaci, najvece legende, najveci treneri, pa ako hoces i najpoznatiji navijaci, vecinom ljudi koji nemaju veze s gradom Sarajevom. Kod nas je grad od osnivanja do danas srz svega. Od osnivaca, igraca, trenera, navijaca.
Ne mogu da presutim ove lazi i na njih cu uvijek odgovarati cinjenicama, jer vas deset to ne moze ispinovati koliko god se trudili, nema te lazi koja moze postati istina kad s druge strane stoje argumenti. Ni zato sto vas znam hejbet koji ovako lazu, a vikendom idu na selo. Znam i to da vam je vodja jedno vrijeme morao lagat odakle je, da se ne ofira da je s nekog brda. Dakle, ne pricam bezveze i ne lupam napamet, niti bih ikad lagao da nekoga spustim a drugog uzdizem, sve sto pisem su cinjenice.
Izvinjavam se raji koja ovo mora citati svaka dva mjeseca, njima to valjda po skripti dodje na red, a evo i na ovom forumu od deset vas sedam nije iz Sarajeva.
Kod nas je grad prirodan slijed, ne moramo nista naglasavati na silu kao vi, jednostavno ne ide.
70>30![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dobar velez
Dominik Prokop (28) novi igrac Zeljeznicar
Igrao je za u16,17,18,19,20,21 repke Austrije
Hnl, Austrijska Bundesliga, Njemacka Treca liga
Poznat je po lijepim golovima protiv Rome, Rijeke, Salzburga, Sturma…
Zabio je tri gola u grupnoj fazi Europa Lige
Igrao je za u16,17,18,19,20,21 repke Austrije
Hnl, Austrijska Bundesliga, Njemacka Treca liga
Poznat je po lijepim golovima protiv Rome, Rijeke, Salzburga, Sturma…
Zabio je tri gola u grupnoj fazi Europa Lige
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nema vise mahale, pratite zvanicnu !
I šta kaže prvi insajder foruma, iz druge austrijske lige?
Maskota duška
Maskota duška
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jel ono 4/5 igraca iz druge austrijske lige i ovi sto se bore za opstanak? Joj sto ti rade lazne hadzije i insajderi..
Fk Željezničar.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Riječ je o igraču koji voli loptu u nogama, ima dobar pregled igre i zna prepoznati pravi trenutak za završni pas.
Važno je istaći i njegovu radnu etiku. Tokom karijere prošao je kroz različite lige i sisteme, ali je uvijek uspijevao zadržati ozbiljnu minutažu, što nije slučajnost, već pokazatelj profesionalnog pristupa.
Dolaskom Dominika Prokopa, Plavi dobijaju fudbalera koji je već prošao mnogo toga, ali i dalje ima šta ponuditi.
Ostaje da se vidi koliko brzo će se uklopiti i kakvu će ulogu dobiti, ali jedno je sigurno, Plavi su dobili pojačanje koje ne dolazi da uči, već da odmah doprinese na terenu
Kao da je neko gurno u džep novinaru da se malo umiri masa sa ovim polovnjakom
Važno je istaći i njegovu radnu etiku. Tokom karijere prošao je kroz različite lige i sisteme, ali je uvijek uspijevao zadržati ozbiljnu minutažu, što nije slučajnost, već pokazatelj profesionalnog pristupa.
Dolaskom Dominika Prokopa, Plavi dobijaju fudbalera koji je već prošao mnogo toga, ali i dalje ima šta ponuditi.
Ostaje da se vidi koliko brzo će se uklopiti i kakvu će ulogu dobiti, ali jedno je sigurno, Plavi su dobili pojačanje koje ne dolazi da uči, već da odmah doprinese na terenu
Kao da je neko gurno u džep novinaru da se malo umiri masa sa ovim polovnjakom
206 utakmica u Prvoj ligi Austrije, kupu Austrije i Europa Ligi
35 utakmica u Njemackoj trecoj ligi i kupu
56 utakmiza repke Austrije od U16 do U21
35 utakmica u Njemackoj trecoj ligi i kupu
56 utakmiza repke Austrije od U16 do U21
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Uozbilji se.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
Fk Željezničar.
Uozbilji se.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
Fk Željezničar.
Uozbilji se brate ovaj trci ko dva Boljevicajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19
Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hoćeš reci da je ovo bolji fudbaler od Boljevica ? Jel fkt do te mjere doslo da se toliko slijepo brani. Hajd bar ovom Nalicu ste podebljali za njeg ako ga dovedete možete reci da ste igraca doveli.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:20Uozbilji se.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
Očekivao sam vise bogami tanko bas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 jan 2026, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
U najboljim godinama on dolazi u premijer ligu BiH iz Austrije... Ne treba nista vise reci 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Hahahahhahahahahhahah joj jesi cvrknojurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što?Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:16Riječ je o igraču koji voli loptu u nogama, ima dobar pregled igre i zna prepoznati pravi trenutak za završni pas.
Kao da je neko gurno u džep novinaru da se malo umiri masa sa ovim polovnjakom![]()
Izgleda kao sasvim dobro pojačanje, ne bi mi smetalo ni da je krenuo putem Koševa, svakako nam treba krilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ne ne
Messi Mujkic (16)
Zagrada je najjaca.
Dušku će srce opalit, ne može pogoditi datum svog rođenja, a ne nešto drugo 
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, jurisicduska, kogmagie46, LondonBlues, Napapijri, shtaje i 35 gostiju.