Cim Dzeko uleti s parama mi pocesmo potpisivat igrace,digo smo Nalicu platu,sad ce ko more bit kod nas.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Brko iz druge galaksije!
- jurisicduska
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:27Ma nisam ja pogađao vi ste pisali da vam dolazi iz druge lige Austrijeja sam samo odgovarao na post. Ako su vam ovo pojačanja onda super svako vam ovako bilo. Frajer odigrao 300 ligaskih minuta za Hartberg u godinu dana
strašan.
Panična kupovina se čini da se udovolji navijačima koji su nestrpljivi.
Nije mogao u Gorici da se nametne. Vi bi trebali težiti da budete debelo iznad te Gorice po najavama.
Pod ruku sa nodijem i na liječenje
A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Brko iz druge galaksije!
Kaze izbio sukob izmedju hadzije i duske, daje mu lazne info, izgubio ugled na forumu. Joj kad ga vidim duska reci cu mu ja, nece on tebe zajebavati..
Fk Željezničar.
Pa duška nam želi dobro, kad krenu da nas ugase on je prvi na frontu da nas brani1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Najava igraci koji donose instant razliku , pojačanje Prokop.1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Najava dovođenje igraca na kojim se može zaradit - pojačanje 28 godišnji lik koji je izmijenio 10 klubova nikad marke nije dao niko za njeg.
Najava kapitalci - pojačanje lik koji nije mogao sjedit na klupi u Gorici , morala ga Gorica na posudbu slat
Kakav pablo11 hadzija on mi je neprijatelj ja sam ti Amarovac
Uživajte u pojačanju
Boljevic je za njeg Vinicus Junior.
Najjaci je bio u Regionalnoj ligi - Istok - standardan
Tema je premijer liga BiH , sto se ne bi komentarisalo ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 jan 2026, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Fina mu je frizura.
Doce i Dzeko kad sve poslozimo
Surdanovic bio maltene najbolji igrac Zrinjskog, a nema 50 utakmica u prvoj ligi Austrije, a ima oko 100 utakmica u drugoj ligi
Prokop 170 utakmica samo u prvoj ligi Austrije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ligata likes it.
Tanka je linija od Dzeke do Prokopa...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
- RollingPaper
- Kontakt:
Svaka cast za Velez, ovaj Vukovar je odlicna ekipa predvođena dobrim trenerom. Pobjedili su i Dinamo u prvenstvu.
Kad vidim da duška pjeni znači da se sve dobro radi. Da se on ušutio onda bi se zabrinuo za dešavanja u našem timu.
Imate vi svojih pacijenata, koji znaju sva dešavanja u Sarajevu. Zato vi nemate šta Duški reći.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:55Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne pjeni niko.
Samo vam fali malo realnosti.
Al dobro vi ste na Koningsa svrsavali kojem je Zeljeznicar prvi profesionalni ugovor u karijeri ali nije vas Bog mogo uvjeriti da će bit fijasko. Sad svršavanje na igraca kojeg je Gorica morala poslati na posudbu jer je bi višak u 22 igraca. Upravu si ne treba se mijesati.
Fantastičan igrac, meni krivo, pjenim i strah me i pomislit kako će igrat. I čir mi je pukao.
Duska i pise zbog vasih debila koji se miješaju u sve i svašta u Sarajevu. Kao opozicija tome.
Razumite dušku, nekad je navijao za nas.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dovelo Prokopa i osililo se.
Ja mislim da je to i razlog sto vi ne možete ništa nikad napravit, ne bi se moglo od vas živjeti da fkt dovedete kakvo pojačanje ili ne daj Boze nešto osvojite
Ja mislim da je to i razlog sto vi ne možete ništa nikad napravit, ne bi se moglo od vas živjeti da fkt dovedete kakvo pojačanje ili ne daj Boze nešto osvojite
Budimo malo realni. Kako nas je preuzeo Mirvić tebi je bar malo loše bilo. Kada bi uporedili broj postova u vezi nas ili tvoje ekipe dobro bi prevagnulo na našu stranu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Ne pjeni niko.
Samo vam fali malo realnosti.
Al dobro vi ste na Koningsa svrsavali kojem je Zeljeznicar prvi profesionalni ugovor u karijeri ali nije vas Bog mogo uvjeriti da će bit fijasko. Sad svršavanje na igraca kojeg je Gorica morala poslati na posudbu jer je bi višak u 22 igraca. Upravu si ne treba se mijesati.
Fantastičan igrac, meni krivo, pjenim i strah me i pomislit kako će igrat. I čir mi je pukao.
Duska i pise zbog vasih debila koji se miješaju u sve i svašta u Sarajevu. Kao opozicija tome.kad vam to postane jasno manje cete biti kivni na mene.
Iako mi još nismo postali ozbiljan faktor, ali smo se pomaknuli sa mrtve tačke. Zbog toga si se ti zabrinuo da bi mi mogli bolje iskoristiti investitora nego što ste vi.
Prave rezultate tek možemo znati nakon koju godinu.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 13 gostiju.