28 godina u punoj snazi, uvijek bio standardan igrac

Ma smijesna mi tvoja prica, kad fulis okrenes drugu temu da hajcas, ne mozes zadrzati igraca koji zeli da ide. Hvala i sretno mu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:21Hoćeš reci da je ovo bolji fudbaler od Boljevica ? Jel fkt do te mjere doslo da se toliko slijepo brani. Hajd bar ovom Nalicu ste podebljali za njeg ako ga dovedete možete reci da ste igraca doveliPablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:20Uozbilji se.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:19
Ne znam za tih 4-5 al pustiti Boljevica a dovest ovog mogu samo ljudi koji su izgubili sve kompase.
Ma nisam ja pogađao vi ste pisali da vam dolazi iz druge lige Austrije
Nije mi baš prirodno da novinar ovako hvali igrača niti sam vidio objave potpisa slične ovakvim hvalospjevimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:24Što?
Izgleda kao sasvim dobro pojačanje, ne bi mi smetalo ni da je krenuo putem Koševa, svakako nam treba krilo.
Svaka cast prijatelju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:24Što?
Izgleda kao sasvim dobro pojačanje, ne bi mi smetalo ni da je krenuo putem Koševa, svakako nam treba krilo.
Cim Dzeko uleti s parama mi pocesmo potpisivat igrace,digo smo Nalicu platu,sad ce ko more bit kod nas.
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:27Ma nisam ja pogađao vi ste pisali da vam dolazi iz druge lige Austrijeja sam samo odgovarao na post. Ako su vam ovo pojačanja onda super svako vam ovako bilo. Frajer odigrao 300 ligaskih minuta za Hartberg u godinu dana
strašan.
Panična kupovina se čini da se udovolji navijačima koji su nestrpljivi.
Nije mogao u Gorici da se nametne. Vi bi trebali težiti da budete debelo iznad te Gorice po najavama.
A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Pa duška nam želi dobro, kad krenu da nas ugase on je prvi na frontu da nas brani1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Najava igraci koji donose instant razliku , pojačanje Prokop.1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Izuzev ove sezone,jest.Prosle 33 nastupa sa 2000 minuta,pretprosla blizu 2300.
Doce i Dzeko kad sve poslozimo
Ligata likes it.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], VivaLaLiberta, Zigazaga i 29 gostiju.