Hubjer
Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo, nije Hubjer, nego Hujber, a pod broj dva, mi nemamo potrebe za igračem koji će odmah upasti u prvih 11 na toj poziciji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:41Salu ba na stranu, Prokop bi bio pojačanje svakoj ekipi u ligi. Ne znam sta se primate ko budale. Ozbiljan cv i kontinuitet igara. Trebao bi valjati. Osmica ili desetka taman ono sto vam fali povredom Sosica.
Prokopace teren
Meni je duska bio ok dok ga nije djipke poceo braniti. Tu sam vidio da se nesto "obatalilo"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- jurisicduska
- Kontakt:
To jeste istina.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:33Pa Ljajic je po karijeri jedno od najvecih imena u ligi pa da ne zabi gola Želji iz slobodnog jos bi se Mirvic pljuvo radi njegovog dolaska i propale investicije
Fk Željezničar.
Posteno.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:05Meni je Duska isto bio ok dok se nisu pojavili ovi delegati da broje tuđe pare ismijavaju sve sto ima veze sa Sarajevom i tako. Od tad nešto nije normalan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Hujber je p i č k i n dim za Prokopa....
Prvo ja nisam nikakav djipke, ja sam gospodin za tebe. Drugo, postavljam ti pitanje ali sam trebao ovako da skontaš Hubjer ?
Ljaljic je u svakoj skoro odigranoj utakmici imao doprinos, bio je povrijeđen dobar dio polusezone. A ovo što je odigrao mimo derbija je opravdao epitet pojacanja. 13 utakmica 3 gola 2 asistencije i par jako dobrih utakmica sasvim korektno.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:09To jeste istina.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:33Pa Ljajic je po karijeri jedno od najvecih imena u ligi pa da ne zabi gola Želji iz slobodnog jos bi se Mirvic pljuvo radi njegovog dolaska i propale investicije
Očekuje se od njega tek ono najbolje ako ga povrede zaobiđu.
Ma ti si obično magare glupo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ko je skautirao ovog građevinca iz Danske...
12 minuta u sezoni ima u Vejleu
Sprdali se nekad što smo mi Memiju prodali u Vejle a 7g poslije oni se pojačali iz istog kluba...
12 minuta u sezoni ima u Vejleu
Sprdali se nekad što smo mi Memiju prodali u Vejle a 7g poslije oni se pojačali iz istog kluba...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- jurisicduska
- Kontakt:
Objektivno **** igrac.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:18Ko je skautirao ovog građevinca iz Danske...
12 minuta u sezoni ima u Vejleu![]()
Na stranu sto ta paralela koju si povukao ne ide tebi u prilog.
Vejle havleStrikeWarzone je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:18Ko je skautirao ovog građevinca iz Danske...
Znaju ga iz hnl, nije ga niko morao skautirati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:18Ko je skautirao ovog građevinca iz Danske...
MIRVIĆI SE POMIRILI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.