FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moje neko misljenje je da bi Began mogao na klupu ako se igra sa 4 nazad
Mujkic/Marudza - Bralic - Gojkovic - Ristovski
Ovako mozes Kupresaka na krilo gore bacit pa ti dodje skoro kao 3-5-2
Mujkic/Marudza - Bralic - Gojkovic - Ristovski
Ovako mozes Kupresaka na krilo gore bacit pa ti dodje skoro kao 3-5-2
Luka je dobar hnl igrac, jedina mana sto je ove polusezone malo igrao 2 utakmice i pise da uopsgw nije bio prijavljivan za utakmice, tu je tesko znati sta se desavalo. Ok 26 godina tako da ima on intrresa igrati.
Ovo je nesto slicno Beganovicu tako da desna strana je rijesena.
Pa Mamic ga dovodi, valjda covjek zna sta je u pitanju ocito da Beganovicu back up, nemas kvatitetnih bekova koje nama trebaju, jbg pustiti covjeka da radi on ga i srbi dovodi ocito neki sistem pravimo. Teren je mjerilo vidjet cemo sve.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovog dovodi Mamić, a ne Leterme i sEnIaD iBrIčIć.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:40Uopšte nisam zadovoljan. Riješiš se jednih polovnjaka, a dovedeš drugog. Nama treba desni bek koji će krampu Beganovića premjestiti na klupu, a ne igrača koji će Beganoviću biti "solidna rezerva". Preko glave mi je više ovih nekih žlj igrača iz Hrvatske, šatro ex omladinskih reprezentativaca koji nakon godine i po kod nas završe u Posušju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Teren će sve pokazati nema unaprijed ni top ni flop.
- muhamedhulk
- Kontakt:
A ovaj rb dodje to ce biti pokusaj da se izvrsi pritisak na begana da digne malo vise formu a ako ga ne bude islo imas backup opciju „hajmo reci iskusnog igraca“.
Solidan potez.
Solidan potez.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ljudi nikako da shvate da nema tog kluba,menagera,trenera da ce ubost sa svakim igracem i da ce svaki biti pojacanje. U eri Mamica imali su milion fula medjutim ljudi samo vide finalni proizvod i ove sto su zavrsili u top klubovima, promasaji su normalni.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Mislim da bi dolaskom kapitalnog lijevog krila, ovo bilo najjače Sarajevo u Mirvićevoj eri.
Tipa Stojčev, Benko, Delač, Jajalo?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ovoj ekipi fali samo Seferovic sto ce se i desiti i to je to.
Upravo to, mozda po mom ukusu nije tandem turkes/renan. Iako renan moze bit dobar i bio se poceo budit smatram da ce se on vratit u stari mod radi ugovora koji istice za 6 mjeseci posebno ako bude dogovorio i podpisao pred ugovor.Herson je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:15Iz zadnje linije ti otišao Turda, koji je imao minimalnu minutažu, a došao Gojković. Znači, jači si nego u prvoj polusezoni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:40Slažem se ja, ali u ovom trenutku, jedno su želje, a drugo je realnost.SHZ82 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:30
prvo nije nasa liga njemu interesantna, drugo izlazi iz povrede i sta ce ti neko do ljeta tu da se vrati u formu poslije povrede i ne igranja 6 mjeseci, a mi uz to borimo samo za kup. Nama treba bek koji ce slijedece sezone igrati bolje od Beganovica ali da zeli ostati tu tj boriti se da napravi dalje trsnsfer.
Evo očigledno da mi tog beka koji iduće sezone treba biti bolji od Beganovića nemamo, a neko će nam da pojača konkurenciju apsolutno trebati.
Po pitanju mladih igrača apsolutno dobar rok, po pitanju svega drugog sad za sad tanko.
A s obzirom da sutra idemo u Antaliju, ne mogu nikako biti zadovoljan sa urađenim poslom.
Možda i ja pretjerujem, vidjet ćemo.
Iz veznog reda ti nije otišao niko, a došao je Telalović. Imaš veću širinu nego u prvoj polusezoni.
Od ofanzivaca otišao Guli, a došli Gelson i Turkeš. Tu si slabiji u odnosu na prvu polusezonu i treba ti kvalitetno krilo da nadomjesti Gulija.
Uz krilo treba ti i desni bek, po mogućnosti bolji od Beganovića.
Sve ostale pozicije su adekvatno popunjene i ne znam kakva vi uopšte pojačanja priželjkujete. Uz to imaš Mehmedovića, Dracu i druge juniore koji će tražiti svoje minute i prostor za afirmaciju.
Ljudi govore omladinci su dovedeni dabi imali korist od njih tek za svije godine, ja smatram da su oni dovedeni da bi se od neki imala korist odma tipa modroza ignjatkov od neki mozes dobit 15-20 minuta dobro njima dobro nama od neki ces dobit pritisak na starohane da daju zadnji atom snage dosta je bilo lahka para noge sacuvane.
Da nikog nedovedemo samo kad bi renan turkes mogli isporucit 15 golova u ovih 17 kola mi bi lahka mogli pobjedit sve utakmice do kraj uz regularno i fer sudjenje i naravno da nas zaobidju povrede
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Uh bruda to je golemo meni je to malo nestvarno, al opet ja tebi vjerujem džaba sve.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:11Ovoj ekipi fali samo Seferovic sto ce se i desiti i to je to.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Ja bi više volio neko extra brzo i dobro lijevo krilo nego Seferovića, ali da dođe sada i da se uklopi u ekipu do prvenstva.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:28Uh bruda to je golemo meni je to malo nestvarno, al opet ja tebi vjerujem džaba sve.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:11Ovoj ekipi fali samo Seferovic sto ce se i desiti i to je to.
Znači da je propo ko kaučSHZ82 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:50Luka je dobar hnl igrac, jedina mana sto je ove polusezone malo igrao 2 utakmice i pise da uopsgw nije bio prijavljivan za utakmice, tu je tesko znati sta se desavalo. Ok 26 godina tako da ima on intrresa igrati.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jesu li jos Bockaj i Bevis u opticaju?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemam nikakvu info, ali ja čisto sumnjam u to.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:28Uh bruda to je golemo meni je to malo nestvarno, al opet ja tebi vjerujem džaba sve.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:11Ovoj ekipi fali samo Seferovic sto ce se i desiti i to je to.
Trenutno ne vidim ni 1% razbacivanja sa lovom, što je ok i poštujem, ali isto tako ne očekujem nikakve igrače pri kraju karijere( a fenomenalnog CVa ) ili da su u nekoj vrhunskoj formi.
Par mladih igrača, eventualno neko tipa Hujber ko nije igrao u zadnjem klubu, pa da probamo vratiti u formu.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 17 jan 2026, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LegendKiller
- Kontakt:
Dok se neko priprema za duele sa Englezima, mi ovdje raspravljamo je li nam ovaj neki bek pojačanje ili ne, hoće li biti šta od ovih mladih koje dovodimo, uz neizostavnu raspravu treba li Husrefa vratiti opet ili ne.
Golemo Ismire golemo!
#realitycheck
Golemo Ismire golemo!
#realitycheck
- napoleon72
- Kontakt:
Bas me zanima koliko ce trebat objektivnoj kosevskoj publici da pocne pljuvat MamicaMSOZ101 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:55Ovog dovodi Mamić, a ne Leterme i sEnIaD iBrIčIć.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:40Uopšte nisam zadovoljan. Riješiš se jednih polovnjaka, a dovedeš drugog. Nama treba desni bek koji će krampu Beganovića premjestiti na klupu, a ne igrača koji će Beganoviću biti "solidna rezerva". Preko glave mi je više ovih nekih žlj igrača iz Hrvatske, šatro ex omladinskih reprezentativaca koji nakon godine i po kod nas završe u Posušju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Konstantno i konstantno se ista priča poteže svake ebene sezone, svaki ebeni prijelazni rok i tako preko deset godina. Doveo si čovjeka koji je mag u svom poslu (što ne znači da neće imati fula i pogrešnih procjena) i sjašite više sa pametovanjem. Svaki put neko kukanje kako nam fali igrača, kapitalaca, kako je dosta njih otišlo, kako nećemo imati koga za rotaciju i kako od djece nećemo imati ništa. Nijedan taj igrač nije bio značajan i Mamić se riješio tih igrača na vrijeme, očistio ekipu i oslobodila se platna lista za neke nove. Također, uveo se red u sve segmente kluba, tako da je čistka bila i u Akademiji, napravio se red, dobili su svi pravila i toga se moraju pridržavati. Svi su siti nekog čekanja, ali bez datog vremena i strpljenja, vraćamo se na isto iznova.
Boli me queac ko je, kako se zove, iz koje je lige, koliko je gdje odigrao, je li crnac ili bijelac, mlad/star, vjerujem Mamiću i čekam teren za konačni sud. To sam govorio x puta, a govorim i sad, uvijek su mi draži igrači koji dođu na mala vrata i koji imaju želju da nešto urade ovdje za razliku od metuzalema koji su došli da uberu zadnje pare i okače kopačke. Draže mi je vidjeti jednog Elezija kako se bori ovdje nego onomad donera zvanog Tino Sven Sušić.
Hujberu želim svu sreću, ukoliko dođe.
Boli me queac ko je, kako se zove, iz koje je lige, koliko je gdje odigrao, je li crnac ili bijelac, mlad/star, vjerujem Mamiću i čekam teren za konačni sud. To sam govorio x puta, a govorim i sad, uvijek su mi draži igrači koji dođu na mala vrata i koji imaju želju da nešto urade ovdje za razliku od metuzalema koji su došli da uberu zadnje pare i okače kopačke. Draže mi je vidjeti jednog Elezija kako se bori ovdje nego onomad donera zvanog Tino Sven Sušić.
Hujberu želim svu sreću, ukoliko dođe.
Trenutno korisnika/ca: General505, Hajdeee, jurisicduska i 36 gostiju.