FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel ovaj hubijar stranac?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nisam zadovoljan
Nisam ni za to da se Sirokom daju astronomske cifre za igraca kakve bez marke pustaju Zrinjskom
Nisam ni za to da se Sirokom daju astronomske cifre za igraca kakve bez marke pustaju Zrinjskom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma Luka je skroz ok pojacanje, ko je pratio NHL zna ga iz Istre, zasto nije u Danskoj igrao ili je slabo igrao ne znam. Ali kao bekap za Begana pa cak i na stoperu moze sa 3, skroz ok. Iskusniji je od Posavca, dovoljno se omladine dovelo. A po meni u odbrani ti treba iskustvo, znamo koliko je Čelik kiksao..
Pored klasičnog beka u formaciji sa 4 pozadi, igrao je i kao full back u formaciji sa tri nazad, ali i kao treći štoper. Vjerujem da je to jedna od ključnih stvari koju su uzeli u obzir kod skautiranja.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:20Ma Luka je skroz ok pojacanje, ko je pratio NHL zna ga iz Istre, zasto nije u Danskoj igrao ili je slabo igrao ne znam. Ali kao bekap za Begana pa cak i na stoperu moze sa 3, skroz ok. Iskusniji je od Posavca, dovoljno se omladine dovelo. A po meni u odbrani ti treba iskustvo, znamo koliko je Čelik kiksao..
Ništa onda, nadao sam se wing beku, ali eto ok ako ovaj dolazi kao back up. Možda ćemo mijenjati formacije, nekad sa tri nazad, nekad sa cetiri. Bekove imamo za 4 igrača nazad, od krila imamo Kyeremeha i Gelsona, tako da 442 romb, gdje će Adem imati tu slobodnu rolu, djeluje kao najbolja varijanta.
Are you not entertained ?!
Članova 3969
Ako Luka bude igrao kao u Istri onda će biti u borbi sa Amarom za startera. Vjerujem da će mu trebati vremena da uhvati željeni ritam, ali on čitavu karijeru sam pokriva desnu stranu što nam treba, a ne da se kod nas uči. Ima dobra ubacivanja, dobre lopte u 16m, sposoban je i potegnut. U ovom momentu nije "kapitalac", ali može biti dobar potez. Ja sam više za ovu opciju nego spašavati Lištici život.
Al sad je pitanje kako ce uopste izgledati zadnja linija, lik moze hladno bit 3 opcija.
Valjda naviko na klupi da sjedi a ima neke kvalitete da dostojno zamjeni Beganovica ako treba
Mujkic-Gojkovic-Ristovski-Began
Mujkic-Gojkovic-Bralic-Ristovski
Mujkic-Marudza-Gojkovic-Ristovski-Beganovic
EDIT: Gledam sad highlightse ovo je verzija Kupresaka na RWB vjerovatno je za to i doveden
Valjda naviko na klupi da sjedi a ima neke kvalitete da dostojno zamjeni Beganovica ako treba
EDIT: Gledam sad highlightse ovo je verzija Kupresaka na RWB vjerovatno je za to i doveden
A Kuprešaka nigdje u tim tvojim verzijama odbrane
Ma samo da ne bude Unušic IIbvsic je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:16Al sad je pitanje kako ce uopste izgledati zadnja linija, lik moze hladno bit 3 opcija.
Valjda naviko na klupi da sjedi a ima neke kvalitete da dostojno zamjeni Beganovica ako treba![]()
Osijek je već pojačao vezu i napad, a sada je na pragu dogovora s Lukom Hujberom, povratnikom iz Danske, koji bi mogao zatvoriti gorući problem na desnom boku i donijeti stabilnost obrani uoči nove sezone na Pampasu.
.nema nista od njega
.nema nista od njega
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 17 jan 2026, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovo cak izgleda i vise nego korektno
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- PeppermintSA
- Kontakt:
Uopšte nisam zadovoljan. Riješiš se jednih polovnjaka, a dovedeš drugog. Nama treba desni bek koji će krampu Beganovića premjestiti na klupu, a ne igrača koji će Beganoviću biti "solidna rezerva". Preko glave mi je više ovih nekih žlj igrača iz Hrvatske, šatro ex omladinskih reprezentativaca koji nakon godine i po kod nas završe u Posušju.
-
UltraNorth
- Kontakt:
Pa ako nema neki da nam unaprijedi igru ne treba ni gomilati. Ako ce besplatno doci i ako mu je mala plata uredu , ali lik 2 utakmice odigrao i to je usao sa klupe i dolazi iz posljednje ekipe na tabeli . Al na hajr .
Korektno pojačanje, drago mi je sto je ovo završeno prije Antalije. Sto prije dovesti lijevo krilo i poceti sa kristalisanjem prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: General505, Hajdeee, jurisicduska i 34 gosta.