Gledaj ovo :Zaboljesutra je napisao/la: ↑17 jan 2026, 23:06Zamisli da je potpisao za Željezničar a ne njihovu rak ranu i kompleks zvani HŠKZjurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:58I fol mediji nisu njihovi, predstavi ss ovog Prokopa ko Maradonu a evo Nalic u strmoglavom padu karijere.![]()
Rat između Zrinjskog i ss.ba traje još od vremena kad je Željo nešto značio u bih nogometu i kad su unatoč suspendiranju jedne sezone 6 sudaca nakon željinih utakmica napravili mit te iste sezone od penala nad Kajkutom.Od tad traje sustavna kampanja i negativni tekstovi o HŠKZ.
To je inače ona sezona kad ga je Bekić Amer zabio na Koševu.![]()
Adi Nalić je poseljedni angažman imao u nizozemskoj ekipi Almere. Međutim, već mjesecima je slobodan igrač, a nije se ni proslavio u ovom timu, gdje je u 30 nastupa zabio samo dva puta.
Sa 28 godina Nalić je u ozbiljnom igračkom padu. Hoće li ga Zrinjski vratiti u život, ostaje nam da vidimo.
VS
Dominik Prokop stigao je s reputacijom igrača koji zna igrati pod pritiskom, ali i s karijerom koja pokazuje kontinuitet na solidnom nivou.
To su brojke koje jasno pokazuju da se radi o ofanzivcu sposbnom da donese konkretan učinak, bilo kroz realizaciju ili kreiranje šansi za saigrače.
Važno je istaći i njegovu radnu etiku. Tokom karijere prošao je kroz različite lige i sisteme, ali je uvijek uspijevao zadržati ozbiljnu minutažu, što nije slučajnost, već pokazatelj profesionalnog pristupa.
Dolaskom Dominika Prokopa, Plavi dobijaju fudbalera koji je već prošao mnogo toga, ali i dalje ima šta ponuditi.
Maradona vs Dženan Zaimović
Ovaj odigrao 300 ligaskih minuta ove godine, mislim nije los igrac i sve to ali ovo je bas pretjerano.
I nemojte sad oplest po meni nego je ovo fkt malo za povratit sve ok pasa navijaš sa želju ali pomalo.
Nije mi jasno kako je ovaj naučio igrat pod pritiskom nije se nikad borio za trofej a ovaj bio glavni igrac prvaka Švedske. E J*** ga ja ga J***.