Ako dodje Berisha jbg nece biti mjesta i morace puno raditi da bi dosli do prvog tima
Drago mi je da su Dragovica i Efendica poveli
Vecina ovi sto fale ce u Stupcanicu, Slaviju na posudbu, a koji mogu igrace za U19
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ako dodje Berisha jbg nece biti mjesta i morace puno raditi da bi dosli do prvog tima
A uzmi da u njegovom prvom mandatu kovacevic je izjavio da u zelji je najveca plata 2500 maraka . I to u sezoni kad smo zavrsili 3.mavi je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:24Hodžić traži 10 hiljada EURA, duplo vise je imao u Turskoj.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:12Jako je oskudna ponuda igraca mladji ovu zimu.Maric stoper iz Sirokog,Catic krilo,ne igra od sedmog mjeseca,Armin Hodzic mladzi koji trazi prevelike pare,od Hrvata ima Andijev Ivan Laca,Ivan Nikolov i Matija Rom.Nisam siguran ko bi od ovi bio pravo pojacanje,osim Hodzica koji trazi nerealne pare i mozda ovaj Rom,desni bek.
Kad uzmemo u obzir kakvi sve panjevi trenutno u ekipi imaju po 7, 8 hiljada EURA, dečko itekako vrijedi te pare, po mom skromnom, subjektivnom mišljenju.
Urođena fizička snaga, korektan, s njim definitivno znamo na čemu smo.
Ponavljam, opet, moje skromno mišljenje, imaju ljudi u klubu koji najbolje znaju....
Ko u ekipi ima 7-8 hiljada eura?Pact1921 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:07A uzmi da u njegovom prvom mandatu kovacevic je izjavio da u zelji je najveca plata 2500 maraka . I to u sezoni kad smo zavrsili 3.mavi je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:24Hodžić traži 10 hiljada EURA, duplo vise je imao u Turskoj.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:12Jako je oskudna ponuda igraca mladji ovu zimu.Maric stoper iz Sirokog,Catic krilo,ne igra od sedmog mjeseca,Armin Hodzic mladzi koji trazi prevelike pare,od Hrvata ima Andijev Ivan Laca,Ivan Nikolov i Matija Rom.Nisam siguran ko bi od ovi bio pravo pojacanje,osim Hodzica koji trazi nerealne pare i mozda ovaj Rom,desni bek.
Kad uzmemo u obzir kakvi sve panjevi trenutno u ekipi imaju po 7, 8 hiljada EURA, dečko itekako vrijedi te pare, po mom skromnom, subjektivnom mišljenju.
Urođena fizička snaga, korektan, s njim definitivno znamo na čemu smo.
Ponavljam, opet, moje skromno mišljenje, imaju ljudi u klubu koji najbolje znaju....
Tacno tako na kraju sezone samo najbolji ce ostati
Sa ovim potpisima 343 djeluje sasvim realna opcija.Pogotovo ako bi doso i Berisa.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:56Slaviša pored 4-2-3-1, najviše praktikuje 3-4-3.
Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:11Osip od mnogih imena dobijem kad vidim da idu u Tursku, za njih je Hrasnica previše…
Pa valjda to neigranje govori kakav je igrac i karakter. On na svom kontu ima jednu dobru sezonu. I to kad je kod nas bio. To trenutno ne vrijedi 10k. Trenutno imamo igrace sa manjom platom, a boljim cv-om. Ako misli da toliko vrijedi nije problem odigrati sezonu za manju platu, dokazati se, pa vec drugu traziti i vise od 10k euraRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:56Momak je jedan od kvalitetnijih u našoj ligi. Iz Slobode je otišao u Alcoron u Španiju sa svega 20 godina i izgubio 2 godine tako što nije igrao niti tu niti u Estorilu. Sa 2 godine neigranja dolazi u Želju koji je imao katastrofalan tim i vodi nas pratkički do Europe u narednoj sezoni. U prvoj polusezoni igra napadača a i tu je dao nekoliko golova. Dakle neigranje mu nije problem. Po meni one godine je bio važniji od Santosa.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:41Vjerujem da nebi bio problem da je igro.Kako nije,vjerujem da je zbog toga upitno.Kod nas za sezonu i po 3524 minute u Turskoj 2062 za dvije i po sezone.Uz sve to igra za jednu od najgori drugoligaski ekipa zadnje pola godine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:36Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.
Obradov,Sukilovic,Trupe,Pejic,Radovac,Krpic,Rakic,Kenings,Sedorf i mozda Osmanovic.Napadac po hitnom postupku.Trenutno imamo cetiri,jedan na posudbi i tri nasa,al ni jedan od te cetvorice nije upotrebljiv.Idealno bi bilo dvojice se rijesit,ostavit Jaganjca koji je svakako na posudbi,jednog jos od ove trojice i dovest jednog koji ce bit prvi spic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.
Ja sam i ocekivao da ce sada dovesti 3-4 igraca,malo mi je Boljevicev odlazak iznenadjenje. Plus kad ti ne igra Sosic. Pa si malo prema naprijed u problemu. Pogotovo napadac i krilo ti trebaju.
Ali ovo je samo pocetak.
On može igrati u Indoneziji, Indiji, Uzbekistanu, Tajlandu za 15.000 . Svi ti igrači kada vide da neće moći živjeti od igranja fudbala čitav svoj život, gledaju svaki pfening vise.. ne interesuju ga navijači, tribine, europske utakmice jer sa svojim godinama nece se prodati iz Želje u neku Austriju, Belgiju, Švedsku i te lige srednjeg europskog kvaliteta..Aquamaris je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:22Pa valjda to neigranje govori kakav je igrac i karakter. On na svom kontu ima jednu dobru sezonu. I to kad je kod nas bio. To trenutno ne vrijedi 10k. Trenutno imamo igrace sa manjom platom, a boljim cv-om. Ako misli da toliko vrijedi nije problem odigrati sezonu za manju platu, dokazati se, pa vec drugu traziti i vise od 10k euraRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:56Momak je jedan od kvalitetnijih u našoj ligi. Iz Slobode je otišao u Alcoron u Španiju sa svega 20 godina i izgubio 2 godine tako što nije igrao niti tu niti u Estorilu. Sa 2 godine neigranja dolazi u Želju koji je imao katastrofalan tim i vodi nas pratkički do Europe u narednoj sezoni. U prvoj polusezoni igra napadača a i tu je dao nekoliko golova. Dakle neigranje mu nije problem. Po meni one godine je bio važniji od Santosa.
Ma napadac i eventualno dobro krilo. Da se pokusa ta europa zaganjati. A poslije ja vjerujem da ce to sve biti bolje i jace. Jbg moracemo jos neko vrijeme istrpiti ove neke igrace koji nemaju kvalitet.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:26Obradov,Sukilovic,Trupe,Pejic,Radovac,Krpic,Rakic,Kenings,Sedorf i mozda Osmanovic.Napadac po hitnom postupku.Trenutno imamo cetiri,jedan na posudbi i tri nasa,al ni jedan od te cetvorice nije upotrebljiv.Idealno bi bilo dvojice se rijesit,ostavit Jaganjca koji je svakako na posudbi,jednog jos od ove trojice i dovest jednog koji ce bit prvi spic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.
Ja sam i ocekivao da ce sada dovesti 3-4 igraca,malo mi je Boljevicev odlazak iznenadjenje. Plus kad ti ne igra Sosic. Pa si malo prema naprijed u problemu. Pogotovo napadac i krilo ti trebaju.
Ali ovo je samo pocetak.
Ocekujem da se do 25tog najdalje al najdalje ekipa kompletira.Ako moze prije bilo bi dobro al to je neki krajni rok da imaju 2 sedmice rada do prve utakmice.
Ma ovo obradov , trupe , pejic , rakic , jaganjac konnings i seddorf se moraju otjerati . Ali bi ja ujedno ukinuo karamarka na terenu ima mozda jedan dva trenutka dobra ostalo sve greska za greskom sto se vidi kad ga gledas na terenu samo njega a jos vise i statistika njegova govori. Trupe ja zesca prevara najgori su mi sto su truppe hvalili a Galica pljuvali a Galic izmislio fudbal za ovog hajvana. Ja Jaganjca necu da gledam niti je nas igrac niti zna igrati . Rakic bolje da upise neki fakultet nije fudbal za njega. Sedorf prevara manje gresaka je Drina pravio . Sto se mene tice najbolje komplet odbranu mijenjat dovesti jednog spica i to je to . Jer pazi ne mozemo mi imati golmana sa najvise odbrana u ligi prosle sezone i primljenih 38 golova . A ove sezone primas 20 golova u 19 utakmica i opet ti golman ima najvise odbrana u ligi . U komparaciji 2016/17 odbrana koja se konstantno kritikovala koja je zavrsila 2 u ligi je imala 20 golova primljenih u 32 utakmice i sastojala se primarno od Stanica , Bogicevica , Kerle , Stevanovica , i naravno Kjosevskog na golu.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:26Obradov,Sukilovic,Trupe,Pejic,Radovac,Krpic,Rakic,Kenings,Sedorf i mozda Osmanovic.Napadac po hitnom postupku.Trenutno imamo cetiri,jedan na posudbi i tri nasa,al ni jedan od te cetvorice nije upotrebljiv.Idealno bi bilo dvojice se rijesit,ostavit Jaganjca koji je svakako na posudbi,jednog jos od ove trojice i dovest jednog koji ce bit prvi spic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.
Ali ovo je samo pocetak.
Ocekujem da se do 25tog najdalje al najdalje ekipa kompletira.Ako moze prije bilo bi dobro al to je neki krajni rok da imaju 2 sedmice rada do prve utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Cwirek, Ejnur, ibz, mavi, MisterBlue, nedimmmm1337, perodeformero, Stanceski, ultra1987 i 177 gostiju.