E kakve su to mucke i talovi, zamisli 3 stranca koja nece nikad debitovati za klub. Stranac mora biti razlika ako ce se dovoditi…svaka cast Admiru Adzemu, a evo i ovo ako je istina da cemo u21 graditi oko Gojaka, a kod Murinja nije ni debitovao. Daleko ti Grbavica bila…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Kako ce zabit gol? Pejic jedino slucajno. Nema brzinu, nema agilnost, lucidnost, and eksplozivnost. Jedino sto ima dobar sut, ali sta mu znaci kad se ne moze oslobodit igraca. Nije problem sto ne daju golove, nisu dali ni Milosevic ni Mhand, pa njih niko ne pljuje jer se vidi da znaju… Od ovih jedini bi Rakic mozda nekad mogao napraviti nesto, ali i to veoma tesko.Zhustri je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:52Joj kako bi volio da Obradov, Pejić i ova klapa koju mnogi pljuju, krenu sa golovima u ostatak sezone, pa da im se zapuše ta usta napaćena. Nisu to igrači visoke klse, ali nisu ni trube. Ovaj Obradov, je realno najmanje pokazao, a ovaj ostatak ima još šanse da se popravi. Posebno Rakić, koji je borben i puno trči, ali je fulao zicere što je realno frustriralo i njega...
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ako znas momka licno, reci mu da na vrijeme upise fax, cim prije tim bolje…Zhustri je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:52Joj kako bi volio da Obradov, Pejić i ova klapa koju mnogi pljuju, krenu sa golovima u ostatak sezone, pa da im se zapuše ta usta napaćena. Nisu to igrači visoke klse, ali nisu ni trube. Ovaj Obradov, je realno najmanje pokazao, a ovaj ostatak ima još šanse da se popravi. Posebno Rakić, koji je borben i puno trči, ali je fulao zicere što je realno frustriralo i njega...
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje je Adzem jel se oglasio gdje nesto nije aktivan na mrezama a ni kod Lane Bgm
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- gegenpressing
- Kontakt:
Ljudi imaju ugovore,EU državljani,tu je UEFA rigorozna,baš se mora paziti,kako i šta.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:26Obradov,Sukilovic,Trupe,Pejic,Radovac,Krpic,Rakic,Kenings,Sedorf i mozda Osmanovic.Napadac po hitnom postupku.Trenutno imamo cetiri,jedan na posudbi i tri nasa,al ni jedan od te cetvorice nije upotrebljiv.Idealno bi bilo dvojice se rijesit,ostavit Jaganjca koji je svakako na posudbi,jednog jos od ove trojice i dovest jednog koji ce bit prvi spic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.
Ja sam i ocekivao da ce sada dovesti 3-4 igraca,malo mi je Boljevicev odlazak iznenadjenje. Plus kad ti ne igra Sosic. Pa si malo prema naprijed u problemu. Pogotovo napadac i krilo ti trebaju.
Ali ovo je samo pocetak.
Ocekujem da se do 25tog najdalje al najdalje ekipa kompletira.Ako moze prije bilo bi dobro al to je neki krajni rok da imaju 2 sedmice rada do prve utakmice.
Brohra ribo se...
-
GavranBeli
Kako je najavljeno sokantno pri izbora putnika na pripreme
- Bersaga
- Kontakt:
Ko će koga, ko svoj svogaAzzuri je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:55E kakve su to mucke i talovi, zamisli 3 stranca koja nece nikad debitovati za klub. Stranac mora biti razlika ako ce se dovoditi…svaka cast Admiru Adzemu, a evo i ovo ako je istina da cemo u21 graditi oko Gojaka, a kod Murinja nije ni debitovao. Daleko ti Grbavica bila…![]()
![]()
Hvala Bogu pa je završio sa Željom.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Prije svega treba skinuti kapu Adžemu i ekipi koja ga je instalirala na tri godine. Svjesni da to neće toliko trajati nagurali su svega i svaćega u klub, vjerovatno sa nekim ličnim interesima. Mi možemo ku.rcu svirati, al njima dobro. Zato sada mnoge od njih mora Stojanović voditi u Antaliju i vidjeti šta se tu može iskoristiti. Trebat će vremena i vremena … a nama navijačima baš strpljenja.
Još jednom, bravo za njih.
Treba vjerovati u te igrače, niko tu nije došao da napakosti navijačima, nego da ostvari što bolje rezultate, ako ništa zbog vlastitog CV-a.tiagofaria25 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:03Kako ce zabit gol? Pejic jedino slucajno. Nema brzinu, nema agilnost, lucidnost, and eksplozivnost. Jedino sto ima dobar sut, ali sta mu znaci kad se ne moze oslobodit igraca. Nije problem sto ne daju golove, nisu dali ni Milosevic ni Mhand, pa njih niko ne pljuje jer se vidi da znaju… Od ovih jedini bi Rakic mozda nekad mogao napraviti nesto, ali i to veoma tesko.Zhustri je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:52Joj kako bi volio da Obradov, Pejić i ova klapa koju mnogi pljuju, krenu sa golovima u ostatak sezone, pa da im se zapuše ta usta napaćena. Nisu to igrači visoke klse, ali nisu ni trube. Ovaj Obradov, je realno najmanje pokazao, a ovaj ostatak ima još šanse da se popravi. Posebno Rakić, koji je borben i puno trči, ali je fulao zicere što je realno frustriralo i njega...
Ako neko nema kvalitet za prvu postavu, može biti solidna zamjena.
U našoj ligi je sve približno po kvaliteti, tako da pojačanjem možemo smatrati igrače koji su iznad 2.5 miliona...
Ali eto vidjet ćemo šta će biti u nastavku sezone, ovako možemo samo da se raspravljamo u nedogled.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Slažem se ja sa tobom, ali hvala Bogu nismo više u situaciji da za par hiljada propuštamo igrače, čak ako se pokaže i kao loša odluka neće nam to napraviti problem jer je još relativno mlad. Jedino to što nije igro da je neka hronična povreda, onda je to problem.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:41Vjerujem da nebi bio problem da je igro.Kako nije,vjerujem da je zbog toga upitno.Kod nas za sezonu i po 3524 minute u Turskoj 2062 za dvije i po sezone.Uz sve to igra za jednu od najgori drugoligaski ekipa zadnje pola godine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:36Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- BiHSportman
- Kontakt:
Vi se sad ponašate kao da imamo milijarde. Polako malo. Ne možemo toliko ni fulati.
Nije Slavisa nezadovoljan rosterom, par pojacanja i bit ce ok.Valter je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:18Prije svega treba skinuti kapu Adžemu i ekipi koja ga je instalirala na tri godine. Svjesni da to neće toliko trajati nagurali su svega i svaćega u klub, vjerovatno sa nekim ličnim interesima. Mi možemo ku.rcu svirati, al njima dobro. Zato sada mnoge od njih mora Stojanović voditi u Antaliju i vidjeti šta se tu može iskoristiti. Trebat će vremena i vremena … a nama navijačima baš strpljenja.
Fk Željezničar.
Polako ljudi, ko zna možda Konings i Rakić do kraja sezone zabiju 15 golova zajedno. Nikad se ne zna, treba svima dati šansu i za to i služe pripremne utakmice. Slaviša je svakako trenerski svemirski brod za Adžema, ako ne proigraju pod njim, zahvalit im se na ljeto i to je to.
Spominje se i Bicakcic
-
tiagofaria25
- Kontakt:
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma znam brate, ali ono sto smo gledali od njih prvu polusezonu, fuj… Samo strpljenja nam treba, na to sam najvise i mislio, nece od njih Murinjo igrace napravit, a ne Slaviša, daj Boze da grijesim, al to je tako..BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:11Osip od mnogih imena dobijem kad vidim da idu u Tursku, za njih je Hrasnica previše…
Ja sam i ocekivao da ce sada dovesti 3-4 igraca,malo mi je Boljevicev odlazak iznenadjenje. Plus kad ti ne igra Sosic. Pa si malo prema naprijed u problemu. Pogotovo napadac i krilo ti trebaju.
Ali ovo je samo pocetak.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Pola igraca sto se pljuje mogu proci, ipak ih je vodio adzem da se razumijemo..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:56Ma znam brate, ali ono sto smo gledali od njih prvu polusezonu, fuj… Samo strpljenja nam treba, na to sam najvise i mislio, nece od njih Murinjo igrace napravit, a ne Slaviša, daj Boze da grijesim, al to je tako..BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:19Jbg nemoze ih sad sve rastjerati. Ima ovdije realno materijala za otjerati jos minimalno 10 igraca hladno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:11Osip od mnogih imena dobijem kad vidim da idu u Tursku, za njih je Hrasnica previše…
Ali ovo je samo pocetak.
Fk Željezničar.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Za svaki Rakićev gol što dadne imaš cenera, **** majku lik ne zna i to je to…Zhustri je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:52Joj kako bi volio da Obradov, Pejić i ova klapa koju mnogi pljuju, krenu sa golovima u ostatak sezone, pa da im se zapuše ta usta napaćena. Nisu to igrači visoke klse, ali nisu ni trube. Ovaj Obradov, je realno najmanje pokazao, a ovaj ostatak ima još šanse da se popravi. Posebno Rakić, koji je borben i puno trči, ali je fulao zicere što je realno frustriralo i njega...
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
koji je ovo jezik uopste?GavranBeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 15:06Kako je najavljeno sokantno pri izbora putnika na pripreme
izgleda da nam je hulahopku mozdani opalio.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, kosuljaplava, PointBlank i 34 gosta.