FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napadac ne moze da zabija ako ekipa ne igra, Haaland ne pogleda na gol kad ostatak ekipe nije raspolozen, Turkes da je igrao u Zrinjskom nabio bi statistiku bolju nego Mulahusejinovic.
Primjer je i kako je Renann proigrao otkako je proigrala ekipa.
Primjer je i kako je Renann proigrao otkako je proigrala ekipa.
napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:29U to doba da, al zadnjih 4-5 kola smo imali stvarno posteno sudjenje. Zamisljam sezonu Jatte uz regularno sudjenje i Mamica na celu kluba. Za godinu bi Camavingu u Realu zamijenio.
Kakva je cistka bila u akademiji ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:47Konstantno i konstantno se ista priča poteže svake ebene sezone, svaki ebeni prijelazni rok i tako preko deset godina. Doveo si čovjeka koji je mag u svom poslu (što ne znači da neće imati fula i pogrešnih procjena) i sjašite više sa pametovanjem. Svaki put neko kukanje kako nam fali igrača, kapitalaca, kako je dosta njih otišlo, kako nećemo imati koga za rotaciju i kako od djece nećemo imati ništa. Nijedan taj igrač nije bio značajan i Mamić se riješio tih igrača na vrijeme, očistio ekipu i oslobodila se platna lista za neke nove. Također, uveo se red u sve segmente kluba, tako da je čistka bila i u Akademiji, napravio se red, dobili su svi pravila i toga se moraju pridržavati. Svi su siti nekog čekanja, ali bez datog vremena i strpljenja, vraćamo se na isto iznova.
Boli me queac ko je, kako se zove, iz koje je lige, koliko je gdje odigrao, je li crnac ili bijelac, mlad/star, vjerujem Mamiću i čekam teren za konačni sud. To sam govorio x puta, a govorim i sad, uvijek su mi draži igrači koji dođu na mala vrata i koji imaju želju da nešto urade ovdje za razliku od metuzalema koji su došli da uberu zadnje pare i okače kopačke. Draže mi je vidjeti jednog Elezija kako se bori ovdje nego onomad donera zvanog Tino Sven Sušić.
Hujberu želim svu sreću, ukoliko dođe.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sto se tiče Renana njega treba držat na ugovorima od po 3 mjeseca. Taj frajer jedino igra lopte kad treba isteći ugovor. Svako 3 mjeseca revizija. Voli pare. A ovako možda najbezobrazniji igrač Sarajeva. Može on puno vise nego sto pruža nego neće.
Ovo je vec do sada najbolji prelazni rok u posljednjih 5-6 godina najmanje, naravno da bi svi volili jos jednog mozda napadaca i krilo, ali ne bi se iznenadio da ga dovedemo pred sami kraj prelaznog roka. Bitno je da smo ocistili ono sto je bilo nepotrebni visak
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Otišli su neki treneri, otišli su neki igrači koji su došli kao veliki talenti, ali im je falilo discipline. Trener juniora je sad Čengić. Dobili su stroga pravila ponašanja, treninga, ishrane itd. Zategao je Mamić sve u vrlo kratkom periodu. Postrojio ih je u klubu kao niko, što se tiče tog sportskog segmenta.mire971 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:42Kakva je cistka bila u akademiji ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:47Konstantno i konstantno se ista priča poteže svake ebene sezone, svaki ebeni prijelazni rok i tako preko deset godina. Doveo si čovjeka koji je mag u svom poslu (što ne znači da neće imati fula i pogrešnih procjena) i sjašite više sa pametovanjem. Svaki put neko kukanje kako nam fali igrača, kapitalaca, kako je dosta njih otišlo, kako nećemo imati koga za rotaciju i kako od djece nećemo imati ništa. Nijedan taj igrač nije bio značajan i Mamić se riješio tih igrača na vrijeme, očistio ekipu i oslobodila se platna lista za neke nove. Također, uveo se red u sve segmente kluba, tako da je čistka bila i u Akademiji, napravio se red, dobili su svi pravila i toga se moraju pridržavati. Svi su siti nekog čekanja, ali bez datog vremena i strpljenja, vraćamo se na isto iznova.
Boli me queac ko je, kako se zove, iz koje je lige, koliko je gdje odigrao, je li crnac ili bijelac, mlad/star, vjerujem Mamiću i čekam teren za konačni sud. To sam govorio x puta, a govorim i sad, uvijek su mi draži igrači koji dođu na mala vrata i koji imaju želju da nešto urade ovdje za razliku od metuzalema koji su došli da uberu zadnje pare i okače kopačke. Draže mi je vidjeti jednog Elezija kako se bori ovdje nego onomad donera zvanog Tino Sven Sušić.
Zna li se koji su igrači otišli u Tursku ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je jako dobar igrač.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:38Prijatelj mi spominje Dmitri Legbo igrac za kojeg smo zainteresovani centarfor neki tj prema gore igra nema bas poziciju odredjenu koliko me informisao
Takav jedan igrač nama treba naprijed, daj Bože da je istina.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da, ali komje tada mogao predpostavitinda ce doci Mamic, i da ce se sudjenje popraviti. Naletila dobra ponuda i cao.napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:29U to doba da, al zadnjih 4-5 kola smo imali stvarno posteno sudjenje. Zamisljam sezonu Jatte uz regularno sudjenje i Mamica na celu kluba. Za godinu bi Camavingu u Realu zamijenio.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovakvi nam trebaju a ne neki starci u ekipi koji su na zalasku karijere. Vidim i Rijeka se nekada interesovala za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:54Ovo je jako dobar igrač.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:38Prijatelj mi spominje Dmitri Legbo igrac za kojeg smo zainteresovani centarfor neki tj prema gore igra nema bas poziciju odredjenu koliko me informisao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sportski direktor Rijeke je rekao da čekaju vizu za njega i još par detalja, ali da nije 100% gotova stvar.fks74 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:18Ovakvi nam trebaju a ne neki starci u ekipi koji su na zalasku karijere. Vidim i Rijeka se nekada interesovala za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:54Ovo je jako dobar igrač.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:38Prijatelj mi spominje Dmitri Legbo igrac za kojeg smo zainteresovani centarfor neki tj prema gore igra nema bas poziciju odredjenu koliko me informisao
Od tad prošlo 11 dana, ni traga ni glasa o tome da li će u Rijeku.
Ima iskustvo igranja na lijevom beku, nije mu uopšte strano, a zadnju sezonu je bio odličan na lijevom krilu, tako da, možemo ga koristi i kao LB, LWB, a Boga mi i LW.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Šta igraš?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:43Sportski direktor Rijeke je rekao da čekaju vizu za njega i još par detalja, ali da nije 100% gotova stvar.fks74 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:18Ovakvi nam trebaju a ne neki starci u ekipi koji su na zalasku karijere. Vidim i Rijeka se nekada interesovala za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:54
Ovo je jako dobar igrač.
Ima iskustvo igranja na lijevom beku, nije mu uopšte strano, a zadnju sezonu je bio odličan na lijevom krilu, tako da, možemo ga koristi i kao LB, LWB, a Boga mi i LW.![]()
![]()
-Lijevo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mlad, može se na njemu i zaraditi. Od ovih staraca imaš samo trošak, mada moraš u ekipi imati jednog ili dvojicu zbog iskustva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:43Sportski direktor Rijeke je rekao da čekaju vizu za njega i još par detalja, ali da nije 100% gotova stvar.fks74 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:18Ovakvi nam trebaju a ne neki starci u ekipi koji su na zalasku karijere. Vidim i Rijeka se nekada interesovala za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:54
Ovo je jako dobar igrač.
Ima iskustvo igranja na lijevom beku, nije mu uopšte strano, a zadnju sezonu je bio odličan na lijevom krilu, tako da, možemo ga koristi i kao LB, LWB, a Boga mi i LW.![]()
![]()
Šta igraš?mnon46 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:45Šta igraš?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:43Sportski direktor Rijeke je rekao da čekaju vizu za njega i još par detalja, ali da nije 100% gotova stvar.
![]()
-Lijevo.
-Može
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Gledam ovaj podcast sa Kordom sto je radio kod nas,pred kraj prica o nama,pitaju ga ko se pita tamo u Sarajevu on ko iz topa Mamic.GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:50Otišli su neki treneri, otišli su neki igrači koji su došli kao veliki talenti, ali im je falilo discipline. Trener juniora je sad Čengić. Dobili su stroga pravila ponašanja, treninga, ishrane itd. Zategao je Mamić sve u vrlo kratkom periodu. Postrojio ih je u klubu kao niko, što se tiče tog sportskog segmenta.mire971 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:42Kakva je cistka bila u akademiji ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:47Konstantno i konstantno se ista priča poteže svake ebene sezone, svaki ebeni prijelazni rok i tako preko deset godina. Doveo si čovjeka koji je mag u svom poslu (što ne znači da neće imati fula i pogrešnih procjena) i sjašite više sa pametovanjem. Svaki put neko kukanje kako nam fali igrača, kapitalaca, kako je dosta njih otišlo, kako nećemo imati koga za rotaciju i kako od djece nećemo imati ništa. Nijedan taj igrač nije bio značajan i Mamić se riješio tih igrača na vrijeme, očistio ekipu i oslobodila se platna lista za neke nove. Također, uveo se red u sve segmente kluba, tako da je čistka bila i u Akademiji, napravio se red, dobili su svi pravila i toga se moraju pridržavati. Svi su siti nekog čekanja, ali bez datog vremena i strpljenja, vraćamo se na isto iznova.
Zar ga Rijeka nije zavrsila? Bas sam citao da ga zavrsavaju. Dobra statistika u upitnoj ligi. Stranac. Sta znam, cini se dobar igrač, upitno je dal potrošiti mjesto stranca na njega..
Navodno je on dogov.sve sa Rijekom samo su u pitanju administrativni problemi( papiri,viza...)kao čekaju još to da se riješifks74 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:18Ovakvi nam trebaju a ne neki starci u ekipi koji su na zalasku karijere. Vidim i Rijeka se nekada interesovala za njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:54Ovo je jako dobar igrač.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:38Prijatelj mi spominje Dmitri Legbo igrac za kojeg smo zainteresovani centarfor neki tj prema gore igra nema bas poziciju odredjenu koliko me informisao
Robijaši zagrijavaju atmosferu pred derbi sa Sarajevom: "Gazili smo, gazimo i gazit ćemo"

- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, casual033, SilaMoc1946 i 34 gosta.