Među putnicima je i Nediljko Stjepanović, dvadesetjednogodišnji štoper iz Solina koji je trenutno na probi u Bordo klubu i pokušava da se dokaže treneru Mariju Cvitanoviću.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije mu isteklo nego je vracen jer je podvala belgijanca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
I pticama na grani je jasno da je ovo najobičnije rezanje troškova, skupa igrača za Homera. Čim OPET dovodimo na PROBE igrače iz hrvatskih trećeligaša, nije dobro.
Hvala Bogu pa je tako. Hvala Bogu pa više ne dovodimo i kuntu i pantu. Dođi na probu, ako zadovoljiš potpisati ćeš, ako ne, nikom ništa.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:41I pticama na grani je jasno da je ovo najobičnije rezanje troškova, skupa igrača za Homera. Čim OPET dovodimo na PROBE igrače iz hrvatskih trećeligaša, nije dobro.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 19 jan 2026, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:41I pticama na grani je jasno da je ovo najobičnije rezanje troškova, skupa igrača za Homera. Čim OPET dovodimo na PROBE igrače iz hrvatskih trećeligaša, nije dobro.
Pa logicno, o tome se cijelo vrijeme i polemisalo i onda dodju neki nickovi i brane doticnog. Prodaje igrace sto se moze prodat uzet ce sebi pare i zdravo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Đorđević otpao? Sasvim logično, nije se uspio vratit a i mislim da smo bili i više nego fer prema njemu.
Najbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina, preko 10 mladaih igrača na pripremama od kojih će 5 sigurno za godinu, dvije biti neizostavni iz prvog tima.
Na svakoj poziciji skoro pa po dva kvalitetna riješenja, nevjerovatno kakav je posao napravio Zoran za ovako kratak period. Aferim
Najbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina, preko 10 mladaih igrača na pripremama od kojih će 5 sigurno za godinu, dvije biti neizostavni iz prvog tima.
Na svakoj poziciji skoro pa po dva kvalitetna riješenja, nevjerovatno kakav je posao napravio Zoran za ovako kratak period. Aferim
- PeppermintSA
- Kontakt:
U velike klubove se ne dolazi na probe. U velike klubove se dokazi tako što klub hoće baš tebe jer te iskautirao i platio. Nema šta igrač od 21 (citaj: DVADESET I JEDNE) godine koji igra hrvatsku trecu ligu da traži kod nas. Eventualno da kupi dres u fan shopu.Pendulum je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:43Hvala Bogu pa je tako. Hvala Bogu pa više ne dovodimo i kuntu i pantu. Dođi na probu, ako zadovoljiš potpisati ćeš, ako ne, nikom ništa.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:41I pticama na grani je jasno da je ovo najobičnije rezanje troškova, skupa igrača za Homera. Čim OPET dovodimo na PROBE igrače iz hrvatskih trećeligaša, nije dobro.
To sve zavisi od igraca do igraca, pa kad je pocinjao karijeru Ibrahimovic je isao na probu u Arsenal a ti govoris kako to veliki klubovi ne rade. Naravno da rade.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:49U velike klubove se ne dolazi na probe. U velike klubove se dokazi tako što klub hoće baš tebe jer te iskautirao i platio. Nema šta igrač od 21 (citaj: DVADESET I JEDNE) godine koji igra hrvatsku trecu ligu da traži kod nas. Eventualno da kupi dres u fan shopu.Pendulum je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:43Hvala Bogu pa je tako. Hvala Bogu pa više ne dovodimo i kuntu i pantu. Dođi na probu, ako zadovoljiš potpisati ćeš, ako ne, nikom ništa.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:41I pticama na grani je jasno da je ovo najobičnije rezanje troškova, skupa igrača za Homera. Čim OPET dovodimo na PROBE igrače iz hrvatskih trećeligaša, nije dobro.
Sta bi sa onim Killian Bavisom iz Radnickog? Po meni bolji igrac od ovogjurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:42Dmitri Legbo bi nam legao ko budali samar za 5-3-2 a i za 5-4-1
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Meni probe nikad nece bit jasne bar za klubove koji ciljaju najvise.Znas sta ti treba od pojacanja,to skautiras i dovedes sto bolje.Ako ti moras na treningu procjenit jel on dobar ili ne nema od toga nista.Jedno je utakmica pod pritiskom jedno je bezveze trening.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:31Među putnicima je i Nediljko Stjepanović, dvadesetjednogodišnji štoper iz Solina koji je trenutno na probi u Bordo klubu i pokušava da se dokaže treneru Mariju Cvitanoviću.
Hajde kad je 17-18 godina ali sa 21 ti si uveliko formiran igrac sa 100tinjak utakmica(barem bi trebao imati).
Hrvatski treceligasi nam ne trebaju i nisu pojacanja za FK Sarajevo.Kraj price
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:03Meni probe nikad nece bit jasne bar za klubove koji ciljaju najvise.Znas sta ti treba od pojacanja,to skautiras i dovedes sto bolje.Ako ti moras na treningu procjenit jel on dobar ili ne nema od toga nista.Jedno je utakmica pod pritiskom jedno je bezveze trening.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:31Među putnicima je i Nediljko Stjepanović, dvadesetjednogodišnji štoper iz Solina koji je trenutno na probi u Bordo klubu i pokušava da se dokaže treneru Mariju Cvitanoviću.
Hajde kad je 17-18 godina ali sa 21 ti si uveliko formiran igrac sa 100tinjak utakmica(barem bi trebao imati).
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne lošiju, već manju klupu nismo nikad imali, mislim lijepo da ima djece, još ako ode Mlinarić, pa mi naprijed nemamo zamjene
I Hamulicadoado je napisao/la: ↑19 jan 2026, 02:54https://www.transfermarkt.com/divock-or ... ler/148368
Origi slobodan![]()
Pokriće i to Elezi, eventualno Tiro.Pitaristok je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:05Ne lošiju, već manju klupu nismo nikad imali, mislim lijepo da ima djece, još ako ode Mlinarić, pa mi naprijed nemamo zamjene
Ne tražiš štopera za prvih 11 nego jeftiniju varijantu od Turde ili Paskaleva za rotaciju. Imaš Gojkovića, Bralića, Ristovoskog i Marodzu, nema apsolutno nikakvog smisla da dovodiš novog skupog igrača na poziciji gdje već imaš dovoljno kvalitetnih opcija. Zar je to toliko teško za shvatiti?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:03Meni probe nikad nece bit jasne bar za klubove koji ciljaju najvise.Znas sta ti treba od pojacanja,to skautiras i dovedes sto bolje.Ako ti moras na treningu procjenit jel on dobar ili ne nema od toga nista.Jedno je utakmica pod pritiskom jedno je bezveze trening.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:31Među putnicima je i Nediljko Stjepanović, dvadesetjednogodišnji štoper iz Solina koji je trenutno na probi u Bordo klubu i pokušava da se dokaže treneru Mariju Cvitanoviću.
- PeppermintSA
- Kontakt:
A i ovo tovarenje ove djece iz akademije. Nema tamo igrača za nivo kojem mi stremimo. Možda jedan ili dva koja se mogu uklopiti, a ne da pola juniora povedeš. Trebamo sebi prestati mazati oči. Isto je rađeno ljetos, uvalili Zekiću 10 akademaca pa ih guraj protiv Vukovara i brukaj se. Naši juniori prime 6 komada od Trabzonspora. Jedno je da izvučeš jednog ili dvojici iz akademije i da njih ozbiljno računaš, da ti budu projekti, da ih okruzis top saigračima i da se nadaš da će izrasti u igrače. A posve drugo je da ti cijela klupa budu oni, pa kad ti se opet desi da imaš 2-3 ili 4 prvotimca aut zbog povrede, moraces istrčati kao onomad na kraju prošle sezone protiv Slobode kad je Zekić odlučio dati šansu mladim nadama i Sloboda, koja je već ispala iz lige, nas odučila od fudbala.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
I Tiro je popio nogu hahaha nece niko ni pokrivatihazarder je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:09Pokriće i to Elezi, eventualno Tiro.Pitaristok je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:05Ne lošiju, već manju klupu nismo nikad imali, mislim lijepo da ima djece, još ako ode Mlinarić, pa mi naprijed nemamo zamjene![]()
Morat će se igrači dobro potući na terenu za to 3. mjesto, ali svejedno mislim da imamo sasvim okej ekipu da ostvarimo to što smo zacrtali.
Podržavam dovođenje jeftinih igrača u ekipu, razni Paskalevi i Turde su fino zarađivali, a ništa više nisu isporučivali od tih igrača.
Moramo spustiti loptu, mislim da to Uprava kluba trenutno radi. Ne vjerujem da ima previše novca za pojačanja, očigledno da mijenjamo totalni pristup svemu, oslonit ćemo se na mlađe igrače, na taj spoj mladosti i kvalitetnog iskustva.
Podržavam dovođenje jeftinih igrača u ekipu, razni Paskalevi i Turde su fino zarađivali, a ništa više nisu isporučivali od tih igrača.
Moramo spustiti loptu, mislim da to Uprava kluba trenutno radi. Ne vjerujem da ima previše novca za pojačanja, očigledno da mijenjamo totalni pristup svemu, oslonit ćemo se na mlađe igrače, na taj spoj mladosti i kvalitetnog iskustva.
Nisam znao brt. Onda za ovog Mendy-a iz juniora bolje da i ne pitam?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:14I Tiro je popio nogu hahaha nece niko ni pokrivatihazarder je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:09Pokriće i to Elezi, eventualno Tiro.Pitaristok je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:05Ne lošiju, već manju klupu nismo nikad imali, mislim lijepo da ima djece, još ako ode Mlinarić, pa mi naprijed nemamo zamjene![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad u Antaliju vodimo igrače na probu, apsolutno mi je jasno da je budžet debelo “skresan”.
Nažalost, dolazi u lošem momentu jer nas vodi čovjek koji ima najveće znanje o fudbalu od svih ljudi koji su prošli kroz klub otkad je #NewEraH
Šta je tu je, što bi rekao Husref, imamo šta imamo, valjda je dovoljno za Europe. Kup i superkup probati, ma da ja sam možda lud, ali nisam uopšte optimista po pitanju iduće polusezone. Valjda izađe na dobro.
Nažalost, dolazi u lošem momentu jer nas vodi čovjek koji ima najveće znanje o fudbalu od svih ljudi koji su prošli kroz klub otkad je #NewEraH
Šta je tu je, što bi rekao Husref, imamo šta imamo, valjda je dovoljno za Europe. Kup i superkup probati, ma da ja sam možda lud, ali nisam uopšte optimista po pitanju iduće polusezone. Valjda izađe na dobro.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, haris004, Lecler, nedimmmm1337 i 22 gosta.

.png)