Nisu generalno plate ovolike u ligi bile nikad u historiji. Tu muku ste nam vi navalili na leđa svimajurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:14To sto bi on imao vise nego ovi zajedno ne znaci da oni malo imaju. Nemojte srat i pilat naopako dajete uslove kakve niste mogli nikad dat. U historiji.Arma00 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:10Nema niko toliko, sam Berisha bi imao više nego ova dvojica zadnjih zajedno, i to popriličnojurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na prosloj stranici se gasimo, statut ne prolazi, laze nas Nijaz.
Na ovoj se razbacujemo milionima.
Shizopitari vam bas pristaje.
Na ovoj se razbacujemo milionima.
Shizopitari vam bas pristaje.
Nisam ni rekao da imaju malo, normalno da imaju ozbiljne cifre za naše uslove, jer niko neće doći iz uređenijih država, liga, pa i klubova kod nas bez dobre cifre.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:14To sto bi on imao vise nego ovi zajedno ne znaci da oni malo imaju. Nemojte srat i pilat naopako dajete uslove kakve niste mogli nikad dat. U historiji.Arma00 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:10Nema niko toliko, sam Berisha bi imao više nego ova dvojica zadnjih zajedno, i to popriličnojurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
Berisha bi opet imao manje nego u Lasku, ali više nego iko u Želji, i pri vrhu lige (ne na vrhu).
Pored plate tu je i "signing fee" - novac na ruke koji zavisi od karijere i imena.
Bolje im je da odaberu jednu verziju price i drze se toga. Ovako ispadaju smijesni, a i zalosno ih je gledati sta rade. Ne znam odakle im uopste energija da se bave ovim glupostima. Privatizovali su temu svojim imbecilnim trolanjem.
- svrakino1921
- Kontakt:

Proteklih dana Valon Berisha se povezuje sa Željezničarom. U međuvremenu je određena njegova sudbina u LASK-u.
Berisha uopće nije putovao s LASK-om na pripreme u Tursku što je jasan znak da je njegova avantura u austrijskom klubu okončana, barem što se tiče igranja.
Trener Didi Kuhbauer više ne računa na reprezentativca Kosova, dok su borbenom veznjaku i iz kluba poručili da može tražiti novu sredinu.
Ugovor s LASK-om mu istječe na kraju sezone i vrlo je izvjesno da će brzo doći do raskida saradnje jer i Berishi treba klub gdje će igrati redovno kako bi imao status reprezentativca Kosova.
Željezničar je do sada doveo Dominika Prokopa te Bojana Nastića koji je raskinuo ugovor u Poljskoj te se nakon toga kao slobodan igrač priključio Plavima.
Da li će na isti način put Grbavice doći i Berisha? Odgovor na to pitanje bit će poznat u narednim danima.
Idemo Valone plavi brate
Iskeshirat cemo najveću platu jednom igraču fudbalsko - nogometnog kluba u voljenoj BiH
GOLEM SI ŽELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Šta Vas briga
Sve dok oni pljuju po nama i pokušavaju da izvuku info neki iz kluba na dnevnoj bazi mi smo super
Kako ide sklapanje ekipe, hoće li biti kakvih trofeja, hoće li se skinuti deblji sloj prašine sa vitrine?
Rečeno mi je da se tebi obratim u vezi Željezničarajurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
Kako im ide sklapanje ekipe, hoće li biti kakvih trofeja, hoće li se skinuti deblji sloj prašine sa vitrine?
- jurisicduska
- Kontakt:
Rekao ti je Brkovic nema razloga da mu se ne vjeruje. Ako Brkovic kaže nešto to je tako. Imas pres pogledaj i sve će to tako bit, može bit samo bolje od tog jer je on skromna osoba.Morpheus je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:50Rečeno mi je da se tebi obratim u vezi Željezničarajurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
Kako im ide sklapanje ekipe, hoće li biti kakvih trofeja, hoće li se skinuti deblji sloj prašine sa vitrine?
-
Hordas1990
- Kontakt:
Post za Nalica sa vaseg drugog foruma.I bolje neka je....takav karakter nam.ne treba...lik sve dogovorio sa nama cak i kopiju pasosa posalo i za sat vremena promjenio pricu....ima malo i tatinog tu...
Dok vam ovdje insajderi bacaju suplje da se nije ni pregovaralo s njim
Ma neće srbin(Stojanović) sipca u ekipi...a možda se on i nepita 
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ima li neki forum da ne pratite? Ti mora da si Nalic licno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:00Post za Nalica sa vaseg drugog foruma.I bolje neka je....takav karakter nam.ne treba...lik sve dogovorio sa nama cak i kopiju pasosa posalo i za sat vremena promjenio pricu....ima malo i tatinog tu...
Dok vam ovdje insajderi bacaju suplje da se nije ni pregovaralo s njim![]()
Zeljo sad ima najvise para u ligi, ali nece se razbacivati toliko
Mirvic je u stanju i da 20 miliona maraka odmah unese u klub
Medjutim nece se tako raditi, jer imaju i drugi projekti bitniji od igraca prvog tima poput fasade sjevera, novog terena, zavrsavanje juga, novi zapad i pitanje kampa
Medjutim nece se tako raditi, jer imaju i drugi projekti bitniji od igraca prvog tima poput fasade sjevera, novog terena, zavrsavanje juga, novi zapad i pitanje kampa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jan 2026, 15:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
posto ti sve znas, dal se mi gasimo, dal nas Nijaz filuje il smo puni kao brod???jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:58Rekao ti je Brkovic nema razloga da mu se ne vjeruje. Ako Brkovic kaže nešto to je tako. Imas pres pogledaj i sve će to tako bit, može bit samo bolje od tog jer je on skromna osoba.Morpheus je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:50Rečeno mi je da se tebi obratim u vezi Željezničarajurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovo je 100% istina sto je frajer napisao. To je post od danas a ima ovdje jedan forumas kojem sam ja to jos prosle sedmice rekao u pp. Ako hoce moze potvrditi.sanjinusto je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:07Ima li neki forum da ne pratite? Ti mora da si Nalic licno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:00Post za Nalica sa vaseg drugog foruma.I bolje neka je....takav karakter nam.ne treba...lik sve dogovorio sa nama cak i kopiju pasosa posalo i za sat vremena promjenio pricu....ima malo i tatinog tu...
Dok vam ovdje insajderi bacaju suplje da se nije ni pregovaralo s njim![]()
Jedino je tacno da vas je momak **** cak i nakon sto ste podebljali ponudu i to na ne bas korektan nacin al nek vama onaj Pablo pise da niste ni razgovarali.
Lazu vas za sve jednostavno niste ni svjesni.
- jurisicduska
- Kontakt:
Gdje cete se ugasit ? Niste se gasili ni kad je Amar Osim davao po 20 km igracima da preguraju dan ujutro na treningu. Daleko ste od gašenja mada mislim da se nikad ne bi ni ugasili, ne znam čemu to potezanje. Imate prebogatog strateškog partnera koji ocigledno ne žali novca da vas vrati na stare staze uspjeha. Ne može ništa preko noći. Ova sezona titula je nedostižna ali već slijedece uz ozbiljan rad sigurno kandidat za sve trofeje. I sad mi djelujete najozbiljniji za kupa nekako kod vas najbolja atmosfera unutar ekipe i to.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:09posto ti sve znas, dal se mi gasimo, dal nas Nijaz filuje il smo puni kao brod???jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:58Rekao ti je Brkovic nema razloga da mu se ne vjeruje. Ako Brkovic kaže nešto to je tako. Imas pres pogledaj i sve će to tako bit, može bit samo bolje od tog jer je on skromna osoba.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nodi dragi ne finansira Mirvic to. On samo finansira sportski segment. Čak ni plate administracije ne finansira on. Samo fudbal. Strateski partner za fudbal. Riječ anglo-saksonskog porijekla.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:08Zeljo sad ima najvise para u ligi, ali nece se razbacivati toliko