FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Turci su zainteresovani za Alića, ali kod nas nisu zadovoljni cifrom koju daju, traži se više, ako neko zna više neka napiše.
Ova dvojica čak nemaju ni highlightse. Kakav je ovo amaterizam.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:39Prije si mogao naći igrača po inicijalima u free agents, sad bezobrazno uzimamo igrače pod ugovorom![]()
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sad bas sa jaranom komentarisem da ne bi bilo smisla pustit ga za sicu.Opet cemo imat isti problem,prvi bek odlican,a drugi Obradov.Stim nismo nista napravili.
Brko iz druge galaksije!
U koliko sati je sutra tekma, nema na zvaničnoj osim datuma ništa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jeste li sigurni da to već nije završeno ili u nekoj završnoj fazi?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Danas je bio na treningu, ima na videu. Očekivane su ponude za njega, ako se sada i odbiju očito ih iz Kluba očekuju i na ljeto. Velika vjerovatnoća je da je i to razlog dolaska Nastića. Možda se ne želi kompletna rekonstrukcija odbrane kao što se desila ove godine, zbog potencijalne Evrope i dužine uigravanja. Ovako bi imali Nastića koji je tu već 6 mjeseci.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:00Jeste li sigurni da to već nije završeno ili u nekoj završnoj fazi?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- Riquelme1921
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
To cemo imat dva kondiciona ili se najavljuje potpis ovog sto je vec tu 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Da, vidio sam ali isto tako je i Nastić sa Wisla-om trenirao do zadnjeg trenutka. Ako je vodilja bila da se izbjegne rekonstrukcija odbrane onda je apsolutni prioritet bio Štoper jer ti na ljeto istiće ugovor Karamarku i Šukiloviću ali i ovako tu treba nešto poduzeti jer je u zadnjih para utakmica vjetrometina u tom dijelu. Doduše, kompletna zadnja linija igra toplo-hladno valjda će to Slaviša ustrojiti da valja.AhmedNurudin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:05Danas je bio na treningu, ima na videu. Očekivane su ponude za njega, ako se sada i odbiju očito ih iz Kluba očekuju i na ljeto. Velika vjerovatnoća je da je i to razlog dolaska Nastića. Možda se ne želi kompletna rekonstrukcija odbrane kao što se desila ove godine, zbog potencijalne Evrope i dužine uigravanja. Ovako bi imali Nastića koji je tu već 6 mjeseci.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sva su nam zadovoljstva i dječije radosti oduzeli.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:53Ova dvojica čak nemaju ni highlightse. Kakav je ovo amaterizam.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:39Prije si mogao naći igrača po inicijalima u free agents, sad bezobrazno uzimamo igrače pod ugovorom![]()
Mslm, Bojan ima tamo neke iz 2019, mogao je to neko ažurirati. Heh
Ja bih da se vratimo na stari režim
Da, da. Obavezno povratak na stari režim. Kakav je ovo naćin uopšte?! Slaviša je trebao bar po jednom do sad kod Lane i Mime da gostuje. Kako sad da mi znamo je li on pravi trener za Želju. I ove insajderske utanjile pravo, da ne kažem da smo trebali bar pola ekipe otjerati i bar jedan minibus igrača dovesti do početka priprema. Ovako samo dva imena. Sramota.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:49Sva su nam zadovoljstva i dječije radosti oduzeli.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:53Ova dvojica čak nemaju ni highlightse. Kakav je ovo amaterizam.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:39Prije si mogao naći igrača po inicijalima u free agents, sad bezobrazno uzimamo igrače pod ugovorom![]()
Mslm, Bojan ima tamo neke iz 2019, mogao je to neko ažurirati. Heh
Ja bih da se vratimo na stari režim![]()
Sutra u 17 protiv Novog Pazara uzivo na MY TV
Sutra magija malog Dragovica
Igrali smo 2012 u Pazaru 2:2 i 1969 Zeljo pobjedio 3:0
Sutra magija malog Dragovica
Igrali smo 2012 u Pazaru 2:2 i 1969 Zeljo pobjedio 3:0
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Evo Paco Alcacer slobodan sta se ceka?
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
U pravu si ovo po turskom vremenu 17, a po nasem u 15
Hvala
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MarcosSenna
- Kontakt:
Gledam isječke iz Antalije, ovaj Prokop liči na pravog igrača
Još jedno krilo bi valjalo brzo zajebano.
Koliko se sjecam ti si Adzema zivotom branio ovdje analizirajuci njegove taktike.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:13Da, da. Obavezno povratak na stari režim. Kakav je ovo naćin uopšte?! Slaviša je trebao bar po jednom do sad kod Lane i Mime da gostuje. Kako sad da mi znamo je li on pravi trener za Želju. I ove insajderske utanjile pravo, da ne kažem da smo trebali bar pola ekipe otjerati i bar jedan minibus igrača dovesti do početka priprema. Ovako samo dva imena. Sramota.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:49Sva su nam zadovoljstva i dječije radosti oduzeli.
Ja bih da se vratimo na stari režim![]()
Oborio te s nogu kako cunjeve fintiraMarcosSenna je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:37Gledam isječke iz Antalije, ovaj Prokop liči na pravog igračaJoš jedno krilo bi valjalo brzo zajebano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.