Premijer liga BiH - aktuelno
- Bersaga
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haj na stranu sve, ali kakva je potreba kod tebe prijatelju da ideš na druge forume kluba koji nema veze s tobom? Veliki broj je takvih ovdje, mislim furati ovdje priču kako smo tom nekom nebitni a taj neko dan-noć o Želji piše, ako si nebitan onda samo preletiš, ne odnosi se ovo na tebe. Vidi, neće i ne treba vam niko ni braniti to ali moram priznati da je meni to fascinantno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:10Ovo je 100% istina sto je frajer napisao. To je post od danas a ima ovdje jedan forumas kojem sam ja to jos prosle sedmice rekao u pp. Ako hoce moze potvrditi.sanjinusto je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:07Ima li neki forum da ne pratite? Ti mora da si Nalic licno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:00
Post za Nalica sa vaseg drugog foruma.
Dok vam ovdje insajderi bacaju suplje da se nije ni pregovaralo s njim![]()
Jedino je tacno da vas je momak **** cak i nakon sto ste podebljali ponudu i to na ne bas korektan nacin al nek vama onaj Pablo pise da niste ni razgovarali.
Lazu vas za sve jednostavno niste ni svjesni.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa sto ne bi bacio oko? Procitam i teme Veleza, Zrinjskog, Slobode, Celikov forum pa i onaj BL forum gdje pisu navijaci Borca (10x realniji ljudi nego ove ublehe ovdje). Jednostavno pratim nas fudbal.Bersaga je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:26Haj na stranu sve, ali kakva je potreba kod tebe prijatelju da ideš na druge forume kluba koji nema veze s tobom? Veliki broj je takvih ovdje, mislim furati ovdje priču kako smo tom nekom nebitni a taj neko dan-noć o Želji piše, ako si nebitan onda samo preletiš, ne odnosi se ovo na tebe. Vidi, neće i ne treba vam niko ni braniti to ali moram priznati da je meni to fascinantno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:10Ovo je 100% istina sto je frajer napisao. To je post od danas a ima ovdje jedan forumas kojem sam ja to jos prosle sedmice rekao u pp. Ako hoce moze potvrditi.sanjinusto je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:07
Ima li neki forum da ne pratite? Ti mora da si Nalic licno.
Jedino je tacno da vas je momak **** cak i nakon sto ste podebljali ponudu i to na ne bas korektan nacin al nek vama onaj Pablo pise da niste ni razgovarali.
Ovo sa Nalicem je meni licno bila zanimljiva situacija za ispratit jer sam slucajno znao iz haman pa prve ruke sta se desava i vidio koliko vi lazete tj. koliko vas lazu botovi.
- Bersaga
- Kontakt:
To su naši insajderi, nova turaHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:33Pa sto ne bi bacio oko? Procitam i teme Veleza, Zrinjskog, Slobode, Celikov forum pa i onaj BL forum gdje pisu navijaci Borca (10x realniji ljudi nego ove ublehe ovdje). Jednostavno pratim nas fudbal.Bersaga je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:26Haj na stranu sve, ali kakva je potreba kod tebe prijatelju da ideš na druge forume kluba koji nema veze s tobom? Veliki broj je takvih ovdje, mislim furati ovdje priču kako smo tom nekom nebitni a taj neko dan-noć o Želji piše, ako si nebitan onda samo preletiš, ne odnosi se ovo na tebe. Vidi, neće i ne treba vam niko ni braniti to ali moram priznati da je meni to fascinantno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:10
Ovo je 100% istina sto je frajer napisao. To je post od danas a ima ovdje jedan forumas kojem sam ja to jos prosle sedmice rekao u pp. Ako hoce moze potvrditi.
Ovo sa Nalicem je meni licno bila zanimljiva situacija za ispratit jer sam slucajno znao iz haman pa prve ruke sta se desava i vidio koliko vi lazete tj. koliko vas lazu botovi.
Mogu ložiti raju koja ih ne zna. Trebali ste i vi do sad skontati kome nema potrebe replicirati, nema se ništa pametno pročitati koliko su se raspojasali.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma načuje raja nešto pa poleti da napiše. Svi zanemare da u fudbalu dok se ne potpiše ništa nije gotovo.Bersaga je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:44To su naši insajderi, nova turaHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:33Pa sto ne bi bacio oko? Procitam i teme Veleza, Zrinjskog, Slobode, Celikov forum pa i onaj BL forum gdje pisu navijaci Borca (10x realniji ljudi nego ove ublehe ovdje). Jednostavno pratim nas fudbal.Bersaga je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:26
Haj na stranu sve, ali kakva je potreba kod tebe prijatelju da ideš na druge forume kluba koji nema veze s tobom? Veliki broj je takvih ovdje, mislim furati ovdje priču kako smo tom nekom nebitni a taj neko dan-noć o Želji piše, ako si nebitan onda samo preletiš, ne odnosi se ovo na tebe. Vidi, neće i ne treba vam niko ni braniti to ali moram priznati da je meni to fascinantno.
Ovo sa Nalicem je meni licno bila zanimljiva situacija za ispratit jer sam slucajno znao iz haman pa prve ruke sta se desava i vidio koliko vi lazete tj. koliko vas lazu botovi.![]()
Mogu ložiti raju koja ih ne zna. Trebali ste i vi do sad skontati kome nema potrebe replicirati, nema se ništa pametno pročitati koliko su se raspojasali.
- Bersaga
- Kontakt:
Ma 100%. Ako nešto čuješ i imaš već želju da to podijeliš, napiši "čuo sam da će taj i taj...", a ovo ide "X.Y",imekorisnicko je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:51Ma načuje raja nešto pa poleti da napiše. Svi zanemare da u fudbalu dok se ne potpiše ništa nije gotovo.Bersaga je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:44To su naši insajderi, nova turaHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:33
Pa sto ne bi bacio oko? Procitam i teme Veleza, Zrinjskog, Slobode, Celikov forum pa i onaj BL forum gdje pisu navijaci Borca (10x realniji ljudi nego ove ublehe ovdje). Jednostavno pratim nas fudbal.
Ovo sa Nalicem je meni licno bila zanimljiva situacija za ispratit jer sam slucajno znao iz haman pa prve ruke sta se desava i vidio koliko vi lazete tj. koliko vas lazu botovi.![]()
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Brkovic me zamolio da botujem da nismo pregovarali, da ga ne bi na forumu ismijavali. Izvinjavam se.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:10Ovo je 100% istina sto je frajer napisao. To je post od danas a ima ovdje jedan forumas kojem sam ja to jos prosle sedmice rekao u pp. Ako hoce moze potvrditi.sanjinusto je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:07Ima li neki forum da ne pratite? Ti mora da si Nalic licno.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:00
Post za Nalica sa vaseg drugog foruma.
Dok vam ovdje insajderi bacaju suplje da se nije ni pregovaralo s njim![]()
Fk Željezničar.
Mirva nas dobri ce u svemu pomalo pomagati Zelji, a sportski segment mu je glavni diojurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:22Nodi dragi ne finansira Mirvic to. On samo finansira sportski segment. Čak ni plate administracije ne finansira on. Samo fudbal. Strateski partner za fudbal. Riječ anglo-saksonskog porijekla.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:08Zeljo sad ima najvise para u ligi, ali nece se razbacivati toliko
Mirvic je u stanju i da 20 miliona maraka odmah unese u klub
Medjutim nece se tako raditi, jer imaju i drugi projekti bitniji od igraca prvog tima poput fasade sjevera, novog terena, zavrsavanje juga, novi zapad i pitanje kampa
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Fasada sjevera - politikaNoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:08Zeljo sad ima najvise para u ligi, ali nece se razbacivati toliko
Mirvic je u stanju i da 20 miliona maraka odmah unese u klub
Medjutim nece se tako raditi, jer imaju i drugi projekti bitniji od igraca prvog tima poput fasade sjevera, novog terena, zavrsavanje juga, novi zapad i pitanje kampa
Novi teren - savez
Zavrsavanje juga - politika
Novi zapad -politika
Kamp - politika
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Slagirat ces se polako
U svemu klub ucestvuje i najmanje pola novca daje
Pitari 70 za godina na kosevu par brojaca i dvije svlacionice
Velez stadion napravio, a vi se kurcite milionima 10 godina
Ako sam nista ne ulozis, onda ti niko nece pomoci ni opstina, ni kanton, ni federacija
Vi to najbolje znate 0 ulaganja od fks, 0 poguranac od kantona
Imate stadion od opstine i budite zadovoljni
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Mislim stvarno da se trebamo prestat s njima raspravljati.
Oni su najveci i najbitniji. Grade infrastrukturu svojim parama, imaju najvise para za igrače, imaju najbolje navijače, ovo sto su sad 5. na tabeli to smo sad vidjeli i nikad vise. Čak i ovaj igrački kadar im je najbolji, Karamarko i ekipa, samo ih Adzem upropastio ili sudije kad su postali prijetnja (zavisi ko kako gleda). I ne znam sto se pokušavamo takmiciti. PLBiH će biti liga jednog kluba.
Oni su najveci i najbitniji. Grade infrastrukturu svojim parama, imaju najvise para za igrače, imaju najbolje navijače, ovo sto su sad 5. na tabeli to smo sad vidjeli i nikad vise. Čak i ovaj igrački kadar im je najbolji, Karamarko i ekipa, samo ih Adzem upropastio ili sudije kad su postali prijetnja (zavisi ko kako gleda). I ne znam sto se pokušavamo takmiciti. PLBiH će biti liga jednog kluba.
Nema tu rasprave to su cinjenicejurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:19Mislim stvarno da se trebamo prestat s njima raspravljati.
Dzabe koristite stadion, a neki dan ste prodali igraca za 5 miliona maraka
Ulozi brate i onda ocekuj poguranac od grada
Zeljo da nije dao svojih para dobio bi kurcinu
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Sve si upravu moj Nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:23Nema tu rasprave to su cinjenicejurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:19Mislim stvarno da se trebamo prestat s njima raspravljati.
Dzabe koristite stadion, a neki dan ste prodali igraca za 5 miliona maraka
Ulozi brate i onda ocekuj poguranac od grada
Zeljo da nije dao svojih para dobio bi kurcinu
To je tako duškice haha
Zeljo je davno pokusao „iznuditi“ sredstva za jug, ali nismo imali para i nisu nam tad nista ni dali
Da tako daju mi bi sad odmah poceli novi zapad raditi
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
Komšije, nisu vas vrijedni ni Nalić ni Džeko!
E ovo je nevjerovatno ludilo
Za koju godinu ce pricat da su sami napravili jug i fasadu na sjeveru.
Pa ne bi vala nikako natkrivao ako ce mi se onaj Uk slikat pored istoka, radje cu kisnut kao sto sam i do sad
Za koju godinu ce pricat da su sami napravili jug i fasadu na sjeveru.
Pa ne bi vala nikako natkrivao ako ce mi se onaj Uk slikat pored istoka, radje cu kisnut kao sto sam i do sad
- BiHSportman
- Kontakt:
Ima Hamulić, on bi sigurno došao.