Sve strucnjaci na forumu. Nisu svjesni kolike su neznalice i levati.Arma00 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 15:54Šta je vama ljudi, Pazar je odigrao 3 pripremne već, mi igramo prvu, sasvim korektno poluvrijeme.
Kritikujete Krpića i Radovca koji igraju prvu utakmicu nakon pola godine, stvarno nema smisla.
Poenta ovih utakmica je uigravanje, ulazak u ritam, formu, probat sve igrače koji su tamo, i razne taktike, opustite se malo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Bas lijepo igramo na uvodu u drugi dio.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Hajmo malo gledati tekmu, ostavit se foruma.
+1godrina je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:03Sve strucnjaci na forumu. Nisu svjesni kolike su neznalice i levati.Arma00 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 15:54Šta je vama ljudi, Pazar je odigrao 3 pripremne već, mi igramo prvu, sasvim korektno poluvrijeme.
Kritikujete Krpića i Radovca koji igraju prvu utakmicu nakon pola godine, stvarno nema smisla.
Poenta ovih utakmica je uigravanje, ulazak u ritam, formu, probat sve igrače koji su tamo, i razne taktike, opustite se malo.
Ljudi kontaju proigrat ćemo odmah k’o PSG
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Rakic, Koning, Radovac, Troupee, Alic, Muftic out
Jaganjac, Vini, Prokop, Odinaka, Nastic, Abdulahovic in
Mislim da je to to
Jaganjac, Vini, Prokop, Odinaka, Nastic, Abdulahovic in
Mislim da je to to
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma ima prokop da jede teren magija kako je lik lagan ko dvolisnica, ostali top za prvu tekmu fali snage to se vidi al s o obzirom da Pazar igra trecu tekmu ovo je bomba.
Ljudi su nam izblokirali 10 pokusaja suta ja ne vjerujem ni jedna ne prodje hahaha
Ljudi su nam izblokirali 10 pokusaja suta ja ne vjerujem ni jedna ne prodje hahaha
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ne mozes neko reci da ces proigrati kad ti igra Krpic I Radovac. To se odmah zna da gola neces dati do sabaha. Nebitno je koliko si odigrao jer ni poslije pet utakmica gola neces dati.Lynx je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:14+1godrina je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:03Sve strucnjaci na forumu. Nisu svjesni kolike su neznalice i levati.Arma00 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 15:54Šta je vama ljudi, Pazar je odigrao 3 pripremne već, mi igramo prvu, sasvim korektno poluvrijeme.
Ljudi kontaju proigrat ćemo odmah k’o PSG
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Sta su to lose Krpic i Radovac uradili u ovoj tekmi sasvim korektno odigrano posebno RadovacGavranBeli je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:22Ne mozes neko reci da ces proigrati kad ti igra Krpic I Radovac. To se odmah zna da gola neces dati do sabaha. Nebitno je koliko si odigrao jer ni poslije pet utakmica gola neces dati.
Ma pripremna ko da je i bitan rezultat. Nek se niko ne povrijedi.
Fk Željezničar.
- BiHSportman
- Kontakt:
Prokop baš prelagan na lopti i traži rješenje odma naprijed, a ne ko ovo da golmanu dodaje po dvadeset puta. Nastić predobar bek, odigrao dupli i odma izbacio Cvetanovskog u šansu, jer je ostalo iza lopte par igrača Pazara.
Zadnja izmjena: BiHSportman, dana/u 20 jan 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Ljudi nakon mjesec dana osjetili jucer malo normalan teren sa novim trenerom, ja ne znam sta se ovdje ocekuje 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Samo ocekujem da vise ne gledam Krpica pravoshodno. Ko muha bez glave. Logicno rezultat ko rezultat nebitan. Al ako nista golove moras davati s ovim to nece ici. Napadaca dovesti ako ne misli koristiti Jaganjca.
Hulahopkice jesi se uclanio?GavranBeli je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:30Samo ocekujem da vise ne gledam Krpica pravoshodno. Ko muha bez glave. Logicno rezultat ko rezultat nebitan. Al ako nista golove moras davati s ovim to nece ici. Napadaca dovesti ako ne misli koristiti Jaganjca.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Bravo Hamza, bravo Šaba, bravo Vini
-
GavranBeli
- Kontakt:
Administracija kad ce te hulaglupki pitaru dati ban. Predstavlja se ko navijac Zelje a pljuje po velikom Amaru Osimu najtrofejnijem treneru kluba??Pablo11 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:36Hulahopkice jesi se uclanio?GavranBeli je napisao/la: ↑20 jan 2026, 16:30Samo ocekujem da vise ne gledam Krpica pravoshodno. Ko muha bez glave. Logicno rezultat ko rezultat nebitan. Al ako nista golove moras davati s ovim to nece ici. Napadaca dovesti ako ne misli koristiti Jaganjca.
Na temi najmanje pišu navijaci Zelje strasno.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 20 jan 2026, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je Paišoto hahha bolje da nam puste samo prenos bez komentatora
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Sve pohvalio, a golmana ko *ebe?
Dobro je ovo, polako. Samo ne gledat rezultat kao mjerilo.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Levin, zastitaIdentiteta i 34 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)