A da prestanete malo srati i pogledate sa kakvom odbranom City igra veceras. Nekakav Khusanov, izvjesni Alleyne i legenda engleskog fudbala Lewis
Lewis obara sve mitove o EPL. Ako takva ubleha moze igrati tamo, onda mogu i ja sa 95 kila
Ironija je ta što taj Khusanov sam vrijedi tri puta više nego cijela zadnja linija Bodoa. Pep je procjenio da vrijedi 40 mil eura koliko je City dao za njega.
Mogao je u HNL ligi naci boljeg stopera, 5 puta jeftinijeg. Momcina je izgubljen slucaj.
Ovo je ocaj od odbrane
A da prestanete malo srati i pogledate sa kakvom odbranom City igra veceras. Nekakav Khusanov, izvjesni Alleyne i legenda engleskog fudbala Lewis
Lewis obara sve mitove o EPL. Ako takva ubleha moze igrati tamo, onda mogu i ja sa 95 kila
I pored problema sa povredama, nekoliko pitanja treba postaviti najvecem treneru svih vremena:
Zašto Erling igra svaku? Kakav god da je, igrati svaka 3 dana je nerealno. Igraj sa laznom devetkom i odmori covjeka.
Zašto je ova karikatura Rico Lewis i dalje u Cityu?
Kako je ovo cirkuzanje sa prosječno talentovanim igračem O'Rajlijem kao da je fuzija Dani Alves-Pirlo?
I pored problema sa povredama, nekoliko pitanja treba postaviti najvecem treneru svih vremena:
Zašto Erling igra svaku? Kakav god da je, igrati svaka 3 dana je nerealno. Igraj sa laznom devetkom i odmori covjeka. Zašto je ova karikatura Rico Lewis i dalje u Cityu?
Kako je ovo cirkuzanje sa prosječno talentovanim igračem O'Rajlijem kao da je fuzija Dani Alves-Pirlo?
E drug, to se i ja pitam odavno.
Nikome nije jasno sta Pep u njemu vidi O Rajli je isto lik neviđeni
Jest da imaju kamion ozljeđenih igraca, ali gdje im je ta akademija ? ovo veceras izgleda bas lose.
Malo je reći da pretjeruješ.
Koliko god su neugodni pushachi qrca Guardioli, čovjek je trenerska legenda.
Da je njegov posao završen u Cityju, to je očito.
Nakon potrošene 2.5 milijarde i osvojene 1 CL ne mogu ga svrstati među top.Generaciju koju je imao u Barceloni je samo iskoristio i ufatio se noge tako i u Bayernu i na kraju krug se zatvara u Cityu.
Nakon potrošene 2.5 milijarde i osvojene 1 CL ne mogu ga svrstati među top.Generaciju koju je imao u Barceloni je samo iskoristio i ufatio se noge tako i u Bayernu i na kraju krug se zatvara u Cityu.
Ne znam, Guardiola, Mou, Carlo, Klopp, Wenger, Ferguson, to su top treneri, a ti kako hoćeš.