A da prestanete malo srati i pogledate sa kakvom odbranom City igra veceras. Nekakav Khusanov, izvjesni Alleyne i legenda engleskog fudbala Lewis
Lewis obara sve mitove o EPL. Ako takva ubleha moze igrati tamo, onda mogu i ja sa 95 kila
I pored problema sa povredama, nekoliko pitanja treba postaviti najvecem treneru svih vremena:
Zašto Erling igra svaku? Kakav god da je, igrati svaka 3 dana je nerealno. Igraj sa laznom devetkom i odmori covjeka.
Zašto je ova karikatura Rico Lewis i dalje u Cityu?
Kako je ovo cirkuzanje sa prosječno talentovanim igračem O'Rajlijem kao da je fuzija Dani Alves-Pirlo?
A da prestanete malo srati i pogledate sa kakvom odbranom City igra veceras. Nekakav Khusanov, izvjesni Alleyne i legenda engleskog fudbala Lewis
Lewis obara sve mitove o EPL. Ako takva ubleha moze igrati tamo, onda mogu i ja sa 95 kila
I pored problema sa povredama, nekoliko pitanja treba postaviti najvecem treneru svih vremena:
Zašto Erling igra svaku? Kakav god da je, igrati svaka 3 dana je nerealno. Igraj sa laznom devetkom i odmori covjeka. Zašto je ova karikatura Rico Lewis i dalje u Cityu?
Kako je ovo cirkuzanje sa prosječno talentovanim igračem O'Rajlijem kao da je fuzija Dani Alves-Pirlo?
E drug, to se i ja pitam odavno.
Nikome nije jasno sta Pep u njemu vidi O Rajli je isto lik neviđeni
Jest da imaju kamion ozljeđenih igraca, ali gdje im je ta akademija ? ovo veceras izgleda bas lose.
Malo je reći da pretjeruješ.
Koliko god su neugodni pushachi qrca Guardioli, čovjek je trenerska legenda.
Da je njegov posao završen u Cityju, to je očito.
Nakon potrošene 2.5 milijarde i osvojene 1 CL ne mogu ga svrstati među top.Generaciju koju je imao u Barceloni je samo iskoristio i ufatio se noge tako i u Bayernu i na kraju krug se zatvara u Cityu.
Nakon potrošene 2.5 milijarde i osvojene 1 CL ne mogu ga svrstati među top.Generaciju koju je imao u Barceloni je samo iskoristio i ufatio se noge tako i u Bayernu i na kraju krug se zatvara u Cityu.
Ne znam, Guardiola, Mou, Carlo, Klopp, Wenger, Ferguson, to su top treneri, a ti kako hoćeš.
Ne znam, Guardiola, Mou, Carlo, Klopp, Wenger, Ferguson, to su top treneri, a ti kako hoćeš.
Ja ali ako ga @sarma ne može svrstati među top **** ga onda