Zaista sam veliki fan Browna ali ova nova knjiga je 3/5.
Previse pseudosmeca, preduga knjiga, puno fillera, brzo ce cita ali jednostavno nije to to. Cekali smo jako dugo na novu knjigu i ocekivanja su bila velika ali eto, po obicaju kad imas velika ocekivanja bude lose.
Vidim mnogi citiraju atomske navike, pa cu i to "ubit" do sljedece sedmice.
Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Jesi li naručivao sa dostavom u BiH ili si negdje vani?Neutral je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:42Prebacio sam se na citanje orginalnih izdanja, na engleskom jeziku.
Preporucujem kennys books, shipping 2 eura, danas sam narucio GOT serijal, 118KM, u nas na olxu 250KM, lol.
Max 2 sedmice cekas, i onda ova nasa djubrad uzme neku sicu jos.
Ove godine goal 24 knjige, vidjet cemo koliko ce zavrsiti. Pola sam procitao vec od Browna (nova knjiga).
Na Kennys mislim.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Re: Književnost
U BiH
Uzela nasa kriminalna posta 8,5KM.
Cekas ca 2 sedmice.
Inace ne pisem po forumu, obaram svoj rekord, citam na poslu, nakon posla, pred spavanje.
Trenutno sam na 8 procitanih knjiga u 20 dana 2026, nije lose. Cilj ove godine 24, prije sam imao velike ciljeve i demotivirajuce je bilo, sada manji ciljevi i sve ide kao "halva". Naucio nesto iz atomskih navika koje sam takodjer procitao.
Idemo dalje, bye.
Uzela nasa kriminalna posta 8,5KM.
Cekas ca 2 sedmice.
Inace ne pisem po forumu, obaram svoj rekord, citam na poslu, nakon posla, pred spavanje.
Trenutno sam na 8 procitanih knjiga u 20 dana 2026, nije lose. Cilj ove godine 24, prije sam imao velike ciljeve i demotivirajuce je bilo, sada manji ciljevi i sve ide kao "halva". Naucio nesto iz atomskih navika koje sam takodjer procitao.
Idemo dalje, bye.
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 3 gosta.