Mogao je Norgaardu dat šansu bar poluvrijeme umjesto Zubimendija, ne znam koja je svrha imati ga a ne iskoristiti ga u utakmici gdje nije rezultat pod moranjem.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Rezultat tamam takav da natamburamo Manchestu za vikend
Sinoc se dokazalo koliko je Jesus bolji od Gyokeresa
FC Barcelona
New England Patriots & Dallas Cowboys
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- feniksptica
- Kontakt:
Nije bolji, samo nam vis3e pase njegov stil na nasu trenutnu igru.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
I propuh nazad kroz sredinuQUARTERBACK je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:02zanimljivo nema kapitena odma gol kroz sredinu
dobra tekma fkt jest dobro kad se igra brzo i na obje strane terena se napada a ne kad dodju i kampuju na 30m od gola
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ricefeniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:14I propuh nazad kroz sredinuQUARTERBACK je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:02zanimljivo nema kapitena odma gol kroz sredinu
dobra tekma fkt jest dobro kad se igra brzo i na obje strane terena se napada a ne kad dodju i kampuju na 30m od gola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa to znaci da je boljifeniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2026, 09:09Nije bolji, samo nam vis3e pase njegov stil na nasu trenutnu igru.
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
AA23 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:28tjt.Rosicky je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:41Svima je jasno da sunovrat počinje onda kad se Odegaard vratio.
Cinjenica da je los nije ona najvažnija.
Najvažnija činjenica je ta da je on taj koji CALM svaki napad.
Sporo,sporo,carinjenje lopte i izvlacenje najboljeg iz protivnicke defenzivne ideje jer nista ne radis da ih dovedes u situaciju u kojoj izazivas igraca na individualnu gresku.
usporavanje svakog napada je ono što ubija ovu ekipu, ne može me niko ubijediti da svi ovi naši igrači ne mogu dati duplo više golova kad bi se igrao više haotičan fudbal
tako je i Aubu ubio u pojam kad je došao na poziciju menadžera, jednostavno ta opsesivnost za kontrolom je u jednu ruku dovela do letargičnosti u napadu jer igrači ne smiju da probaju dodavanje jer ako izgube loptu ovaj ih klupira, ili ako nekog ne isprate ili koji qrac već
Eze je nepravedno klupiran radi qrcinele Odegaarda koji je najjadniji kapiten ikad, kakva slina i pizda od igrača, nema tog duela u koji će on da udje, nema te akcije koju će on da pokrene, sve što radi radio je i Elneny bez ikakvih problema
medjutim Eze je sad ispao iz forme, valja se vratiti u formu i igrati kao što već jeste, nije svjestan koliko je unišio Ezea i Nwanerija ove sezone radi Merina i Odegaarda i njihovih partija
na kraju krajeva, bolje smo igrali dok je ovaj **** Odegaard bio povrijeđen

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma de brate pa imas merina i zubimendija iza njega ne mozes reci da je zbog ezea propuh, meni je bas bilo zanimljivo gledati tekmu kad se napada onako na obje strane yebo ih mrtvi niski blokovi usta zgadili su mi fudbal, otkako se velike pare vrte u engleskoj ekipe su sve vise bazirane na tome da opstanu u ligi a igru ko yebefeniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2026, 11:14I propuh nazad kroz sredinuQUARTERBACK je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:02zanimljivo nema kapitena odma gol kroz sredinu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nwaneri kod De Zerbija u Marseilleu do kraja sezone uz dogovorenu veću minutažu. Mislim da će ovo biti odlična posudba za njega, napadački fudbal koji igra Marseille će mu pasati, ( Marseille je najefikasnija ekipa francuske lige ) mogao bi i igrati više kroz sredinu jer Greenwood okupira napad po desnoj strani.
Rođen s tobom da budem
Garantiran prolazak u lp,e sad tko ce biti ekipa u 8mini finala,prosle godine psg bio 15. i osvojio.Ima tu par dobrih ekipa:barca,city,chelsea,juventus,inter...
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidim dosta se Alvarez u zadnje vrijeme povezuje s nama i kao veliki fan igrača ne bih ga volio vidjeti kod nas iz par razloga.
Velika plata i sigurno velike pare za transfer bi bile. 240k prema izvorima zarađuje u Atleticu, znači sigurno bi tražio veću platu. U Madrid je došao za 95 miliona tako da i tu ne bi prošli bez minimalno nekih 80 miliona za transfer. Imao je dobru epizodu u Cityu igrajući iza Haalandom koji mu je otvarao ogroman prostor i fudbal se dosta promijenio za ove dvije sezone. Sve više se oslanja na fizički aspekt i trku. Prema statistikama nikad brža i fizički jača EPL nije bila nego sad.
Alvarez nije fizički spreman da radi ono što mogu raditi Gyokeres i Haverrz. Havertza je Arteta izmuzao previše u zadnje vrijeme a i sa Gyokeresom čini mi se radi isto. Jesus tu ulazi u rotaciju ali na ljeto nas čeka problem što se moramo riješiti jednog od Havertz/Jesus zbog velikih plata i neki napadač će nam trebati. Da je Alvarez jeftiniji možda bi mogao i proći da se pokuša s njim ali te pare treba čuvati za nekog pravog superstara koji će praviti instant razliku na terenu. Neki od napadača koji se meni sviđaju su Mateta ( evo baš je zatražio transfer od kluba ), Kropui iz B'moutha je isto fin igrač i obojica bi bili jeftini.
Hincapie i Calafiori treniraju sa ekipom što znači da su za veliko čudo svi prvotimci spremni za nedelju. Ovo se nije desilo ne pamtim kada. Daj taj United što prije
Velika plata i sigurno velike pare za transfer bi bile. 240k prema izvorima zarađuje u Atleticu, znači sigurno bi tražio veću platu. U Madrid je došao za 95 miliona tako da i tu ne bi prošli bez minimalno nekih 80 miliona za transfer. Imao je dobru epizodu u Cityu igrajući iza Haalandom koji mu je otvarao ogroman prostor i fudbal se dosta promijenio za ove dvije sezone. Sve više se oslanja na fizički aspekt i trku. Prema statistikama nikad brža i fizički jača EPL nije bila nego sad.
Alvarez nije fizički spreman da radi ono što mogu raditi Gyokeres i Haverrz. Havertza je Arteta izmuzao previše u zadnje vrijeme a i sa Gyokeresom čini mi se radi isto. Jesus tu ulazi u rotaciju ali na ljeto nas čeka problem što se moramo riješiti jednog od Havertz/Jesus zbog velikih plata i neki napadač će nam trebati. Da je Alvarez jeftiniji možda bi mogao i proći da se pokuša s njim ali te pare treba čuvati za nekog pravog superstara koji će praviti instant razliku na terenu. Neki od napadača koji se meni sviđaju su Mateta ( evo baš je zatražio transfer od kluba ), Kropui iz B'moutha je isto fin igrač i obojica bi bili jeftini.
Hincapie i Calafiori treniraju sa ekipom što znači da su za veliko čudo svi prvotimci spremni za nedelju. Ovo se nije desilo ne pamtim kada. Daj taj United što prije
Rođen s tobom da budem
Mozda alvarez moze bit projektiran kao lijevo krilo ili bi Arteta potvrdio 442 formaciju sto pokusava kada igra Eze jer mu Eze tada nije 10 nego SS.
Za Kroupija i Matetu nisam nikako
Kroupiju se mane još i mogu oprostiti ali Mateta ima dosta stvari koje nisu za timove iz vrha.
Slično kao npr David,Guirassy,Sorloth.Nketiah bi mogao imati slicnu karijeru kao Mateta npr. Jer su taj nivo talenta
da sam birao napadača iz premier lige uzeo bih Wissu i u kombinaciji sa Gyokeresom mislim da bi bio pun pogodak.Wissa ima kvalitete koje nama trebaju a solidan je finiser
Za Kroupija i Matetu nisam nikako
Kroupiju se mane još i mogu oprostiti ali Mateta ima dosta stvari koje nisu za timove iz vrha.
Slično kao npr David,Guirassy,Sorloth.Nketiah bi mogao imati slicnu karijeru kao Mateta npr. Jer su taj nivo talenta
da sam birao napadača iz premier lige uzeo bih Wissu i u kombinaciji sa Gyokeresom mislim da bi bio pun pogodak.Wissa ima kvalitete koje nama trebaju a solidan je finiser
Ajde panjino otkaci,radi tebe mi je dop.izdio arsenal da ti pravo kazembaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:35Chelsea, Juventus, InterPrestani se brukati više
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A i ove ekipe su u egalu s arsenalombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:35Chelsea, Juventus, InterPrestani se brukati više
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
-
Wilshere10
- Kontakt:
I odmah gol. Ovo ce biti ista situacija kao i sa Salibom.