Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Bravo momci.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu

Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Dobar je on sta su pojedini pisali. Poslije utakmice prvog kola protiv Mege ovdje se pisalo da ce se Bosna borit za opstanak i da ova ekipa ne moze vise od toga.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:34Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Ja sam pisao isto da je realno sredina tabele i sad to mislim al momci su prebacili ocekivanja i skidam im kapu. Nerviralo me sto su bljuvali negativu na svakom koraku , potrosili pare, nema igraca, uzas ovo ono . Nakon dugo vremena Bosna se vratila i igra odličnu sezonu, KK Bosna zasluzuje sve vrste podrške od države, grada, navijača, javnosti a ne stvaranje negative .Kaunas je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:36Dobar je on sta su pojedini pisali. Poslije utakmice prvog kola protiv Mege ovdje se pisalo da ce se Bosna borit za opstanak i da ova ekipa ne moze vise od toga.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:34Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Isto mislimo.TripleThreat je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:28Izuzev prve četvrtine, imam osjećaj da je ovo najenergičnija utakmica od početka sezone. Odbrana na baš visokom nivou kroz 30 minuta utakmice, baš su grizli na skoro svakom posjedu.
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, darkangel4, DjaniTarik, greenwood, guillermo, Kaunas, PeppermintSA, TripleThreat i 46 gostiju.