Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Bravo momci.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Negativan si.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu

Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Dobar je on sta su pojedini pisali. Poslije utakmice prvog kola protiv Mege ovdje se pisalo da ce se Bosna borit za opstanak i da ova ekipa ne moze vise od toga.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:34Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Ja sam pisao isto da je realno sredina tabele i sad to mislim al momci su prebacili ocekivanja i skidam im kapu. Nerviralo me sto su bljuvali negativu na svakom koraku , potrosili pare, nema igraca, uzas ovo ono . Nakon dugo vremena Bosna se vratila i igra odličnu sezonu, KK Bosna zasluzuje sve vrste podrške od države, grada, navijača, javnosti a ne stvaranje negative .Kaunas je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:36Dobar je on sta su pojedini pisali. Poslije utakmice prvog kola protiv Mege ovdje se pisalo da ce se Bosna borit za opstanak i da ova ekipa ne moze vise od toga.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:34Pisao si I da nemamo šanse za top 8 ABA lige . Normalno Bosna ima kvalitet za fibinu ligu prvaka , kad moze igokea igrati sto nebi mogla Bosna.Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:45Ja sam jedini ovdje prije 7 dana pisao o ovim"rumunima"i govorio da će ovo biti tesko,a neki su sanjali o pobjedi u Italiji,pa i pisali o Ligi Prvaka i Eurocupu
Isto mislimo.TripleThreat je napisao/la: ↑21 jan 2026, 21:28Izuzev prve četvrtine, imam osjećaj da je ovo najenergičnija utakmica od početka sezone. Odbrana na baš visokom nivou kroz 30 minuta utakmice, baš su grizli na skoro svakom posjedu.