Zločin ako je ovo istinaArvid je napisao/la: ↑21 jan 2026, 12:24Bgm ima, capology je najprecizniji u tome:
https://www.capology.com/club/liverpool/salaries/
Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Chiesa sedmično zarađuje više od Slobe 
Pobjedit ce danas nazalost.
Na stranu sto nas citavu sezonu terorise antifudbalom, nego je jos posto i bezobrazan. Ako veceras pobjedimo nece dobit otkaz taman svaku do kraja gublili sa 5 golova razlike.
Jbt Bob Paisley ne bi ovoliko kredita imao
Jbt Bob Paisley ne bi ovoliko kredita imao
Srce, čast i ponos!
LFC: Alisson; Frimpong, Gomez, Van Dijk, Kerkez; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Wirtz; Ekitike.
Hajmo Marseille
Hajmo Marseille
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt bog ovo je najjadniji Liverpool kojeg sam gledao od subote
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt kako glup offside
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam koja je poenta presinga gdje napad i vezni red idu visoko a odbrana ostane, jedno dodavanje u sredinu gdje nema nikog i sve se raspadne 
Ide 300 000 sedmicno 
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Dajte mu kapetansku traku 
Prezivjet ce sretnik do ljeta najmanje 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Slobo mu sam samcat mandat na klupi produžava 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Momci, imam neki fin predosjecaj za ovu ligu prvaka 
- JayCatwright
- Kontakt:
Ova klocina Kerkez sve bolji i bolji, na hajr.
Wallahi ugasio sam cim je #18 krocio na teren.
Wallahi ugasio sam cim je #18 krocio na teren.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sebastijanov mali fino napredovao bgm. Ono na pocetku sezone je bio horor zivi.
Srce, čast i ponos!
Na kraju ce biti 4ti a mozda i treci ako rejal kiksa. Ludnica, primili 4 gola u 6 tekmi+ raspad protiv psva...
Auuu slot isprskao de zerbia 
U principu, mi i dalje kidamo kao i prosle sezone, ali samo kad rivali igraju otvoreno i bez low blocka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.