Steta sto ga je zakacilo ono poslijeratno vrijeme pa je bilo skoro nemoguce napraviti transfer vani i graditi neku karijeru i obezbijediti se. Zasluzio je to Zuka i igracki i ljudski. Cuo sam da vodi fin porodicni zivot u Ilijašu gdje i radi u Domu zdravlja. Imam jednu njegovu memorabiliju s utakmice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Lik je napisao/la: ↑22 jan 2026, 00:13Dobar bio, znao i udarit, al nije bio bezobrazan da nekog "osakati". Bio je i kapiten jedno vrijeme, među top 5 po nastupima za klub, dugo je igrao za nas.
[/quote
Bio drag svima al iskreno nista specijalno klasični stoper , imao dobar skok jak bio, spor je bio i nije znao nesto specijalno s loptom uglavnom duge igrao. Meni je recino Krupinac bio dosta brzi i agresivni a isto bio jak i na zemlji i u skoku.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mislim da je Krupinac jedini stoper ikad koji je dao 3 gola na jednoj utakmici. Sarajevo - Čapljina 5:2.
Zabio 2 gola u prvih 5 minuta hahahahaha
Zabio 2 gola u prvih 5 minuta hahahahaha
Treba razmisljati i o stoperu ako je Bralic ozbiljnije povrijedjen, a sve mi se cini kao da jeste.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Pregledan je i sve je ok. Ako koljeno otekne ide se na nove preglede.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ovi na Faktoru baš nisu dobre glave.Ako se po jutru dan poznaje u Sarajevo neće imati problem da popune kvotu mladih igrača, jer su u drugom poluvremenu priliku da pokažu šta znaju dobili Mujkić, Ignatkov, Dreca, Hadžimehmedović..., i u potpunosti opravdali povjerenje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Što, Anes se i preziva takoPendulum je napisao/la: ↑22 jan 2026, 10:34Ovi na Faktoru baš nisu dobre glave.Ako se po jutru dan poznaje u Sarajevo neće imati problem da popune kvotu mladih igrača, jer su u drugom poluvremenu priliku da pokažu šta znaju dobili Mujkić, Ignatkov, Dreca, Hadžimehmedović..., i u potpunosti opravdali povjerenje.![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zakazana mu je magnetna ipak.
Treba sačekati ne donositi sud prije nego vidimo sta je.
Najiskrenije se nadam da je preventivan pregled.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 10:52Zakazana mu je magnetna ipak.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
ma mora na magnet ipak je koljeno u pitanjuH8Z7 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:37Najiskrenije se nadam da je preventivan pregled.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 10:52Zakazana mu je magnetna ipak.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zna li neko jel ima još šanse da dođe Jakupović?
Riješiti se Turkeša, i dečku dati priliku, strašan talenat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2026, 13:18Zna li neko jel ima još šanse da dođe Jakupović?
Rekao je Krste da ce se jos neko dovest, sad ko je u pitanju i koga su planirali zna samo Mamic, ostaje da sacekamo da vidimo ko je ,nema vise spekulacija i slicno, neko ce objaviti kad bude završen
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- skullcrusher
- Kontakt:
Taj momak je odličan. Nadam se da će doći kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2026, 13:18Zna li neko jel ima još šanse da dođe Jakupović?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
treba bit realan, sto bi dosao da igra u bosni kad su mu otvorena sva vrata tamo?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2026, 13:18Zna li neko jel ima još šanse da dođe Jakupović?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ne bih ja tu nista dirao
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bezveze se stavlja meta nakon par minuta seniorskog fudbala. Jesu djeca korektno odigrala generalno ali je to sve do aprila nepoznato. Pa teži ti je zrinjski u mostaru ili borac u bl nego ova utakmica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:03Zna se to od prije, dečko strašno dobro igra za juniore, nadao sam se da će dobiti priliku u prvom timu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jan 2026, 15:56eno odmah generacijski talenti nakon par minuta u remiju prve pripremne utakmice protiv ispodprosjecne ekipe.
Ne bi ga uopšte vraćao u juniore, on mora dobiti minutažu u seniorskom fudbalu.
Kao što sam već i govorio, Turkeš je teški odron, Renan za nijansu bolji, treba nam napadač ko suho zlato.
Svakako da je Dreca isto odličan bio, ali ne može mi nikako igra Anesa iz glave izaći, aferim.
Ja sam za dati sud tek nakon 10 takmičarskih utakmica. To borio se, trčao itd ne pije više vode ni u našoj ligi.
Koliko si pretrčao za koliko vremena, kojim intenzitetom, koliko ubrzanja, otkucaji svakih 15 minuta, koliko si imao tačnih pasova prema naprijed, prema nazad, koliko presječenih lopti, koliko izgubljenih, jesi li učestvovao u golu, predasistencije, ključni pasovi, radius kretanja s loptom i bez, šta si i koliko dopustio igračima koje si markirao, na koliko lopti si se ponudio i primio, koliko uspješnih primanja je protivnik do tebe imao, kako ti klub kotira u ligi i još milion parametara.
Kada profesionalci podvuku crtu, to ne bude neka fenomenalna partija/sezona/godina kako mi na forumu predstavimo i zato nam istaknuti omladinci završe u turskoj ili nekom otoku, mi uzmemo dobar postotak od narednog transfera koji u 99% slučajeva nije bio veći nego onaj za koji ga prodamo.
Na kraju, imaš i sudije pa sve ovo padne u vodu kroz 2 kola.
A Legbo potpisa za Rijeku.