FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Valjda je raji sada jasnije da niko veze nema s kim pregovaramo.
Nikad al nikad u historiji kluba nije potpisalo veliko ime koje se po 10 dana motalo po naslovnicama portala....
Nikad al nikad u historiji kluba nije potpisalo veliko ime koje se po 10 dana motalo po naslovnicama portala....
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- mamonelafo
- Kontakt:
Tačno tako... Ali eto, opet će biti neki odličan naslov i onda poslije nekoiko dana "XY je oteo XY Željezničaru"....StrikeWarzone je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:30Valjda je raji sada jasnije da niko veze nema s kim pregovaramo.
Nikad al nikad u historiji kluba nije potpisalo veliko ime koje se po 10 motalo po naslovnicama portala....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Pa i Miro poceo da se ibreti kad su ga novinari nazvali, kaze ne znam odakle vam tomamonelafo je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:47Ovako su i za Miru, svi počeli pričati, mediji pisati... I onda Miro kaže nismo razgovarali...sanjinusto je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:41Ne mogu da shvate da menadzeri i novinari lupaju. Sutra da neko objavi da pricamo sa Jamesom Rodriguezom pola bi povjerovalo i onda naravno **** mater svima u klubu sto ga je neko drugi uzeo.jointunija je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:33
Štaš nuditi,nismo ni pregovarali s tim igračem,šta je vama više.Informisani mediji i odlicni insajderi.
![]()
“Nisu me ljudi iz Željezničara zvali, ne znam odakle to uopšte da se pojavi” rekao je Stevanović za ****.
Stevanović je od 2017. godine u švicarskom Servetteu gdje je oborio mnoge rekorde u tamošnjem fudbalu.
“Uostalom, ja imam ugovor ovdje do ljeta 2027. godine” podsjeća Stevanović za ****.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ljudi covjek nije ni opcija bio....dubioza144 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 12:18Prije ce bit da nam uopste nije bio opcija nego mu je neko dizo cijenu na lagan način
Klasicno dizanje cijene pogotovo sad kad imamo pare.(zvucim kao pitar al istina..)
nek crknu dusmani, najjaci smo
Niko dok ne potpise nije dosao, drago mi je i zbog ovog albanca sto nije popisao kad su ovdje neki vec mahali zastavama eto oni imaju direktne info kad ce ko. Ohladili vas ljudi a mnogi kontali vi ozbiljni insajderi
-
GavranBeli
- Kontakt:
E cuj dizanje cijene igracu iz Slovenije. Kakve debilizme sve pisu ljudi 

Ja bih se duplo više obradovao tom Vizingeru nego Berishi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
sanjinusto
- Kontakt:
Morate prihvatiti konacno da niko nema pojma.
Iz kluba nista nece izaci jer sa igracima pregovaraju svega dva covjeka koja ne pricaju, a pod ne pricaju mislim ni igraci trenutno u kadru, a ni ostali uposlenici i ljudi u klubu, pojma nemaju ko ce doci ili ne.
Ima vas koji se znate sa nekim igracima i clanovima SS, eto pitajte ih i provjerite. Ni oni ne znaju bukvalno nista.
Moze se samo desiti da neki igrac ili njegov posrednik pusti informaciju preko medija, tacnu ili netacnu, da se povezuje sa nama. To je sve, a iz kluba nista ne izlazi osim na zvanicnoj stranici.
Znam da ja sviram kurcu sa ovim postom jer ce se opet bacati bombe za dvije stranice, ali neka ostane zapisano.
Iz kluba nista nece izaci jer sa igracima pregovaraju svega dva covjeka koja ne pricaju, a pod ne pricaju mislim ni igraci trenutno u kadru, a ni ostali uposlenici i ljudi u klubu, pojma nemaju ko ce doci ili ne.
Ima vas koji se znate sa nekim igracima i clanovima SS, eto pitajte ih i provjerite. Ni oni ne znaju bukvalno nista.
Moze se samo desiti da neki igrac ili njegov posrednik pusti informaciju preko medija, tacnu ili netacnu, da se povezuje sa nama. To je sve, a iz kluba nista ne izlazi osim na zvanicnoj stranici.
Znam da ja sviram kurcu sa ovim postom jer ce se opet bacati bombe za dvije stranice, ali neka ostane zapisano.
100% se slazem ali opet ako neko najavi Nalica, Berisu, xy igraca i stvara prividnu neku euforiju na forumu odakle se price sire na kvaziportale i tako dospiju do vecine navijaca i nakon toga se ne realizuje transfer i ne daj Boze izgubimo 2 3 tekme na pocetku proljetnog dijela ili ispadnemo od Slavije, tjerat ce se i Slavisa i uprava i Sanjin samo zbog umjetno stvorene euforije koja se stvori mahalskim pricama.edvaE2 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 11:20I dalje ja tu ne vidim problem. Ni jedan ozbiljan klub neće (ili bar ne bi trebao) angažovati igrača kojeg prethodno nije skautirao na nekoliko utakmica (što uživo, što na video). Znači prvo skaut/i nekoliko utakmica, pa sportski direktor i trener, pa ako su svi zadovoljni, uklapa se u ekipu, finansije i zamisli trenera, počne se sa realizacijom. Sad da ja lupim: "XY igrač dolazi u Želju" i to vidi nekakav skaut Borca, zar neko misli da će taj skaut reći: „Ej, vidi ovaj mi promakao, saćemo ga oteti Želji“. Mislim da čak i ovi naši klubovi nisu baš toliko neozbiljni.
Evo Nalić birao između Želje i zrinjskog. Ja sam apsolutno uvjeren da su ga oba kluba u prethodnom periodu analizirala. Uživo vjerovatno nisu jer nije dugo igrao![]()
![]()
U svakom slučaju, nek pišu ljudi ako im je srcu drago. Mnogi vole te špekulacije, oni koji ne vole drže se zvaničnih objava i to je to.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa ovde ko na silu i vještački ne stvara euforiju on radi u rajlovcu na viljuškaru, pitar, neprijatelj želje itd. Evo šta su radili sa džekom sa ovim bomboni koljači, sa ovim iz Slovenije, opšti cirkus ljudi se smiju, a prave oni isključivo šprdnju od kluba. A kao svi ostali su dušmani i neprijatelji, evo Nedo kaže da se pregovara i sa Koljićem i sa Bićakčićem OK šuti sačekaj se šta će se desiti, ali ovaj šipac odjednom preko noći postao božanstvo ko da 28 godina igra ovdje živa legenda
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Razumijem sve i slazem se u vecini al sad vi meni zelite rec da je forum kriv sto Zeljo nema trofeja godinama?
Po meni je ok da se procita informacija iz nekog pouzdanog izvora a la zvanični profili igraca,Menadžera, novinara koji su ugledni i znaju sta pisu i ssmu tu spekulaciju prenijet na ovaj forum te mastat o potencijalno dobroj prici....sto da ne ? Zar zato i ne sluzi?
Al naravno da se slazem da ne trebaju informacije iz kluba izlaziti bez zvanicnih info. Sto i jeste slucaj svi samo nagađaju a ljudi rade punom parom. Po hiljaditi put podrška za sve ljude u klubu!
Po meni je ok da se procita informacija iz nekog pouzdanog izvora a la zvanični profili igraca,Menadžera, novinara koji su ugledni i znaju sta pisu i ssmu tu spekulaciju prenijet na ovaj forum te mastat o potencijalno dobroj prici....sto da ne ? Zar zato i ne sluzi?
Al naravno da se slazem da ne trebaju informacije iz kluba izlaziti bez zvanicnih info. Sto i jeste slucaj svi samo nagađaju a ljudi rade punom parom. Po hiljaditi put podrška za sve ljude u klubu!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nece sigurno nijedan transfer propasti jer je neko na forumu nesto napisao, ali ne treba bezveze vaditi zivce normalnim navijacima koji ovo citaju. Zasto trolati ljude koji navijaju za isti klub za koji ti navijas? Da bi dobio pet notifikacija kad stavis nesto sto si negdje nacuo?Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑22 jan 2026, 13:34Razumijem sve i slazem se u vecini al sad vi meni zelite rec da je forum kriv sto Zeljo nema trofeja godinama?
Pisao sam iznad, sa Stevanovicem je najbolji primjer. Pazi, dodje obican navijac i postavi sliku Mire Stevanovica na Instagram. To vide forumasi, pa napisu ovdje, pa opletu drugi po drustvenim mrezama i zatim mediji prenesu jer ne mogu da dodju do informacija, a nesto se ipak mora objavljivati. Onda se kasnije jave Miri da ga pitaju je li tacno, on ne moze da im se nacudi, kaze ne znam odakle vam to. Niti ga je iko zvao, niti je pomislio da ga zove.
Ako hoces napravi eksperiment, stavi u nekoj Facebook grupi ili negdje da dolazi neki igrac, lupi slobodno koga god hoces. Za jedno dva sata ce se pojaviti na forumu, a za tri dana ce zavrsiti na Faktoru, Klixu, ovom portalu i mnogim drugim, a vjerovatno ce i onaj Talijan postaviti EXCLUSIVE jer ni on pojma nema niti moze imati nego prenosi sta mu neko napise u DM ili sta mu neko plati da napise.
Pored toga, imas igrace i ljude koji im se brinu o karijerama, a oni pustaju informacije medijima kao sto su sportske gdje mozes kupiti tekst za bukvalno 50 KM da bi sebi isposlovali bolji ugovor negdje drugo. Pa ovdje su pojedinci ozbiljno shvatili vijest da mi pregovaramo sa Despotovicem i Ivanom Jelicem Baltom.
Jedino sto imas od ovoga je da se prica u prazno, psuje sve po spisku ljudima koji rade na transferima i na kraju kuka sto nam je neko "oteo" igraca, a mi sa tim igracem u 9 od 10 slucajeva nismo ni pricali. Sve u svemu, klasicni debilizam koji steti klubu, unosi nemir medju navijace, nabija klikove portalima i dize cijene igracima. Nikakve koristi nema od toga.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ljudi ovdje imaju potrebu da se za njih misli da su neki insajderi, da imaju informacije, a najjaca je kad napisu prati zvanicnu. Kompleksasi sta drugo, to nije sad ego godinama jedni te isti likovi orgijaju. Takvi su najbucniji da traže ban za druge ljude, bilo ko da se pojavi. Onda od ti istih krecu price hulahopka, pitar, kunto, panto itd bolesnici klasični.
Valon Berisha has rejected the formal offer from FK Željeznicar Sarajevo and is currently considering other options.
Lagao bih kad bi rekao da mi nije drago.
Lagao bih kad bi rekao da mi nije drago.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Steta. Mislim da bi jedno takvo veliko ime dalo veliki hype medju rajom.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo tako.sanjinusto je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:38Nece sigurno nijedan transfer propasti jer je neko na forumu nesto napisao, ali ne treba bezveze vaditi zivce normalnim navijacima koji ovo citaju. Zasto trolati ljude koji navijaju za isti klub za koji ti navijas? Da bi dobio pet notifikacija kad stavis nesto sto si negdje nacuo?Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑22 jan 2026, 13:34Razumijem sve i slazem se u vecini al sad vi meni zelite rec da je forum kriv sto Zeljo nema trofeja godinama?
Pisao sam iznad, sa Stevanovicem je najbolji primjer. Pazi, dodje obican navijac i postavi sliku Mire Stevanovica na Instagram. To vide forumasi, pa napisu ovdje, pa opletu drugi po drustvenim mrezama i zatim mediji prenesu jer ne mogu da dodju do informacija, a nesto se ipak mora objavljivati. Onda se kasnije jave Miri da ga pitaju je li tacno, on ne moze da im se nacudi, kaze ne znam odakle vam to. Niti ga je iko zvao, niti je pomislio da ga zove.
Ako hoces napravi eksperiment, stavi u nekoj Facebook grupi ili negdje da dolazi neki igrac, lupi slobodno koga god hoces. Za jedno dva sata ce se pojaviti na forumu, a za tri dana ce zavrsiti na Faktoru, Klixu, ovom portalu i mnogim drugim, a vjerovatno ce i onaj Talijan postaviti EXCLUSIVE jer ni on pojma nema niti moze imati nego prenosi sta mu neko napise u DM ili sta mu neko plati da napise.
Pored toga, imas igrace i ljude koji im se brinu o karijerama, a oni pustaju informacije medijima kao sto su sportske gdje mozes kupiti tekst za bukvalno 50 KM da bi sebi isposlovali bolji ugovor negdje drugo. Pa ovdje su pojedinci ozbiljno shvatili vijest da mi pregovaramo sa Despotovicem i Ivanom Jelicem Baltom.![]()
Jedino sto imas od ovoga je da se prica u prazno, psuje sve po spisku ljudima koji rade na transferima i na kraju kuka sto nam je neko "oteo" igraca, a mi sa tim igracem u 9 od 10 slucajeva nismo ni pricali. Sve u svemu, klasicni debilizam koji steti klubu, unosi nemir medju navijace, nabija klikove portalima i dize cijene igracima. Nikakve koristi nema od toga.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ma zašto brate da nam bude drago, ti igrači igraju na terenu a ne insajderi ili mi sa foruma. Tako ispada da ne želiš dobro Klubu, siguran sam da bi bio pojačanje, gledajući godine formu i to da je zdrav...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- BiHSportman
- Kontakt:
Nama ne treba hype nama treba sistem. Ne treba nam slucaj Peneranda.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:20Steta. Mislim da bi jedno takvo veliko ime dalo veliki hype medju rajom.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, f16, Hazre, Levin, propoklopac, Proximic, Sarun, Tramvaji29877 i 166 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)