adriano_leite je napisao/la:
Posto ti znas o lopti, znas pravila, de mi odgovori na par pitanja
1. Da li je Arbeloa zaradio zuti karton jer se ubacio u putanju Pedra, koji je ocigledno stvarao sebi prostor za dobru poziciju u kontri? Istina uhvatio se za glavu, ali je dobio bodycheck od Arbeloe. Znaci pitanje je, da li se za to dobija zuti? To sto se uhvatio za glavu, pa jesi ikada isao kroz kucu i udario se u mali prst, momentalno ti bol udari u glavu da moras da se uhvatis za glavu, lagano se spustis na pod, te pustis lagano koju suzicu, znaci nisi se u glavu udario, nego u mali prst, opet se hvatas glave, da li si simulirao?
2. Sta se daje za ono sto Adebayor uradi Puyolu kod auta? Isao desnom rukom Puyolu u lice i vrat, te je sudac samo dosudio aut, da li je to po fudbalskim pravilima?
3. Da li je naredni nasrtaj Adebayora za zuti ili je za crveni karton?
4, Da li je gazenje Pedra dok je na zemlji, crveni karton?
5. Da li je Di Maria 2 puta simulirao i izborio zuti karton Alvesa? Pri tim simuliranjima se hvatao za glavu, nogu, klempave usi, ma za svaki dio tijela, te pri tome ustao i brojao prekrsaje Alvesa, naravno svjestan da je simulirao, ali on broji bez stida.
6. Da li je Ronaldo simulirao pri duelu sa Puyolom, kada su bili u zraku, a Ronaldo pade k'o metkom pokosen?
Ajde mi molim te odgovori na ova pitanja.
Hvala...
Pises gluposti uglavnom. Adebayor? Cisti crveni karton. Arbeloa? Pa dobio je zuti karton, sta hoces?. KojO Adebayora kod auta? Nebitno, rekao sam da je zasluzio crveni karton.
Marcelo nije namjerno stao na Pedra, ne budi smijesan. Ako iko to moze uraditi onda su to Ramos, Pepe i Arbeloa, pa i Lass, samo ne Marcelo!
Di Maria nije simulirao, Ronaldo je simulirao. Kakve veze sad to simuliranje ima sa tim sto ti ne znas nogometna pravila i sa kartonom koji je obiljezio utakmicu? SMIJESAN SI
Bez argumenta si, to je problem