Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 16:57

titinho je napisao/la:ma treba ukinuti crvene i zute kartone !!!
treba pustiti fudbal bokserima,karatistima itd.
treba pustit fudbalere da se biju , da lome noge jedan drugom !

tada bi Mourinho osvojio nesto , osim copa del rey hahahhahahahahah
Idealan sport za tebe i tebi slicne:
[youtube][/youtube]

Nema grubih kontakata nikako.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:04

Portillo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Samo je jedno ocigledno - ti nisi nikada igrao fudbal (osim na play stationu) , pogotovo da nisi profesionalno igrao fudbal !!!
Fudbal sigurno nije balet , ali jos sigurnije nije boks,karate,k1 itd. !
Zuti,crveni kartoni su tu da bi zastitili fudbalere od nasilnika tipa Pepea,Ramosa !

Svako udaranje zatvorenom sakom u glavu igraca je crveni karton (adebayor)
svako namjerno udaranje igraca sa ciljem da se povrijedi je crveni karton (pepe,marcelo) !

I da , ne znam zasto se igraci reala ne valjaju ??? Valjda ih igraci Barcelone ne udaraju kao oni njih (mozda nisu isfustirani boljom igrom) !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 apr 2011, 17:07

adriano_leite je napisao/la: Posto ti znas o lopti, znas pravila, de mi odgovori na par pitanja
1. Da li je Arbeloa zaradio zuti karton jer se ubacio u putanju Pedra, koji je ocigledno stvarao sebi prostor za dobru poziciju u kontri? Istina uhvatio se za glavu, ali je dobio bodycheck od Arbeloe. Znaci pitanje je, da li se za to dobija zuti? To sto se uhvatio za glavu, pa jesi ikada isao kroz kucu i udario se u mali prst, momentalno ti bol udari u glavu da moras da se uhvatis za glavu, lagano se spustis na pod, te pustis lagano koju suzicu, znaci nisi se u glavu udario, nego u mali prst, opet se hvatas glave, da li si simulirao?
2. Sta se daje za ono sto Adebayor uradi Puyolu kod auta? Isao desnom rukom Puyolu u lice i vrat, te je sudac samo dosudio aut, da li je to po fudbalskim pravilima?
3. Da li je naredni nasrtaj Adebayora za zuti ili je za crveni karton?
4, Da li je gazenje Pedra dok je na zemlji, crveni karton?
5. Da li je Di Maria 2 puta simulirao i izborio zuti karton Alvesa? Pri tim simuliranjima se hvatao za glavu, nogu, klempave usi, ma za svaki dio tijela, te pri tome ustao i brojao prekrsaje Alvesa, naravno svjestan da je simulirao, ali on broji bez stida.
6. Da li je Ronaldo simulirao pri duelu sa Puyolom, kada su bili u zraku, a Ronaldo pade k'o metkom pokosen?
Ajde mi molim te odgovori na ova pitanja.
Hvala...
Pises gluposti uglavnom. Adebayor? Cisti crveni karton. Arbeloa? Pa dobio je zuti karton, sta hoces?. KojO Adebayora kod auta? Nebitno, rekao sam da je zasluzio crveni karton.

Marcelo nije namjerno stao na Pedra, ne budi smijesan. Ako iko to moze uraditi onda su to Ramos, Pepe i Arbeloa, pa i Lass, samo ne Marcelo!

Di Maria nije simulirao, Ronaldo je simulirao. Kakve veze sad to simuliranje ima sa tim sto ti ne znas nogometna pravila i sa kartonom koji je obiljezio utakmicu? SMIJESAN SI :)

Bez argumenta si, to je problem

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 17:08

titinho je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Samo je jedno ocigledno - ti nisi nikada igrao fudbal (osim na play stationu) , pogotovo da nisi profesionalno igrao fudbal !!!
Zuti,crveni kartoni su tu da bi zastitili fudbalere od nasilnika tipa Pepea,Ramosa !

svako namjerno udaranje igraca sa ciljem da se povrijedi je crveni karton (pepe,marcelo) !

I da , ne znam zasto se igraci reala ne valjaju ??? Valjda ih igraci Barcelone ne udaraju kao oni njih (mozda nisu isfustirani boljom igrom) !!!
Ne, nisam profesionalno igrao nogomet kao sto ga nije igrao ni Mourinho, samo onako reakreativno. Ali eto, vidim da si ti ipak igrao vjerovatno u nekom Ceskom ili Slovackom prvoligasu pa mi kazes da nisam igrao "profesionalno". Ajde djecace naberi odavde.

Nemam stvarno ni vremena ni razloga da izdvajam svoje dragocjeno vrijeme na retarde kao sto si ti i one poput tebe. Pepe je prvo udario loptu pa onda izmakao nogu kako ga nebi povrijedio. A glumce poput ****, Bisvkita &co u Hollywood.

Udaranje sakom?
[youtube][/youtube]
Uff, ovo je ipak nogom pa se ne daje nista, tako je jbg.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 28 apr 2011, 17:10

Los_Blanos2 je napisao/la:@defender bilo je, ali kazu daje montaza, inace ugledna emisija u Spaniji "PUNTO PELOTA" a navijaci Barce bi trebali da znaju koje ovaj lik u desnom cosku..
montaza ? :? evo sad sam uzeo orginal snimak i pregledao ovaj faul frame po frame ii fino se vidi da je pepe ovdje udario s desna po lopti i da uopste nije zakacio alvesa po nozi

slika

inace da je bio udarac u nogu alves ne bi nastavio utakmicu a ne nakon ponovljenog snimka alves vec u napadu sa osmjehom na licu :evil:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 apr 2011, 17:11

REAL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:12

Posljednji dueli Barcelone i Reala ( ovih 8 utakmica koje vodi Guardiola) pokazali su samo jedno : Real Madrid vise nije veliki klub , to je prosjecni klub kao i Liverpool) Klubovi sa bogatom historijom i nicim vise (pardon sa copa del reyom hahahahahah tanananan copa del rey tnananana copa del rey tannanana ) !!!!

Gotovo cijela statistika je na strani Barcelone, samo crveni,zuti kartoni su na strani Reala !!!
na kraju 78-22 % posjed lopte !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 apr 2011, 17:14

OTKUD SINOC DA BARCELONA TRENIRA NA Bernabeu?
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 17:14

Madridism je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Posto ti znas o lopti, znas pravila, de mi odgovori na par pitanja
1. Da li je Arbeloa zaradio zuti karton jer se ubacio u putanju Pedra, koji je ocigledno stvarao sebi prostor za dobru poziciju u kontri? Istina uhvatio se za glavu, ali je dobio bodycheck od Arbeloe. Znaci pitanje je, da li se za to dobija zuti? To sto se uhvatio za glavu, pa jesi ikada isao kroz kucu i udario se u mali prst, momentalno ti bol udari u glavu da moras da se uhvatis za glavu, lagano se spustis na pod, te pustis lagano koju suzicu, znaci nisi se u glavu udario, nego u mali prst, opet se hvatas glave, da li si simulirao?
2. Sta se daje za ono sto Adebayor uradi Puyolu kod auta? Isao desnom rukom Puyolu u lice i vrat, te je sudac samo dosudio aut, da li je to po fudbalskim pravilima?
3. Da li je naredni nasrtaj Adebayora za zuti ili je za crveni karton?
4, Da li je gazenje Pedra dok je na zemlji, crveni karton?
5. Da li je Di Maria 2 puta simulirao i izborio zuti karton Alvesa? Pri tim simuliranjima se hvatao za glavu, nogu, klempave usi, ma za svaki dio tijela, te pri tome ustao i brojao prekrsaje Alvesa, naravno svjestan da je simulirao, ali on broji bez stida.
6. Da li je Ronaldo simulirao pri duelu sa Puyolom, kada su bili u zraku, a Ronaldo pade k'o metkom pokosen?
Ajde mi molim te odgovori na ova pitanja.
Hvala...
Pises gluposti uglavnom. Adebayor? Cisti crveni karton. Arbeloa? Pa dobio je zuti karton, sta hoces?. KojO Adebayora kod auta? Nebitno, rekao sam da je zasluzio crveni karton.

Marcelo nije namjerno stao na Pedra, ne budi smijesan. Ako iko to moze uraditi onda su to Ramos, Pepe i Arbeloa, pa i Lass, samo ne Marcelo!

Di Maria nije simulirao, Ronaldo je simulirao. Kakve veze sad to simuliranje ima sa tim sto ti ne znas nogometna pravila i sa kartonom koji je obiljezio utakmicu? SMIJESAN SI :)

Bez argumenta si, to je problem
Hahahha, pricas gluposti covjece. Govoris da je zasluzio lik crveni karton, a nije ga dobio, da li je Real oslabljen? Svi govorite kako je Real toliko ostecen, kako padaju igrace Barcelone, a eto ovih par situacija sto sam nabrojao, ti se sam slazes sa tim, znaci sta je problem? Eh problem je sto su vasi igraci izasli na teren da se brane i igraju na kontre, a maloumni Pepe se zaletio na Alvesa i dobio crveni.
Btw. poznajem pravila i i pokusavam da budem realan koliko god je to moguce, ali sudija ti je imao 5 sekundi da odluci sta da pokaze, nije imao slow motion, replay, bilo kakva cudesa, nego samo svoje oci, te oci pomocnika, koja takodjer nisu imali replay. Namjera se vidjela, jer se Pepe zaletio djonom na Alvesa, popud bika kada vidi crveno. Vi ste naoruzani argumentima da je to strasno...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 17:16

"Covek" je ovoga puta isao na loptu sto se sasvim lepo videlo sinoc a i sasvim se lepo vidi kad se premota na nekoliko frejmova pre ovog koji je postavljen kako bi se postigla (lazna) poenta. Pepe je yebeni psihopata i to zna svako ko ga je gledao poslednjih par sezona ali kartoni se daju za konkretne startove na utakmici a ne za psihicke poremecaje. Za to se daje terapija.

No, poenta cak uopste i nije na tom startu. Poenta je u tome da su igraci Barse, dakle tog najseksidefinitzgazumiremulepotiucitavojistorijifudbala tima citavo prvo poluvreme pokusavali na svaki moguci nacin da insceniraju prekrsaj za crveni karton za sta nijednom nisu sankcionisani. Da nije bilo pomocnog sudije Stark bi vadio crveni i za ono Pedrovo glumatanje zbog kojeg je jedan igrac Reala (Albiol?) dobio zuti karton. O tome kakva padanja u nesvest, hvatanja za glavu, unosenja Starku u facu i ronjenje krokodilskih suza smo gledali kad su protagonisti najlepseg fudbala u istoriji shvatili da ga nisu zajebali, necu ni da govorim. Nemam ja puno iluzija ni o Pepeovom mentalnom stanju, ni o Mourinhovim egzibicijama po medijima, ni o sposobnosti igraca Reala da budu podjednake ljige kao i njihove katalonske kolege, ni o igrackoj snazi ove dve ekipe. Ali da neko ovu nevidjenu sabaneriju spakovanu u 60 minuta proglasi za iskljucivu krivicu domace ekipe - mnogo je, bre.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:16

I da , ne znam zasto se igraci reala ne valjaju ??? Valjda ih igraci Barcelone ne udaraju kao oni njih (mozda nisu isfustirani boljom igrom) !!![/quote]
Ne, nisam profesionalno igrao nogomet kao sto ga nije igrao ni Mourinho, samo onako reakreativno. Ali eto, vidim da si ti ipak igrao vjerovatno u nekom Ceskom ili Slovackom prvoligasu pa mi kazes da nisam igrao "profesionalno". Ajde djecace naberi odavde.

Nemam stvarno ni vremena ni razloga da izdvajam svoje dragocjeno vrijeme na retarde kao sto si ti i one poput tebe. Pepe je prvo udario loptu pa onda izmakao nogu kako ga nebi povrijedio. A glumce poput ****, Bisvkita &co u Hollywood.

Udaranje sakom?
[youtube][/youtube]
Uff, ovo je ipak nogom pa se ne daje nista, tako je jbg.[/quote]

Da ovo je za crveni karton , samo potvrdjujes moje rijeci da treba zastiti fudbalere ! hvala !!!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 28 apr 2011, 17:17

Sinoc sam se pripremio za fudbalski spektakl sa blagom naklonoscu Realu ali nakon onakvog poraza bilo mi je jako tesko (kao poslije utakmice u Portugalu :D ) iako nisam neki njihov pretjerani obozavatelj ali svakom normalnom ko voli fudbal trebalo bi biti tako. Nije mi bilo drago sto Mourinho opet igra predefanzivno ali to je njegova taktika koja se mora postovati iako ce "ubiti" utakmicu ali ono sto se ne moze postovati su igraci Barcelone i njihovo ponasanje. Od samog pocetka ogroman pritisak na sudiju sa 2 odglumljena udarca u lice, svi dotrcavaju do sudije (Valdes sa svog gola dotrci do centra pa nesto trazi kao da je on pomocni sudija pa sugerise), masu rukama i traze crveni. Citava klupa skace nakon starta na Pedru i dodatno pojacava pritisak na sudiju,pa onda na poluvremenu rezervni golman pravi incident sto sve jos vise rasplamsava jacinu startova i onda OPASNA IGRA Pepea (visoko podignut djon na loptu gdje ne dotice protivnickog igraca) ali sudija nakon izvrsne glume Alvesa i naravno opet pritiska igraca vadi crveni. Tada se sve raspalo pa su startovi igraca Reala postali nesportski sto ne opravdam ali ko je igrao i malo fudbal zna da kada vas isprovociraju "hinjskim" ponasanjem na terenu to je jedini odgovor. Zao mi je sto su Real i Arsenal isto ovako izgubili (ne kazem da Barcelona nije mozda bolja) ali niko ne zna sta bi bilo da su snage ostale iste. Eto morao sam olaksati sebi pa nesto napisati jer me jos nije prosla gorcina sto je i u sportu situacija postala kao i ostalim segmentima zivota gdje nema i nikad nece biti pravde ali s tim se mora nastaviti samo mi je krivo sto se ovdje prepiremo i vrijedjamo izmedju sebe jer nema potrebe za takvim stvarima. ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 17:17

titinho je napisao/la:Posljednji dueli Barcelone i Reala ( ovih 8 utakmica koje vodi Guardiola) pokazali su samo jedno : Real Madrid vise nije veliki klub , to je prosjecni klub kao i Liverpool) Klubovi sa bogatom historijom i nicim vise (pardon sa copa del reyom hahahahahah tanananan copa del rey tnananana copa del rey tannanana ) !!!!

Gotovo cijela statistika je na strani Barcelone, samo crveni,zuti kartoni su na strani Reala !!!
Jesi zdrav djecace balavi? Sta pises to bolan. Real vise nije veliki klub? Pa da si mi blize puko bi ti jednu samarcinu da ne dodjes sebi 20 dana. Real je i dalje najveci klub na svijetu i kao sto ti pokazuje plasman u Ligi prvaka medju najjaca cetiri trenutno, iako je mozda i prvi eventualno drugi. Real bi satrao svaki drugi klub uz normalno sudjenje, Manchester, Chelsea, Tottenham, Milan, Inter, svi bi oni ispadali smijesno pored Reala.

A sto se tice statistike. Dobro, idi ti pisi Platiniju pismo da pobjedjuje tim sa boljim posjedom lopte a ne onaj koji da gol. A nijedan statisticki parametar, eto osim posjeda lopte nije bio na strani Barce do kobne sudijske odluke. Sad balavce jedan idi obali majmuna i ne pojavljuj se na jednom ozbiljnijem forumu kao sto je ovaj.

EDIT: Predrasude da Mou igra defanzivno? Sta ubrajate u to. Kazete krenuo utakmicu sa 7 defanzivnih igraca. Pa sa koliko je krenuo Guardiola? Valdes, Alves, Pique, Masherano, Puyol, Biskvit (Xavi), 6 ili 7? Dajte... ne budite smijesni. Mene bi bilo stid navijat za Barcu.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:24

[youtube][/youtube]
radi se o ovome !!!

Samo isfrustrirani igraci cine nesto ovako !
Zadnja izmjena: titinho, dana/u 28 apr 2011, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 17:25

Joj Portillo kako si ti smijesan lik hahaha, kako mozes porediti "defanzivce" Barce sa defanzivcima Reala? Xavi ti je klasican playmaker, nikakav defanzivac, Puyol, Pique, Mascherano i Bus su defanzivci, Alves igra vise krilo nego beka. Dok u Realu imas Arbelou koji nikada centar ne predje, Sergia Ramosa, Pepea, Albiola, Marcela (2 puta presao centar), Lassa. Pa jedan Di Maria koji je citavu karijeru igrao krilo, je u Realu defanzivac, igra skoro pa na beku hahahaha.
Igranje defanzivno nije to sto gledas prirodne pozicije igraca, nego kada se branis sa 9 igraca iza lopte, citavu utakmicu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:28

Portillo je napisao/la:
titinho je napisao/la:Posljednji dueli Barcelone i Reala ( ovih 8 utakmica koje vodi Guardiola) pokazali su samo jedno : Real Madrid vise nije veliki klub , to je prosjecni klub kao i Liverpool) Klubovi sa bogatom historijom i nicim vise (pardon sa copa del reyom hahahahahah tanananan copa del rey tnananana copa del rey tannanana ) !!!!

Jesi zdrav djecace balavi? Sta pises to bolan. Real vise nije veliki klub? Pa da si mi blize puko bi ti jednu samarcinu da ne dodjes sebi 20 dana. Real je i dalje najveci klub na svijetu i kao sto ti pokazuje plasman u Ligi prvaka medju najjaca cetiri trenutno, iako je mozda i prvi eventualno drugi. Real bi satrao svaki drugi klub uz normalno sudjenje, Manchester, Chelsea, Tottenham, Milan, Inter, svi bi oni ispadali smijesno pored Reala.

A sto se tice statistike. Dobro, idi ti pisi Platiniju pismo da pobjedjuje tim sa boljim posjedom lopte a ne onaj koji da gol. A nijedan statisticki parametar, eto osim posjeda lopte nije bio na strani Barce do kobne sudijske odluke. Sad balavce jedan idi obali majmuna i ne pojavljuj se na jednom ozbiljnijem forumu kao sto je ovaj.

EDIT: Predrasude da Mou igra defanzivno? Sta ubrajate u to. Kazete krenuo utakmicu sa 7 defanzivnih igraca. Pa sa koliko je krenuo Guardiola? Valdes, Alves, Pique, Masherano, Puyol, Biskvit (Xavi), 6 ili 7? Dajte... ne budite smijesni. Mene bi bilo stid navijat za Barcu.

Ti si meni najjaci , pravo najjaci ! Objasnio si nam svima ! hahahhaah Mourinho nikada nije igrao defanzivno, a kamoli sada !

samo ovo [youtube][/youtube] ahahahhahahahahhah

jel ti sad nesto jasnije kako igra real i mourinho ?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 17:28

Ipak zaboravljas da Real Madrid ima najvise fanova po svijetu i da najvise zaradjuje od TV prava tj. najvise se Realove tekme gledaju po svijetu ... Barca nema nikakvu historiju haman pa i Crvena Zvezda moze sa Barcom...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 17:32

titinho je napisao/la: Ti si meni najjaci , pravo najjaci ! Objasnio si nam svima ! hahahhaah Mourinho nikada nije igrao defanzivno, a kamoli sada
samo ovo ahahahhahahahahhah

jel ti sad nesto jasnije kako igra real i mourinho ?
Boze sacuvaj. Djeci pokusas nesto i objasnit ali jednostavno ne mozes. Nema sta, pobio si me argumentima, na sve ovo ja nemam stvarno nikakav odgovor.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 28 apr 2011, 17:35

Historija je cudo, iz historije se moze dosta toga nauciti ali historija se ne zivi ona je davno proslo vrijeme !

Uzmimo posljednjih 2-3 godine (mozemo i 10 ako treba ali relanije je 2-3) :

Barca za tih 2-3 godine ima 6 pobjeda- 1 remi - 1 poraz protiv "velikog" Real Madrida !!!

Sta mislite da Real nije jedan od najvecih klubova svijeta, kako bi onda prosli ????

Sta sada kaze statistika ? Ko je trenutno najveci klub ??? pardon ko je trenutno daleko najveci klub !!!
+ u ovih 8 utakmica real je dobio ni manje ni vise nego 5 crvenih karotna (plus mourinho) !!!

jeste li sada najveci klub ???

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 17:38

titinho je napisao/la:Historija je cudo, iz historije se moze dosta toga nauciti ali historija se ne zivi ona je davno proslo vrijeme !

Uzmimo posljednjih 2-3 godine (mozemo i 10 ako treba ali relanije je 2-3) :

Barca za tih 2-3 godine ima 6 pobjeda- 1 remi - 1 poraz protiv "velikog" Real Madrida !!!

Sta mislite da Real nije jedan od najvecih klubova svijeta, kako bi onda prosli ????

Sta sada kaze statistika ? Ko je trenutno najveci klub ??? pardon ko je trenutno daleko najveci klub !!!
+ u ovih 8 utakmica real je dobio ni manje ni vise nego 5 crvenih karotna (plus mourinho) !!!

jeste li sada najveci klub ???
slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.