Bas zato jer zelim dobro klubu, drago mi je sto nije potpisao. Veliko ime, ali istrosen, odigrao bi mozda max 10 utakmica za nas, ovo ostalo bi presjedio na klupi, a masno bi ga platili. Pa covjek u Lasku nije imao motiv da igra i zadnja 3-4 mjeseca je bez nastupa, zar stvarno mislite da bi kod nas bilo drugacije.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:21Ma zašto brate da nam bude drago, ti igrači igraju na terenu a ne insajderi ili mi sa foruma. Tako ispada da ne želiš dobro Klubu, siguran sam da bi bio pojačanje, gledajući godine formu i to da je zdrav...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
zeljodogroba
- Kontakt:
E jbg hajmo malo smanjit bombasticnost, ispadamo smijesni skroz. Ok mi je da neko napise ako zna da je stvarno zavrseno, potpisano. A ovo da od slijetanja u antaliju u 19:21 do toga da nam je covjek odbio ponudu je fkt…. No comment…
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jednostavno patimo od "imena"Redfire16 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:22Nama ne treba hype nama treba sistem. Ne treba nam slucaj Peneranda.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:20Steta. Mislim da bi jedno takvo veliko ime dalo veliki hype medju rajom.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Moze li neko banovati onog 1921 koji je najavio Valona da je zavrsen?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ha ja, bolje dovoditi Bibera, Turunjanina, Drlju i slicne anonimusezeljovolimte je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:24Jednostavno patimo od "imena"Redfire16 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:22Nama ne treba hype nama treba sistem. Ne treba nam slucaj Peneranda.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:20Steta. Mislim da bi jedno takvo veliko ime dalo veliki hype medju rajom.
Zayebavam se. Normalno da nam treba sistem, to se podrazumjeva, ali ti trebaju i kvalitetna imena. Ne pravi se pita od gowana.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
A ko garantuje da bi bio slučaj penaranda ili vrančić. vrančić se utopio u sivilo igre kluba u koji je došao i plus su ga povrede sputavale, dok je penaranda došao sa reputacijom problematičnog igrača koji je imao čak i seksualne skandale. Ja mislim da bi Berisha bio pojačanje ali na kraju ga treba staviti ad acta, odbio je ponudu i tjt. Bar ćemo biti mirni do ljeta kada ga novinari opet izvuku.Redfire16 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:22Nama ne treba hype nama treba sistem. Ne treba nam slucaj Peneranda.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:20Steta. Mislim da bi jedno takvo veliko ime dalo veliki hype medju rajom.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Maniacs1987
- Kontakt:
Dobro ovo izgleda. Jako mnogo izleta u prazno naših "novinara".
Sta ce te proslost na skupo kosta i nemamo vise takav renome
Da se hoce vratiti Sossic i Foco, a mozemo dovesti nekog mladjeg imamo i sad solidnih igraca
Vratite Santosa mlad je jos za prodat ponovo kroz Europu
Da se hoce vratiti Sossic i Foco, a mozemo dovesti nekog mladjeg imamo i sad solidnih igraca
Vratite Santosa mlad je jos za prodat ponovo kroz Europu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Evo nodi sad ce Santos
Realno bolje lopte ce mu dijeliti Konnings na desetci nego Juan Mata
Ne znam sta da kazem iskreno iz Australije se nikad nece probiti u Europu ako nije tri cetri puta bolji od ostalihavalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:10
Evo nodi sad ce Santos
Nek dovedu Benjamina Kikanovica (26) iz San Jose Mls
I njemu godine idu vrijeme mu je za Europu
Ima opcija nacemo nesto sigurno, bitno je da imamo sad pare, a igraca 300 miliona na svijetu
Ima Karim Onsiwo (33) klupa Salzburga napadac, nek traze od Sturma nesto…
Milion opcija, siguran sam da ce naci nestp
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto bi se probijao u Europu, kad je iz Europe otisao u Australiju zbog para?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa sezonu prije si doveo Amoaha i Santosa koji su ispali iz lige sa Rudarom . A polusezonu prije te doveo si Amrina Hodzica koji je isto anonimus. Isto kao da je trener imao neki uticaj na njihovu igru.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:30Ha ja, bolje dovoditi Bibera, Turunjanina, Drlju i slicne anonimuseoni ce nam bas donijeti sistem
![]()
Zayebavam se. Normalno da nam treba sistem, to se podrazumjeva, ali ti trebaju i kvalitetna imena. Ne pravi se pita od gowana.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Opusti se NoDi brate, šlogirat ćeš se, ima ko uzima pare da misli o tomeNoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:12Ne znam sta da kazem iskreno iz Australije se nikad nece probiti u Europu ako nije tri cetri puta bolji od ostalihavalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:10
Evo nodi sad ce Santos
Nek dovedu Benjamina Kikanovica (26) iz San Jose Mls
I njemu godine idu vrijeme mu je za Europu
Ima opcija nacemo nesto sigurno, bitno je da imamo sad pare, a igraca 300 miliona na svijetu
Ima Karim Onsiwo (33) klupa Salzburga napadac, nek traze od Sturma nesto…
Milion opcija, siguran sam da ce naci nestp
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma upravo to, opustite se ljudi, ja vjerujem više Nijazu nego ijednom članu UO u posljednjih 10+ godina.
To je čovjek sa kredibilitetom i konekcijama.
Sve najbolje što možemo izvući iz ovog zimskog prelaznog roka, siguran sam da ćemo i kontaktirati, a neke od njih i potpisati.
To je čovjek sa kredibilitetom i konekcijama.
Sve najbolje što možemo izvući iz ovog zimskog prelaznog roka, siguran sam da ćemo i kontaktirati, a neke od njih i potpisati.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Prije sam za malog Hodzica koji ima plavo srce i zna sta je Zeljo i Grbavica i jos dodamo da zna lopte...hvala kosovaru takvi nam i ne trebaju!
Sinoć pisem polako,ndma zvanicno,kad zvanicna objavi onda trebs komentarisati,ono sto me brine je sto smo prespori,15 tak dana do utakmice a doveli smo samo 2 igraca,ok dobra igrača ali je premalo.za bilo kakav iskorak.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Proslavi li ga kralju?avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 00:06Otici i proslaviti.Orvel je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:55Cuj hvala mu, sta ti konkretno imas od toga eto napisi nam hahahahzeljovolimte je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:46Kana ako se javi uprava ce podnijeti neopozive ostavke.
Nemate sta zamjerati ovo 1921, covjek nam kaze neke informacije koje zna/cuje. Hvalaa mu, normalno da bude fula..
Evo ja kazem Rijad Bajic potpisuje na ljeto, i sta ces ti sad s tom informacijom boga ti?