Hahah, ma napravicemo nesto badžoaezakmi je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:24Je l' žena ima sestru ili neku rodicu? Dobar sam momak, mnoge mi žele, al' ja bih hrvatske, papire vrele...231983 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 17:13Uh. Sjećam se da sam svaku utakmicu išao kod cure (današnje supruge) u Gunju (Hrv.) iz Brčkog da gledam Džeku, Misketa, Vedu i Seju. Kod njih i tad internet šibao k'o sad kod nas, bila neka stranica atdhe . net, na njoj super išao stream.
Zavalim se pred kompjuter, ljudi izađu iz kuće, rade poslove a ja ko hadžija sjedim i uživam. Kakvo je to vrijeme bilo...![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
-
napapijri1987
- Kontakt:
Da,da. Osim toga Bundesliga oficijalni profil objavio video, Schalke 4-5 videa, Wolfsburg video, Sky Deutschland 5-6 objava o njemu, Lothar Matthäus prica o njemu,svi influenceri koji prate BL objavili video o njemu,na svim podcastima koji pricaju o fudbalu u Njemackoj je bio tema. YouTube Press konferencija gdje je odgovarao na pitanje novinara 7000 ljudi cekalo na live sat vremena prije pocetka. Daj ba.DamirT je napisao/la: ↑22 jan 2026, 19:35Kad spomenu drustvene mreze, na objavi gdje su ga predstavili, 158 hiljada lajkova na IGnapapijri1987 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 19:12Ali da dozivim da jedan nas igrac izazove ovakav hype nakon transferabukvalno fb,instagram i YouTube gore. Samo se o njemu prica,njemci pricaju nas jezik,novinari cekaju pred fan shop Schalke da intervjuisu covjeka koji kupi prvi dres dzeke.
Kakva vremena za biti ziv.![]()
Inace prosjecno imaju oko 15-30 hiljada.
-
ZkaoZenica
- Kontakt:
Cijeli dan razmišljam jel ga boli stopalo il ga gledamo u nedjelju znal se šta 
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Muslic odradi vrhunski marketinski potez za klub, materijalno ce dobro profitirati.
Ne znam zasto cas cudi ovoliki hajp, Dzeko je jedan od najboljih napadaca posljednjih 10-15 godina, medju par igraca sa najvise postignutih golova od aktivnih fudbalera, a dolazi u Cvajtu, medju najposjeceniju ekipu lige. Sve mirise na prelijepu pricu za kraj karijere.
Ne znam zasto cas cudi ovoliki hajp, Dzeko je jedan od najboljih napadaca posljednjih 10-15 godina, medju par igraca sa najvise postignutih golova od aktivnih fudbalera, a dolazi u Cvajtu, medju najposjeceniju ekipu lige. Sve mirise na prelijepu pricu za kraj karijere.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Imao udarac prije dvadeset dana, radio mrt nije bilo nista strasno, trenirao je vec deset dana i spreman je.ZkaoZenica je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:46Cijeli dan razmišljam jel ga boli stopalo il ga gledamo u nedjelju znal se šta![]()
Ali kad covjek vidi ove ekipe Wolfsburg, City, Roma, Internazionale, Fenerbahce, Fiorentina i sad Schalke, gorak ukus sve to ostavlja, morao je otici u jos vecu evropsku ekipu, al jbga. Neka mu je sretno. 
Nek se plasira na svjetsko, uvede schalke u Bundesku, povede nas u Ameriki do cetvrtfinala i nek objeai kopacke o klin. Amin
Ps. A Željo?
Ps. A Željo?
Pratim cijelo vrijeme a nemam pojma šta bih napisao, naravno u najpozitivnijem smislu.
Još samo da svojim partijama i golovima pomogne u promociji u najviši rang i prelijepa priča bi bila zaokružena na najljepši način.
Zaslužio je to Edin.
Ali kakav potez Muslica i Schalkea!
Još samo da svojim partijama i golovima pomogne u promociji u najviši rang i prelijepa priča bi bila zaokružena na najljepši način.
Zaslužio je to Edin.
Ali kakav potez Muslica i Schalkea!
Nikolaaaa, Nikolaaaa
Kazi Dzeki da se ne zajebajeeee

Kazi Dzeki da se ne zajebajeeee
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Koja legenda Bundeslige jbt. 
Svabo cijeni velicinu.
Svabo cijeni velicinu.
Ispade Dzeko na kraju bas solidan
Al sto je Mandzo bio igrac, uuu kaku je karijeru imo, kake je on golove davo…. Da stanes i gledas… a sto je trco
I Veghorc…
Al ajd, da je nekog reda trebo se oprostit od repke a i od zimskog turnira u malom nogometu, al ajd sta je tu je, dobro je i vako, iako da je mene pito i da se ja pitam sad druče bismo mi to rijesili da se ne blamira volko, nego brate ko Mandzo vuk, trka trka poneki go’ da nije samo golovi ko kokos, ma hebajiga….ne da se nama… jel Ibra sta reko
Al sto je Mandzo bio igrac, uuu kaku je karijeru imo, kake je on golove davo…. Da stanes i gledas… a sto je trco
I Veghorc…
Al ajd, da je nekog reda trebo se oprostit od repke a i od zimskog turnira u malom nogometu, al ajd sta je tu je, dobro je i vako, iako da je mene pito i da se ja pitam sad druče bismo mi to rijesili da se ne blamira volko, nego brate ko Mandzo vuk, trka trka poneki go’ da nije samo golovi ko kokos, ma hebajiga….ne da se nama… jel Ibra sta reko
Najbolji Ex Yu strijelci repke, uefa takmicenja i liga petice
Reprezentacija - Dzeko 72
Liga Prvaka - Dzeko 29
Europa Liga - Dzeko 24
Konferencijska Liga - Jovic 9
Premier League - Dzeko 50
La Liga - Suker 114
Serie A - Dzeko 107
Bundesliga - Kramaric 132
Ligue 1 - Halilhodzic 101
Kodro je iza Sukera drugi u La Ligi sa 105 golova, a Ibisevic je odskoro drugi u Bundesligi sa 127 golova
Reprezentacija - Dzeko 72
Liga Prvaka - Dzeko 29
Europa Liga - Dzeko 24
Konferencijska Liga - Jovic 9
Premier League - Dzeko 50
La Liga - Suker 114
Serie A - Dzeko 107
Bundesliga - Kramaric 132
Ligue 1 - Halilhodzic 101
Kodro je iza Sukera drugi u La Ligi sa 105 golova, a Ibisevic je odskoro drugi u Bundesligi sa 127 golova
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jan 2026, 00:50, ukupno mijenjano 4 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gdje si narucio? I ja cu uskoro za Deutschland ako Bog daGoalgetter je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:08Dres narucen
Mogu misliti koliko ce zaraditi samo na prodaji dresova.
Mocan dres. Dajte link
10
10

Jao!
Hoćemo li ga gledati na Mojoj TV barem od aprila? Tj. kad će SK na Moju TV?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴