Treba naravno, znaju cvita i mamic, sto se mene tice neka cetvorica pocnu svaku utakmicu. Samo ih ne volim dizati u zvijezde, a ni utakmicu nisu odigrali. Ne daj boze 3 u prvenstvu da kiksamo zaredom, ovu djecu bi u hrasnicu poslali uz spominjanje najmilijih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2026, 21:31Sve stoji, slažem se, prije svega nema potrebe praviti pritisak na djecu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 jan 2026, 14:11Bezveze se stavlja meta nakon par minuta seniorskog fudbala. Jesu djeca korektno odigrala generalno ali je to sve do aprila nepoznato. Pa teži ti je zrinjski u mostaru ili borac u bl nego ova utakmica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2026, 16:03
Zna se to od prije, dečko strašno dobro igra za juniore, nadao sam se da će dobiti priliku u prvom timu.
Ne bi ga uopšte vraćao u juniore, on mora dobiti minutažu u seniorskom fudbalu.
Kao što sam već i govorio, Turkeš je teški odron, Renan za nijansu bolji, treba nam napadač ko suho zlato.
Svakako da je Dreca isto odličan bio, ali ne može mi nikako igra Anesa iz glave izaći, aferim.
Ja sam za dati sud tek nakon 10 takmičarskih utakmica. To borio se, trčao itd ne pije više vode ni u našoj ligi.
Koliko si pretrčao za koliko vremena, kojim intenzitetom, koliko ubrzanja, otkucaji svakih 15 minuta, koliko si imao tačnih pasova prema naprijed, prema nazad, koliko presječenih lopti, koliko izgubljenih, jesi li učestvovao u golu, predasistencije, ključni pasovi, radius kretanja s loptom i bez, šta si i koliko dopustio igračima koje si markirao, na koliko lopti si se ponudio i primio, koliko uspješnih primanja je protivnik do tebe imao, kako ti klub kotira u ligi i još milion parametara.
Kada profesionalci podvuku crtu, to ne bude neka fenomenalna partija/sezona/godina kako mi na forumu predstavimo i zato nam istaknuti omladinci završe u turskoj ili nekom otoku, mi uzmemo dobar postotak od narednog transfera koji u 99% slučajeva nije bio veći nego onaj za koji ga prodamo.
Na kraju, imaš i sudije pa sve ovo padne u vodu kroz 2 kola.
ALI, isto tako, grijeh bi bio da već sad ne dobiju određenu minutažu u seniorskom fudbalu i da ih probamo dodatno razvijati.
Evo recimo imaš Čelik u kupu, bude li povoljan rezultat, super bi bilo Anesa nagraditi sa 20-30 minuta u kupu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo otpisivanje ovih igrače je nešto najbolje što nam se moglo desiti, jer ovih 13-14 igrača što su ostali kao "nosioci igre" sigurno neće biti spremni za svaku utakmicu tako da će ovi momci sigurno dobijati svoju minutažu. Nekad što to trener želi a nekad što mora i to je bitno.
Ne postoji nikakva Ajla Alimonović.
Zena je neuništiva, ja joj skidam kapu
Mnogo grijesite vi sa komentarima na ovu vijest, ali hajde, nece puno vremena proci, saznacete...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma cim je dosla u klub slihtala se Mamicima, da hoce vise nestati i vratiti se na jug da se vise ne spominje ovdje, najaci intervju kad je dosla lafo neutralna a i ona i brat mrtvi strumfovi od malena, konta mi rasli u Foci pa nismo upuceni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će to sve ok, dobro je @Vanja8 skročio, ne bih previše dodavao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Guknite golubovi sta ste se stisli 
Ma zna se ode ona sa svojim homerom dalje ako Bog da uskoro.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo jedan u nizu konstruktivnih sastanaka predsjednika i direktora u jeku zimskih priprema.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Uopste se ne radi o njenom uticaju...Ma znacete uskoro...Nije moje da trcim pred rudu
-
rimljanin90
- Kontakt:
Vise generalno neko pitanje, jer fakat mi nije jasno kako je jos bitna. Ali eto vidjet cemoVanja8 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 00:41Uopste se ne radi o njenom uticaju...Ma znacete uskoro...Nije moje da trcim pred rudurimljanin90 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 00:36A sta pravi ajlu tako uticajnom da se sastaje sa zdravkom?
Zayebajes ti nas VanjaVanja8 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 00:41Uopste se ne radi o njenom uticaju...Ma znacete uskoro...Nije moje da trcim pred rudurimljanin90 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 00:36A sta pravi ajlu tako uticajnom da se sastaje sa zdravkom?
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, BungaBum, napoleon72, perodeformero, skoJaa i 59 gostiju.
.png)