Premijer liga BiH - aktuelno
-
kogmagie46
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Petak, 6. februar:
14:00 Sarajevo – Radnik (Arena Sport)
16:00 Rudar Prijedor – Široki Brijeg (Arena Sport)
18:00 Zrinjski – Sloga (Arena Sport)
Subota, 7. februar:
18:30 Velež – Borac (Arena Sport)
Nedjelja, 8. februar:
13:00 Posušje – Željezničar (MYTV)
Svaka čast gospodi sa Arene, po jedna utakmica za vikend a petak stavi 15, bravo.
Subota, 7. februar:
Nedjelja, 8. februar:
Svaka čast gospodi sa Arene, po jedna utakmica za vikend a petak stavi 15, bravo.
Kakva seljačka objava na zvaničnoj stranici komšija, a vezano za Instagram pratioce.
Čuj 100k pravih plavih.
Kompleksi su čudo.
Čuj 100k pravih plavih.
Kompleksi su čudo.
MNON
- Shategabri
- Kontakt:
Dobra usporedba SrneOno što je u Hrvatskoj Hajduk, to je Željezničar u Bosni i Hercegovini
Po čemu li ih je povezao
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Jel mogla ova Sarajeva kako u 10 ujutro u petak?kogmagie46 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 10:39Petak, 6. februar:
Subota, 7. februar:
Nedjelja, 8. februar:
Nije ovo samo Arenino maslo
Koševo Zapad
Dva kluba su uputila zahtjev Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine da snage na Koševu odmjere dan ranije, odnosno 6. februara (petak).Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 10:56Jel mogla ova Sarajeva kako u 10 ujutro u petak?kogmagie46 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 10:39Petak, 6. februar:
Subota, 7. februar:
Nedjelja, 8. februar:
Nije ovo samo Arenino maslo![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Otvoriti na vlasittu odgovornost
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kupovali ste vi mnogo ranije
Nijje poenta uopšte u tome, nego ako će ti ovo ublažit deranje guzova od prije mjesec dana i pomoć da nagovoriš igrača da dođe kod tebe onda okej, a možda i hoće obzirom na komentare ispod i svršavanje na objavu.
Ovog se sjetio sigurno onaj rumeni što snima, a svi oduševljeni odobrili da postavi.
MNON
Šta je s onih 1000 članskih uplaćenih? Broje li se ili ne?
Nikad poraz, samo lekcija.
Pa jes bijo oti cojek stati hos sade??
Nemoj ih to sad pitati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kupovali pratioce na svim mrežama da bi bili ispred Sarajeva onda Sarajevo istom mjerom vrati i mi imamo kompleks.
Definitivno ste bili najneuspješniji državni projekt u historiji fudbala sad sa vidimo kako će funkcionisati kao JPP.
Definitivno ste bili najneuspješniji državni projekt u historiji fudbala sad sa vidimo kako će funkcionisati kao JPP.
jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:51Kupovali pratioce na svim mrežama da bi bili ispred Sarajeva onda Sarajevo istom mjerom vrati i mi imamo kompleks.![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Broji se
Samo mi je Posusja zao, bas nisu imali srece sa prvom tekmom u nastavku sezone...kogmagie46 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 10:39Petak, 6. februar:
Subota, 7. februar:
Nedjelja, 8. februar:
Najgore je kad ti prvo kolo ogade loptanje...
Super, drago mi je što se broji. Naredni put ne uvjeravajte narod da se ne broji, sačekajte zvanično saopštenje kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:55Broji se7000+ clanova, a ako ce nekom od vas biti lakse oduzmi tu milju i uporedi opet sa vasim brojem clanova i ljubimaca
![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Do zavrsetka istih, tj. do jucer se nije ubrajalo. Ovdje su ovi tvoji nesretnici od pocetka pisali kako je skok od 1000 clanova u dva dana i da se vec brojitabba77 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:00Super, drago mi je što se broji. Naredni put ne uvjeravajte narod da se ne broji, sačekajte zvanično saopštenje kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:55Broji se7000+ clanova, a ako ce nekom od vas biti lakse oduzmi tu milju i uporedi opet sa vasim brojem clanova i ljubimaca
![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakav šuk.tabba77 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:00Super, drago mi je što se broji. Naredni put ne uvjeravajte narod da se ne broji, sačekajte zvanično saopštenje kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:55Broji se7000+ clanova, a ako ce nekom od vas biti lakse oduzmi tu milju i uporedi opet sa vasim brojem clanova i ljubimaca
![]()
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ovi iz Posušja navodno istražuju mogućnost da ne igraju utakmicu ako nece imati vece posljedice jer misle da 0:3 za zelenim stolom je dosta povoljnije od rezultata koji će im se desiti ako budu igrali. Kažem navodno, sve se glasnije šuška da se nece ni igrati. Navodno su i neki drugi klubovi u ovisnosti ako ne bude kazne za Posušje rekli slijediti sličan primjer jedino Zrinjski hoće da igra. Oni se eto ko nadaju da bi mogli izvuci pozitivan rezultat.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Kad smo kod Posusja, solidno su se pojacali. Bice oni nezgodna ekipa, posebno kuci. Bice jako zanimljiva borba za opstanak. Cak ni Rudar uopste nije bezveze ekipa sa ovim silnim Spancima.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, Hajdeee, jurisicduska, Taree i 75 gostiju.

.png)