Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Legenda hrvatske reprezentacije i Shakhtar Donetska - Darijo Srna je govorio za MYTV i dotakao se mnogih zanimljivih tema.
43-godišnjak je sada direktor ukrajinskog kluba koji se nalazi na pripremama u Antaliji, baš kao i mnogi klubovi iz WWin lige BiH.
Upravo povodom toga se oglasio na pitanje ko mu je bliži - Željezničar ili Sarajevo.
"Željo mi je bliži nego Sarajevo. Bio sam na Grbavici, vidio sam taj kultni stadion. Ono što je u Hrvatskoj Hajduk, to je Željezničar u Bosni i Hercegovini", rekao je.
Na to je dodao kako planira tokom priprema u Antaliji i uživo odgledati neku od pripremnih utakmica Plavih.
43-godišnjak je sada direktor ukrajinskog kluba koji se nalazi na pripremama u Antaliji, baš kao i mnogi klubovi iz WWin lige BiH.
Upravo povodom toga se oglasio na pitanje ko mu je bliži - Željezničar ili Sarajevo.
"Željo mi je bliži nego Sarajevo. Bio sam na Grbavici, vidio sam taj kultni stadion. Ono što je u Hrvatskoj Hajduk, to je Željezničar u Bosni i Hercegovini", rekao je.
Na to je dodao kako planira tokom priprema u Antaliji i uživo odgledati neku od pripremnih utakmica Plavih.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Loš spin i još lošiji argument.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:06Do zavrsetka istih, tj. do jucer se nije ubrajalo. Ovdje su ovi tvoji nesretnici od pocetka pisali kako je skok od 1000 clanova u dva dana i da se vec brojitabba77 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:00Super, drago mi je što se broji. Naredni put ne uvjeravajte narod da se ne broji, sačekajte zvanično saopštenje kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:55
Broji se7000+ clanova, a ako ce nekom od vas biti lakse oduzmi tu milju i uporedi opet sa vasim brojem clanova i ljubimaca
![]()
![]()
![]()
Nemaš šta drugo, pa kriv komšija.
Činjenica je da ste s ovim počeli puno prije nas.
A sad koristiš svaku priliku da eto ko nešto šukneš.
Meni je realno glupa ideja učlanjivati bilo šta osim živih insana, al eto.
Pare su pare, očito ne smeta i kamen da se učlani
Koševo Zapad
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nece Vico dati da ispadnu dva kluba iz RSa nije lud. Iskreno ako je tacno ovo za Siroki i probleme sa finansijama mogli bi oni po prvi put u istoriji da ispadnu. Mislim ne da ispadnu nego da igraju razigravanje valjda je opet to?
- Shategabri
- Kontakt:
Nije baš pohvalno biti u istom košu sa Hajdukom.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:26Legenda hrvatske reprezentacije i Shakhtar Donetska - Darijo Srna je govorio za MYTV i dotakao se mnogih zanimljivih tema.
Vječiti luzeri.
Koševo Zapad
Imaju najvjernije navijace u HrvatskojShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:29Nije baš pohvalno biti u istom košu sa Hajdukom.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:26Legenda hrvatske reprezentacije i Shakhtar Donetska - Darijo Srna je govorio za MYTV i dotakao se mnogih zanimljivih tema.
Vječiti luzeri.
Hajduk ima 40 trofeja, tri puta cetvrfinale danasnje lige pravaka, jednom polufinale i dva puta cetvrfinale europa lige
Mozda su u krizi, ali da su vjeciti luzeri je smijesno za reci pogotovo od vas koji niste ni od Veleza imali vece uspjehe u Europi
Vi ste klub koji nema nikakve rezultatske uspjehe u Europi hahah
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jan 2026, 12:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Ima i Mančester Junajted, al se od stare slave ne živi.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:33Imaju najvjernije navijace u HrvatskojShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:29Nije baš pohvalno biti u istom košu sa Hajdukom.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:26Legenda hrvatske reprezentacije i Shakhtar Donetska - Darijo Srna je govorio za MYTV i dotakao se mnogih zanimljivih tema.
Vječiti luzeri.
Hajduk ima 40 trofeja, tri puta cetvrfinale danasnje lige pravaka, jednom polufinale i dva puta cetvrfinale europa lige
Mozda su u krizi, ali da su vjeciti luzeri je smijesno za reci pogotovo od vas koji niste ni od Veleza imali vece uspjehe u Europi
Ovaj Hajduk je sprdnja živa, 30 godina bez titule, Rijeka je za njih pojam od ekipe.
Jašta nego luzeri, kad im se Dinamo nudio i igrao najgoru sezonu, nisu mogli uzeti titulu.
Ko mi? O čemu ti?
Mi kad smo igrali LP sa Unitedom vi niste znali ni šta je to
Koševo Zapad
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ja malo upali u krizu 20-30 godina.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:33Imaju najvjernije navijace u HrvatskojShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:29Nije baš pohvalno biti u istom košu sa Hajdukom.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:26Legenda hrvatske reprezentacije i Shakhtar Donetska - Darijo Srna je govorio za MYTV i dotakao se mnogih zanimljivih tema.
Vječiti luzeri.
Pa i Iskra Bugojno, Celik, Sloboda, Borac su osvajali Mitropa Cup, Intertoto, a vi ni tu nemate neki usojeh
FK Sarajevo je u 1/8 finala Kupa šampiona (Lige prvaka) ugostio najslavniji engleski tim i jedan od najvećih klubova u Evropi - Manchester United.
Uci u 16 najboljih ekipa u Europi je moj Nodi neostvarivo za bilo koji drugi klub u ovoj drzavi. Cisto eto da znas pišeš to stalno. Elitno takmicenje > drugorazredno takmicenje.
Pa i Iskra Bugojno, Celik, Sloboda, Borac su osvajali Mitropa Cup, Intertoto, a vi ni tu nemate neki usojehShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:38Ima i Mančester Junajted, al se od stare slave ne živi.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:33Imaju najvjernije navijace u HrvatskojShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:29
Nije baš pohvalno biti u istom košu sa Hajdukom.
Vječiti luzeri.
Ovaj Hajduk je sprdnja živa, 30 godina bez titule, Rijeka je za njih pojam od ekipe.
Jašta nego luzeri, kad im se Dinamo nudio i igrao najgoru sezonu, nisu mogli uzeti titulu.
Ko mi? O čemu ti?
Mi kad smo igrali LP sa Unitedom vi niste znali ni šta je to![]()
Velez cetvrfinale kup eufa, borac, zrinjski nokaut faza konferencijske, Zeljo dva puta cetvfinale i jednom polufinale kup eufa, dva puta polufinale mitropa cupa i cetvfinale intertoto cupa
Mi smo izbacivali prvaka Bolognu, a vi ste ispadali redovno u prvoj, drugoj rundo
I mi smo to igrali ispali od Derby, a vi prosli jednu stepenici vise jer ste igrali protiv ekipe s Kipra i onda ste ispali od Manchestera
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
I koja je još ekipa bila u 16 najboljih u Europi i kad ?
Samo mi napisi kad se desilo nemoj mi ovih romana.
Kad je Sarajevo bilo u 16 najboljih?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:44I koja je još ekipa bila u 16 najboljih u Europi i kad ?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jednu ekipu izbacili i to sa Kipra koja vise ne postoji haha
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jbt ne znas ni propozicije takmicenja za ovu sezonu, a pises sta ce Vico dati ili nece dati. Edukuj se malo za pocetak.Hordas1990 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:28Nece Vico dati da ispadnu dva kluba iz RSa nije lud. Iskreno ako je tacno ovo za Siroki i probleme sa finansijama mogli bi oni po prvi put u istoriji da ispadnu. Mislim ne da ispadnu nego da igraju razigravanje valjda je opet to?
15.11.1967. godine FK Sarajevo je u 1/8 finala Kupa šampiona (Lige prvaka) ugostio najslavniji engleski tim i jedan od najvećih klubova u Evropi - Manchester United. Nogometni spektakl do tada neviđen u našem glavnom gradu, značio je i posebne pripreme i organizaciju meča, a u gradu je taj dan bilo potpuno "ludilo" i sa nestrpljenjem se čekao početak meča.
Manchester United sa sedam engleskih reprezentativaca u sastavu na Koševo je privukao 45.000 navijača, koji su Sarajevu pružali veliku podršku tokom cijele utakmice.
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
1967.AvantiBL je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:47Kad je Sarajevo bilo u 16 najboljih?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:44I koja je još ekipa bila u 16 najboljih u Europi i kad ?
Fks je BiH ekipa sa najvise primljenih golova u europi i po tome su najupsjesniji
Basel 8, Besiktas 8, Gladbach 8, Atalanta 10, Sparta 7, Ujpest 7, Craiova 5, Hamburg 7, Andrelecht 6, Kujusi 5, Celtic 5, Dinamo 4 da nw nabrajak dalje
Basel 8, Besiktas 8, Gladbach 8, Atalanta 10, Sparta 7, Ujpest 7, Craiova 5, Hamburg 7, Andrelecht 6, Kujusi 5, Celtic 5, Dinamo 4 da nw nabrajak dalje
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro kad i koja ekipa je bila među 16 najboljih u Europi ?
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa ne znam nisam upratio je li opet razigravanje ili sta, zato sam i pitao. Samo ko bi mogao ispasti ako racunamo Rudar da je ispao. Evo po tebi ko su prvi kandidati?Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:48Jbt ne znas ni propozicije takmicenja za ovu sezonu, a pises sta ce Vico dati ili nece dati. Edukuj se malo za pocetak.Hordas1990 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:28Nece Vico dati da ispadnu dva kluba iz RSa nije lud. Iskreno ako je tacno ovo za Siroki i probleme sa finansijama mogli bi oni po prvi put u istoriji da ispadnu. Mislim ne da ispadnu nego da igraju razigravanje valjda je opet to?
- Shategabri
- Kontakt:
Glup ti spin skroz, protiv vas su treneri protivničkih ekipa bacali bijelu maramicu na poluvremenu da vas se više ne trpa, tišu nije'ne.
Koševo Zapad
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nodiju je malo teško jutros, eno Šalke prodao 6000 Džekonih dresova ništa ga nisu poslušali levati u klubu.
Jest da je Edin rekao da je slušao srce kad je idabrao Šalke ali opet..sve je se ovo moglo dešavati na Grbavici
Jest da je Edin rekao da je slušao srce kad je idabrao Šalke ali opet..sve je se ovo moglo dešavati na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Giuseppe1, mnon46, Zigazaga i 35 gostiju.

.png)