Da nije i Cocalić našao ljubavnicu , pa nije mogao doći protiv Zadra ?DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:19Doslo je do sukoba na relaciji Dubravko - Cocalic, tj. mislim da je Cocalic bio odsutan 02.01.2026. protiv Zadra i Dubravko je to zamjerio i mislim da ga necemo vise gledati u ulozi spikera. Sinoc je Emir bio na utakmici, ali u svojstvu gledaoca.ventilateur je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:23Ta je bila jaka a i ona Miralem “miki” Halilovic
Joeesar![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne znam ko ga i zove da bude spiker i on kao da radi najave za dzenaze u vlakovu a ne tekmeVensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:58Da nije i Cocalić našao ljubavnicu , pa nije mogao doći protiv Zadra ?DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:19Doslo je do sukoba na relaciji Dubravko - Cocalic, tj. mislim da je Cocalic bio odsutan 02.01.2026. protiv Zadra i Dubravko je to zamjerio i mislim da ga necemo vise gledati u ulozi spikera. Sinoc je Emir bio na utakmici, ali u svojstvu gledaoca.ventilateur je napisao/la: ↑21 jan 2026, 23:23
Ta je bila jaka a i ona Miralem “miki” Halilovic
Joeesar![]()
Al majko mila samilosna na sta ona Zetra uzivo izgleda jbt sta je ono, sta smo mi bogu zgrijesili da zivimo u gradu jugo konzervi koji ne daju da se pipne zetra i skenderija a nikad u zadnjih tridesetak godina u njih nisu usli
Je li istina da su se Dubravko i Ismir dogovorili oko zajedničkog ulaganja u klub?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vidim svi pisete da je Murcia vec protivnik u 1/4, sacekajmo Regianu da vidimo kako ce proci u Rumuniji, ako se okliznu Bosna bi sa dvije pobjede isla na Rostock
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
To me bi bilo nemoguće u nekim ranijim fazama. Sada je problem što Oradea nema za šta igrati. Neće baš ni oni tu ući 100%.
Je li blizu zvaničnog informacija da je s Murcijom (ili eto Rostockom) u Skenderiji? Tu moraju napraviti hajp, staviti cijene normalne (10/20) i napuniti dvoranu. Mogu uzeti lijepih 50000KM kroz ovu tekmu ako budu pametni.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nije tacna informacija. Bosna ce do kraja ove sezone po trenutnom Planu sve igrati u Zetri.zaostrog je napisao/la: ↑23 jan 2026, 02:35To me bi bilo nemoguće u nekim ranijim fazama. Sada je problem što Oradea nema za šta igrati. Neće baš ni oni tu ući 100%.
Je li blizu zvaničnog informacija da je s Murcijom (ili eto Rostockom) u Skenderiji? Tu moraju napraviti hajp, staviti cijene normalne (10/20) i napuniti dvoranu. Mogu uzeti lijepih 50000KM kroz ovu tekmu ako budu pametni.
Samo za Moj Ummete i predizborne skupove
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je to ''ne daju'', nego je ona nema se, treba puno para, a zapravo neće niko prstom da mrdne.TefalTava je napisao/la: ↑22 jan 2026, 22:20Ne znam ko ga i zove da bude spiker i on kao da radi najave za dzenaze u vlakovu a ne tekmeVensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:58Da nije i Cocalić našao ljubavnicu , pa nije mogao doći protiv Zadra ?DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jan 2026, 20:19
Doslo je do sukoba na relaciji Dubravko - Cocalic, tj. mislim da je Cocalic bio odsutan 02.01.2026. protiv Zadra i Dubravko je to zamjerio i mislim da ga necemo vise gledati u ulozi spikera. Sinoc je Emir bio na utakmici, ali u svojstvu gledaoca.
Al majko mila samilosna na sta ona Zetra uzivo izgleda jbt sta je ono, sta smo mi bogu zgrijesili da zivimo u gradu jugo konzervi koji ne daju da se pipne zetra i skenderija a nikad u zadnjih tridesetak godina u njih nisu usli![]()
I jedno i drugo je odavno zrelo za renoviranje, kao uostalom i svi drugi sportski objekti u Sarajevu.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne znam za vas , ali meni je ovo najbolja Bosnina utakmica ove sezone . Ne po kvalitetu , nego po borbi , energiji i odbrani . Jak protivnik i raspoložen , minus 12 u prvoj četvrtini i Muhin tajm aut . Poslije tog tajm auta izlazi Bosna kakvu želim da gledam , svaki šut protivnika su otežali , tona promašaja ali u skokova u napadu , bez panike . I napravimo seriju 8:0 , povedemo 40:32 na terenu izgleda da ih lomimo ali protivnik pravi seriju 12:0 , a mi izgubljeni . Sve nas je stalo , gubimo lopte i nestaje agresivnost u odbrani .
E onda opet naša serija od 13:00 , tu se vidio karakter ekipe . Svaka čast !!!
Koliko znači Miralemom povratak , sigurnost u odbrani reketa , zagađivanje i odlično iskakanje na piku . Sa njim na terenu u odbrani baš odlično izgledamo .
Estonac se konačno opustio , biće nam to veoma bitno u završnici sezone .
E onda opet naša serija od 13:00 , tu se vidio karakter ekipe . Svaka čast !!!
Koliko znači Miralemom povratak , sigurnost u odbrani reketa , zagađivanje i odlično iskakanje na piku . Sa njim na terenu u odbrani baš odlično izgledamo .
Estonac se konačno opustio , biće nam to veoma bitno u završnici sezone .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Iako nije tema Igokeaa se pojačala Lazicem
Ako se dogodi, Dubravko mora jaranski zamolit Ismira da bude samo investitor iz prikrajka. Samo nam njegovi dollari trebaju, nista kosarkasko znanje.DirkNowitzki je napisao/la: ↑23 jan 2026, 06:54Ma nema nista od toga. Premale su sanse da se to dogodi.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Koga boli **** za taj klub iz genocidne tvorevine?? Koji **** njih spominjes ovdje idi za njih navijaj i ozivi im temu tamo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zato sto se Lazic spominjao kao igrac kojeg bi trebalo dovesti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Hvala na odgovoru 19vendetta87,Igokea je Bosnin suparnik u ligi a i u ovoj famoznoj ABAligi i nije loše znati i o njihovim pojacanjima i odlascima.
Novi član je i Novak Music,a Popovic napusta Igokeu.
Ovome primitivcu Rule_hz preporučujem da me zaobiđe,jer ne želim biti bezobrazan i primitivan
Novi član je i Novak Music,a Popovic napusta Igokeu.
Ovome primitivcu Rule_hz preporučujem da me zaobiđe,jer ne želim biti bezobrazan i primitivan
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Igokea genocidna tvorevina a dozvolili ste da igrate sa Zvezdom i ostalim regionalnim klubovima,mislite oni vole i poštuju Bosnu,da kako da ne.
Da se ja pitam,nikad, ali nikad ne bi postojala ova ABA liga,i hvala Bogu pa u fudbalu to nije moguce.
A ti rule primitivni stvoru **** ,ja volim svoju državu BIH više od tebe 100%
Da se ja pitam,nikad, ali nikad ne bi postojala ova ABA liga,i hvala Bogu pa u fudbalu to nije moguce.
- Shategabri
- Kontakt:
Igrao je i Atić za Igokeu, šta sad.
Bezveze se natežete.
Lazić se pominjao kao potencijalno pojačanje, valjao bi da je došao.
Bezveze se natežete.
Lazić se pominjao kao potencijalno pojačanje, valjao bi da je došao.
Koševo Zapad
Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:18Igokea genocidna tvorevina a dozvolili ste da igrate sa Zvezdom i ostalim regionalnim klubovima,mislite oni voli i poštuju Bosnu,da kako da ne.
Rodjen u Sarajevu, odrasto u sarajevu, prezivio opsadno stanje 4 godine snajper zone, otac dao zivot za ovu drzavu, cetnici mi pobili svu familiju sa majčine strane, i ti meni da kazeš da ne volim ovu državu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma Rule šta zna ova klocina smaračka.Rule_hz je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:22Amirutah1988 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:18Igokea genocidna tvorevina a dozvolili ste da igrate sa Zvezdom i ostalim regionalnim klubovima,mislite oni voli i poštuju Bosnu,da kako da ne.
Rodjen u Sarajevu, odrasto u sarajevu, prezivio opsadno stanje 4 godine snajper zone, otac dao zivot za ovu drzavu, cetnici mi pobili svu familiju sa majčine strane, i ti meni da kazeš da ne volim ovu državu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.