Ljepša polovinaDoktorXabaras je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:18Čovjek je lijepo rekao da je slušao srce kad je odlučio potpisati za Šalke, pamet mu ionako navija za Sarajevo tako da..Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:12Pročitah zanimljivu opasku jednog Željinog navijača, kako eto ne može shvatiti da će neko radije izabrati drugu njemačku ligu nego li svoj klub u kojem može završiti karijeru, a bogme i titulu uzeti![]()
Razumijem navijački pogled, al brte da je Edin prime CR u najboljim godinama, ne vidim kako bi pomogao ovom Želji.
Ovdje prvo treba bar 10 novih kvalitetnih igrača, pa da bi mogao reći eto tu fali Edin, e ispo je šupak što nije došao da igra za Želju.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
A šta ti je, zar nije bolje prihvatiti realnost i to je to. Biće ti lakše.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:04Nas ne moze niko stici, znas i ti. Pravo da ti kazem, ne mogu ti ni uzeti za zlo sto se lazes i tjesis. Vjerovatno bih i ja isto radio da sam na tvom mjestu. Malo vas je, sta ces. Vidite da uclanite Darija Srnu. Jeste nas navijac, ali cisto zbog prezimena vrijedi probati, mozda prodje.
Pa klub iz Novog Sarajeva ni taj trofej ne bi uzeo.Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:05Treba uvesti dodjelu utješnog trofeja - najviše članova.
Ili najviše navijača (+25% dodano).
Glušenko, Brojanac i Čazim Rahibić !!! Spavaš li mirno eVropo ?!NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 12:30Srna ce doci na Zeljinu utakmicu protiv Cherkasy i treba ga pitati da nam sredin ovo krilo iz Shaktara Anton Glushchenko (21) ili nekog drugog, jer imaju cetiri pet napadaca
Bio je nedavno na Grbavici i treba iskoristi to poznanstvo dok je direktor Shakhtara
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma Nodi je poštenjačina.
Nodi piši i kod nas. Malo analiza. Mladi ovo ono.
Uzmi u obzir da mi nemamo para bas ko vi.
Pa eto ne mora Mujkic Messi (16) nego eto neki drugi po kvaliteti malac.
Jesi li sam smislio i napisao post ili ti je neko pomogao?Akrep je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:47Odlicna usporedba!Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 10:54Dobra usporedba SrneOno što je u Hrvatskoj Hajduk, to je Željezničar u Bosni i Hercegovini
Po čemu li ih je povezao![]()
Po cemu ih je povezao?
Ajduk stari srpski klub u hrvatskoj kojeg su osnovali srpski doseljenici i koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime hajduk dovoljno govori a postoje i mnogi dokazi za to. zeljo stari rvatski hrvatski klub u bih kojeg su osnovali hrvatski doseljenici i radnici (da ne kazem nadnicari) koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime i grb hrvatskih zeljeznica koji je godinama bio na grbavici dovoljno govore o tome.
I jedni i drugi svim silama pokusavaju izbrisati povijest ili historiju ali im nikako ne ide od ruke.
I jedni i drugi punomocno osudjeni za namjestanje utakmica i izbaceni iz takmicenja zbog toga.
I jedne i druge vode narko grupe koje sebe nazivaju navijacima.
I jedni i drugi prezivljavaju zahvaljujuci drzavama u kojima se takmice.
I jedni i drugi sve sto imaju ukrali su ili dobili od drzava u kojima se takmice.
I jedni i drugi potpuno nebitni u svojim ligama i nisu ni do clanaka najvecim klubovima u njihovim drzavama.
Itd itd itd
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Definisano je Ugovorom o strateskom partnerstvu. Pozajmnice su zadnja opcija.imekorisnicko je napisao/la: ↑22 jan 2026, 23:02Ma stranu sto ovaj duska petlja,a na sta cemo Bgt ici nego na pozajmice?
Prvak NR BiH: 1946
Ni meni ne bi smetalo kada bi Nodi pisao analize po našoj temi, da mu se još jednom zahvalim na ovim iz USA... Ovaj mali špic će biti rekordan transfer!jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:37Ma Nodi je poštenjačina.
Prije će Džeko potpisat za nas, nego Jakupović za vasN3R3D je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:44Ni meni ne bi smetalo kada bi Nodi pisao analize po našoj temi, da mu se još jednom zahvalim na ovim iz USA... Ovaj mali špic će biti rekordan transfer!jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:37Ma Nodi je poštenjačina.
Ma skautiro je Nodi igrača taman da nam svake godine popravi budžet za 3-4 miliona eura.Arma00 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:50Prije će Džeko potpisat za nas, nego Jakupović za vasN3R3D je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:44Ni meni ne bi smetalo kada bi Nodi pisao analize po našoj temi, da mu se još jednom zahvalim na ovim iz USA... Ovaj mali špic će biti rekordan transfer!jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:37Ma Nodi je poštenjačina.
Pa eto ne mora Mujkic Messi (16) nego eto neki drugi po kvaliteti malac.![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Vlasnik - strateški partner
Investicija sa pravom povrata - pozajmica
Samo malo bolje upakovano. Sa mašnicom. Mislim na ovu pravu mašnicu ne na bivšeg predsjednika kluba i partnera.
Investicija sa pravom povrata - pozajmica
Samo malo bolje upakovano. Sa mašnicom. Mislim na ovu pravu mašnicu ne na bivšeg predsjednika kluba i partnera.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bas sam provjerio ovaj Messi Mujkic (16) ce biti Messi Mujkic (17) za mjesec dana. Nodi vazda skida godine ovim svojima ja mislim da je Lagumdzija bio (21) dok nije presao u Zrinjski kad je automatski napunio (23). Sosicu je vjerovatno jos (19).
Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:37Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jesi li siguran? Ispravi me ako griješim,ali mislim da te sezone u Borcu u prvih 11 nisu bili ni Jurkas ni Berbić. Neda mi se guglati sad,ko je bio u21 tad u prvoj postavi.AvantiBL je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:45Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:37Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Sad stasava u Rudaru, ali vrlo je upitno hoce li napraviti karijeru.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije. Keranovic je nedorecen i nekonkretan za sad.
P.S. Vukovic i Kulasin su prosle sezone bili U21.
To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:01Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije.
P.S. Slažem se za golove i asistencije.
Deket sa 16, njega racunaju u supertalente, vidjecemo.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:04To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:01Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije.
P.S. Slažem se za golove i asistencije.
Od ovih sa 19, Milak iz Veleza mi je dosta ozbiljniji i konkretniji igrac od Keranovica.
Prepisao iz sluzbenih dokumenataArgentina je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:42Jesi li sam smislio i napisao post ili ti je neko pomogao?Akrep je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:47Odlicna usporedba!
Po cemu ih je povezao?
Ajduk stari srpski klub u hrvatskoj kojeg su osnovali srpski doseljenici i koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime hajduk dovoljno govori a postoje i mnogi dokazi za to. zeljo stari rvatski hrvatski klub u bih kojeg su osnovali hrvatski doseljenici i radnici (da ne kazem nadnicari) koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime i grb hrvatskih zeljeznica koji je godinama bio na grbavici dovoljno govore o tome.
I jedni i drugi svim silama pokusavaju izbrisati povijest ili historiju ali im nikako ne ide od ruke.
I jedni i drugi punomocno osudjeni za namjestanje utakmica i izbaceni iz takmicenja zbog toga.
I jedne i druge vode narko grupe koje sebe nazivaju navijacima.
I jedni i drugi prezivljavaju zahvaljujuci drzavama u kojima se takmice.
I jedni i drugi sve sto imaju ukrali su ili dobili od drzava u kojima se takmice.
I jedni i drugi potpuno nebitni u svojim ligama i nisu ni do clanaka najvecim klubovima u njihovim drzavama.
Itd itd itd![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.