Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vlasnik - strateški partner
Investicija sa pravom povrata - pozajmica
Samo malo bolje upakovano. Sa mašnicom. Mislim na ovu pravu mašnicu ne na bivšeg predsjednika kluba i partnera.
Investicija sa pravom povrata - pozajmica
Samo malo bolje upakovano. Sa mašnicom. Mislim na ovu pravu mašnicu ne na bivšeg predsjednika kluba i partnera.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bas sam provjerio ovaj Messi Mujkic (16) ce biti Messi Mujkic (17) za mjesec dana. Nodi vazda skida godine ovim svojima ja mislim da je Lagumdzija bio (21) dok nije presao u Zrinjski kad je automatski napunio (23). Sosicu je vjerovatno jos (19).
Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:37Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jesi li siguran? Ispravi me ako griješim,ali mislim da te sezone u Borcu u prvih 11 nisu bili ni Jurkas ni Berbić. Neda mi se guglati sad,ko je bio u21 tad u prvoj postavi.AvantiBL je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:45Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:37Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Sad stasava u Rudaru, ali vrlo je upitno hoce li napraviti karijeru.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije. Keranovic je nedorecen i nekonkretan za sad.
P.S. Vukovic i Kulasin su prosle sezone bili U21.
To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:01Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije.
P.S. Slažem se za golove i asistencije.
Deket sa 16, njega racunaju u supertalente, vidjecemo.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:04To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:01Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Od ovih sa 19, Milak iz Veleza mi je dosta ozbiljniji i konkretniji igrac od Keranovica.
Prepisao iz sluzbenih dokumenataArgentina je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:42Jesi li sam smislio i napisao post ili ti je neko pomogao?Akrep je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:47Odlicna usporedba!
Po cemu ih je povezao?
Ajduk stari srpski klub u hrvatskoj kojeg su osnovali srpski doseljenici i koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime hajduk dovoljno govori a postoje i mnogi dokazi za to. zeljo stari rvatski hrvatski klub u bih kojeg su osnovali hrvatski doseljenici i radnici (da ne kazem nadnicari) koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime i grb hrvatskih zeljeznica koji je godinama bio na grbavici dovoljno govore o tome.
I jedni i drugi svim silama pokusavaju izbrisati povijest ili historiju ali im nikako ne ide od ruke.
I jedni i drugi punomocno osudjeni za namjestanje utakmica i izbaceni iz takmicenja zbog toga.
I jedne i druge vode narko grupe koje sebe nazivaju navijacima.
I jedni i drugi prezivljavaju zahvaljujuci drzavama u kojima se takmice.
I jedni i drugi sve sto imaju ukrali su ili dobili od drzava u kojima se takmice.
I jedni i drugi potpuno nebitni u svojim ligama i nisu ni do clanaka najvecim klubovima u njihovim drzavama.
Itd itd itd![]()
Razumjemo se družeVorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:08Deket sa 16, njega racunaju u supertalente, vidjecemo.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:04To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.Vorovus je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:01
Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.
Od ovih sa 19, Milak iz Veleza mi je dosta ozbiljniji i konkretniji igrac od Keranovica.
Ja sam samo naveo da momak ima potencijal. Daleko od toga da je sad neki vunderkind ili da će biti. Ali malo je igrača,možemo nabrojati na prste jedne ruke,u našoj ligi da su sad neki extra talenti. Ja volim mlade,domaće igrače,ali vjeruj mi da Deket još treba " kuruze jesti" da postane standardan. Ali da je talenat,slažem se. Ja koliko sam upratio,onu sezonu u Borcu je Kera ulazio na krilo. Kod nas igra iza špica i tu se pokazao dosta boljim.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Akrep je napisao/la: ↑23 jan 2026, 16:13Prepisao iz sluzbenih dokumenataArgentina je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:42Jesi li sam smislio i napisao post ili ti je neko pomogao?Akrep je napisao/la: ↑23 jan 2026, 13:47
Odlicna usporedba!
Po cemu ih je povezao?
Ajduk stari srpski klub u hrvatskoj kojeg su osnovali srpski doseljenici i koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime hajduk dovoljno govori a postoje i mnogi dokazi za to. zeljo stari rvatski hrvatski klub u bih kojeg su osnovali hrvatski doseljenici i radnici (da ne kazem nadnicari) koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime i grb hrvatskih zeljeznica koji je godinama bio na grbavici dovoljno govore o tome.
I jedni i drugi svim silama pokusavaju izbrisati povijest ili historiju ali im nikako ne ide od ruke.
I jedni i drugi punomocno osudjeni za namjestanje utakmica i izbaceni iz takmicenja zbog toga.
I jedne i druge vode narko grupe koje sebe nazivaju navijacima.
I jedni i drugi prezivljavaju zahvaljujuci drzavama u kojima se takmice.
I jedni i drugi sve sto imaju ukrali su ili dobili od drzava u kojima se takmice.
I jedni i drugi potpuno nebitni u svojim ligama i nisu ni do clanaka najvecim klubovima u njihovim drzavama.
Itd itd itd![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Combattente87
- Kontakt:
Ma to sam mu i ja napisao kada se raspitivao za Keranovića ovdje na forumu...dobar igrač ali u Borcu neće sigurno dobiti priliku pored ovih standardnih provjerenih igrača...A što se tiče transfera, još doooosta treba da pomaže kako bi nekome zapao za okl, mislim naravno na iskorak u karijeri....AvantiBL je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:45Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:37Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.Zigazaga je napisao/la: ↑23 jan 2026, 15:35Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Po ovakvom vremenu je Sarajevo sa četiri razlike iznabijalo Željezničar.
To vam je očito najveći historijski uspjeh
Željezničar za život cijeli!
Kad god me razhebete, ja dodam gas i novi igrač Željezničara je Valon Berisha.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali za to treba znanje...
Doktor za retardaciju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Otvoriti iskljucivo na vlastitu odgovornost 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa i ovo je smijesno sta je problem?
Zato i jesmo ogroman napredak napravili u akademiji poslije korone...
EDIT:
Npr ovako se danas radi
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 23 jan 2026, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jel potpisao Berisha?
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, Venom i 20 gostiju.

.png)