Premijer liga BiH - aktuelno

Zigazaga
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zigazaga » 23 jan 2026, 16:15

Vorovus je napisao/la:
23 jan 2026, 16:08
Zigazaga je napisao/la:
23 jan 2026, 16:04
Vorovus je napisao/la:
23 jan 2026, 16:01

Ok ima potencijala, ali daleko od nekog supertalenta. Igrao je za BSK do ljetos i nije se nesto isticao ni u Prvoj ligi RS.
Sad stasava u Rudaru, ali vrlo je upitno hoce li napraviti karijeru.
Ako igras prema naprijed i ocekujes transfer, moras imati golove i asistencije.
To i ja rekoh. Da ima potencijala. Navedi mi u našoj ligi igrača od 19 godina,a da je supertalenat kako ti reče.

P.S. Slažem se za golove i asistencije.
Deket sa 16, njega racunaju u supertalente, vidjecemo.
Od ovih sa 19, Milak iz Veleza mi je dosta ozbiljniji i konkretniji igrac od Keranovica.
Razumjemo se druže 🙂
Ja sam samo naveo da momak ima potencijal. Daleko od toga da je sad neki vunderkind ili da će biti. Ali malo je igrača,možemo nabrojati na prste jedne ruke,u našoj ligi da su sad neki extra talenti. Ja volim mlade,domaće igrače,ali vjeruj mi da Deket još treba " kuruze jesti" da postane standardan. Ali da je talenat,slažem se. Ja koliko sam upratio,onu sezonu u Borcu je Kera ulazio na krilo. Kod nas igra iza špica i tu se pokazao dosta boljim.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 jan 2026, 16:16

Akrep je napisao/la:
23 jan 2026, 16:13
Argentina je napisao/la:
23 jan 2026, 14:42
Akrep je napisao/la:
23 jan 2026, 13:47

Odlicna usporedba!

Po cemu ih je povezao?

Ajduk stari srpski klub u hrvatskoj kojeg su osnovali srpski doseljenici i koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime hajduk dovoljno govori a postoje i mnogi dokazi za to. zeljo stari rvatski hrvatski klub u bih kojeg su osnovali hrvatski doseljenici i radnici (da ne kazem nadnicari) koji se stidi porijekla i pokusava sakriti istinu. Samo ime i grb hrvatskih zeljeznica koji je godinama bio na grbavici dovoljno govore o tome.

I jedni i drugi svim silama pokusavaju izbrisati povijest ili historiju ali im nikako ne ide od ruke.

I jedni i drugi punomocno osudjeni za namjestanje utakmica i izbaceni iz takmicenja zbog toga.

I jedne i druge vode narko grupe koje sebe nazivaju navijacima.

I jedni i drugi prezivljavaju zahvaljujuci drzavama u kojima se takmice.

I jedni i drugi sve sto imaju ukrali su ili dobili od drzava u kojima se takmice.

I jedni i drugi potpuno nebitni u svojim ligama i nisu ni do clanaka najvecim klubovima u njihovim drzavama.

Itd itd itd
Jesi li sam smislio i napisao post ili ti je neko pomogao? :kafa:
Prepisao iz sluzbenih dokumenata
:rol: :rol:

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 jan 2026, 16:36

AvantiBL je napisao/la:
23 jan 2026, 15:45
jurisicduska je napisao/la:
23 jan 2026, 15:37
Zigazaga je napisao/la:
23 jan 2026, 15:35
Dosta sam razmišljao u vezi malog Keranovića. Momak je tek napunio 19 godina i mislim da je dobar potencijal. Nije mi jasno kako su ga se tako lako odrekli i Sarajevo i Borac.Vjerujem da će on naljeto ubosti baš dobar transfer.Upozmao sam ga,toliko je vaspitan momak.
Mi ga se nismo odrekli nego je htio da ide gdje će dobiti priliku a vjerovatno je isti slučaj i sa Borcem. Misli da može odmah bit prvotimac , tesko.
Upravo. Htio je klub u kojem će igrati. Jeste U21, ali mi od bonus igrača tada imali Jurkasa i Berbića koji su standardni u prvih 11, dok na njegovoj poziciji imamo Ogrineca, Savića, Jojića, Grahovca.
Ma to sam mu i ja napisao kada se raspitivao za Keranovića ovdje na forumu...dobar igrač ali u Borcu neće sigurno dobiti priliku pored ovih standardnih provjerenih igrača...A što se tiče transfera, još doooosta treba da pomaže kako bi nekome zapao za okl, mislim naravno na iskorak u karijeri....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 23 jan 2026, 16:37

Po ovakvom vremenu je Sarajevo sa četiri razlike iznabijalo Željezničar.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 23 jan 2026, 16:44

NoProfit je napisao/la:
23 jan 2026, 16:37
Po ovakvom vremenu je Sarajevo sa četiri razlike iznabijalo Željezničar.
To vam je očito najveći historijski uspjeh

Herson

Post Postao/la Herson » 23 jan 2026, 16:45

Kad god me razhebete, ja dodam gas i novi igrač Željezničara je Valon Berisha.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 jan 2026, 16:52

Herson je napisao/la:
23 jan 2026, 16:45
Kad god me razhebete, ja dodam gas i novi igrač Željezničara je Valon Berisha.
Ali za to treba znanje...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 jan 2026, 16:58

Otvoriti iskljucivo na vlastitu odgovornost ⬇️
bvsic je napisao/la:
22 jan 2026, 22:41
Pa kako smo uspjeli ovo propustit, mozda smijesnije od Messi Mujkic (16)
slika
bvsic je napisao/la:
22 jan 2026, 22:49
Ako najavljujes rekonstrukciju omladinskog pogona, onda ne raspisujes konkurs vec odes tom i kazes hocu tebe ti mi odgovaras za moje zamisli.
Nije pijaca

slika

slika
Potkapacitirani s razlogom :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jan 2026, 17:07

KONTRASVIH je napisao/la:
23 jan 2026, 16:58
Otvoriti iskljucivo na vlastitu odgovornost ⬇️
bvsic je napisao/la:
22 jan 2026, 22:41
Pa kako smo uspjeli ovo propustit, mozda smijesnije od Messi Mujkic (16)
slika
bvsic je napisao/la:
22 jan 2026, 22:49
Ako najavljujes rekonstrukciju omladinskog pogona, onda ne raspisujes konkurs vec odes tom i kazes hocu tebe ti mi odgovaras za moje zamisli.
Nije pijaca

slika

slika
Potkapacitirani s razlogom :rol:
Pa i ovo je smijesno sta je problem?
Zato i jesmo ogroman napredak napravili u akademiji poslije korone...

EDIT:
Npr ovako se danas radi
slika
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 23 jan 2026, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 23 jan 2026, 17:13

Jel potpisao Berisha?

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 23 jan 2026, 17:15

bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 17:07

EDIT:
Npr ovako se danas radi
slika
Zasto je smijesno objavit konkurs?

Manchester City objavi konkurs za trenera u akademiji: https://futboljobs.com/en/job-offer/uef ... emy-36328/

Provaljujete se nenormalno.

Bolje je priznati kad ispadnes glup nego se dalje ukopavati. Fakat vas ima nenormlano glupih. Ono, bas se sjebe covjek kad vas cita.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jan 2026, 17:18

Bumbaclat je napisao/la:
23 jan 2026, 17:15
bvsic je napisao/la:

EDIT:
Npr ovako se danas radi
slika

Manchester City objavi konkurs za trenera u akademiji: https://futboljobs.com/en/job-offer/uef ... emy-36328/

Bolje je priznati kad ispadnes glup nego se dalje ukopavati. Fakat vas ima nenormlano glupih. Ono, bas se sjebe covjek kad vas cita.
Ja sam glup, a vama zelim hiljadu godina narednih raspisivanje konkursa.
Lp

Herson

Post Postao/la Herson » 23 jan 2026, 17:26

Bumbaclat je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

EDIT:
Npr ovako se danas radi
slika

Pa, jeste malo čudno, moraš priznati. Najavljuješ totalnu rekonstrukciju, epohalne i historijske promjene u omladinskom pogonu i onda raspišeš konkurs. Je li stvarno vjeruješ da će se neki renomirani, ugledni i kvalitetni stručnjaci iz regiona javljati na ovaj konkurs? Kad imaš moć i novac onda ti biraš ljude u odnosu na ono što tražiš i čemu težiš. Skautiraš, platiš i dovedeš.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 23 jan 2026, 17:30

Herson je napisao/la:
23 jan 2026, 17:26
Bumbaclat je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

EDIT:
Npr ovako se danas radi
slika

Pa, jeste malo čudno, moraš priznati. Najavljuješ totalnu rekonstrukciju, epohalne i historijske promjene u omladinskom pogonu i onda raspišeš konkurs. Je li stvarno vjeruješ da će se neki renomirani, ugledni i kvalitetni stručnjaci iz regiona javljati na ovaj konkurs? Kad imaš moć i novac onda ti biraš ljude u odnosu na ono što tražiš i čemu težiš. Skautiraš, platiš i dovedeš.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Benfica ima jednu od najboljih skola fudbala na svijetu i ona objavljuje konkurse za trenere: https://www.slbenfica.pt/en-us/agora/no ... -treinador

Dok je vama sve procvjetalo kad ste ih prestali objavljivati. Sta znaju Benfica i Manchester City, pa jel. Malo cudno, malo smijesno. Nemaju oni para, pa moraju jadni konkurse da objavljuju, a vi ste ipak napravili velikog Pidru :bow:

Strasno je koliko ste neobrazovani.

Herson

Post Postao/la Herson » 23 jan 2026, 17:38

Bumbaclat je napisao/la:
23 jan 2026, 17:30
Herson je napisao/la:
Bumbaclat je napisao/la:

Benfica ima jednu od najboljih skola fudbala na svijetu i ona objavljuje konkurse za trenere: https://www.slbenfica.pt/en-us/agora/no ... -treinador

Dok je vama sve procvjetalo kad ste ih prestali objavljivati. Sta znaju Benfica i Manchester City, pa jel. Malo cudno, malo smijesno. Nemaju oni para, pa moraju jadni konkurse da objavljuju, a vi ste ipak napravili velikog Pidru :bow:

Ti porediš najbolje fudbalske škole na svijetu i njihove konkurse sa ovim vašim i još se smiješ nazor, strašno. Pa, to su sistemi i strukture koje su godinama građane i usavršeni do najsitnijeg detalja. Kad ispadne jedan kotačić, oni raspišu konkurs i šta misliš koliko je mladih, školovanih trenera u svijetu fudbala koji bi poželjeli biti dio toga? Bezbroj, naravno. Da ne govorim o znanju koje se tu stiče i šta znači za CV jednog trenera biti dio jednog takvog sistema. Pristajali bi i dolazili bez novčane naknade, da volontiraju jednostavno. A platama, uslovima, mogućnostima koje su tu nude, bespredmetno je raspravljati.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jan 2026, 17:48

Herson je napisao/la:
23 jan 2026, 17:38
Bumbaclat je napisao/la:
23 jan 2026, 17:30
Herson je napisao/la:

Ti porediš najbolje fudbalske škole na svijetu i njihove konkurse sa ovim vašim i još se smiješ nazor, strašno. Pa, to su sistemi i strukture koje su godinama građane i usavršeni do najsitnijeg detalja. Kad ispadne jedan kotačić, oni raspišu konkurs i šta misliš koliko je mladih, školovanih trenera u svijetu fudbala koji bi poželjeli biti dio toga? Bezbroj, naravno. Da ne govorim o znanju koje se tu stiče i šta znači za CV jednog trenera biti dio jednog takvog sistema. Pristajali bi i dolazili bez novčane naknade, da volontiraju jednostavno. A platama, uslovima, mogućnostima koje su tu nude, bespredmetno je raspravljati.
Ne znam sta imas protiv nacina rada najboljeg omladinskog pogona u europi trenutno. Kilometarski redovi na Grbavici

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 jan 2026, 17:59

slika

slika

Al bukvalno Čelikov šal, crno crveni..
Ne razumijem, bordo boje kluba ili bordo bijeli..
Jel' ovo special edition pred kup utakmicu da se svi uklapamo u iste boje :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2026, 18:07

avenija je napisao/la:
23 jan 2026, 17:59
slika

slika

Tako ti je kad ti klubom upravlja degenerik i njegove produzene ruke u vidu prostitutki koje su prvi put cule za fudbal sa zaposlenjem.

I onda kaze dobri su oni dobro rade. Da Bog da jutra ne docekali. Ne u klubu nego nikako ga ne dočekali. Ne prestaju nas brukati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jan 2026, 18:17

bvsic je napisao/la:
23 jan 2026, 17:18

Ja sam glup, a vama zelim hiljadu godina narednih raspisivanje konkursa.
Lp
Ovo je sad onaj dio kad od sebe pokusavas praviti neku zrtvu, jel...ko biva neko te vrijeđa da si glup :lol:
Ljudino, pokusao si na silu ismijati konkurs Zelje za trenera, lik ti fino predocio da i vi to isto radite (sto je sasvim normalno), ugasio te ko opusak i treba da se malo usutis sad.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 23 jan 2026, 18:22

avenija je napisao/la:
23 jan 2026, 17:59
slika

slika

Je li ovo moguce, pa nisu ga ni sasili kako treba :rol:

Ovo je gore nego one AI "Saraejvo" dukserice :kralj: Forever Bordo :bow:

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, Hajdeee, Taree i 75 gostiju.