Hm… fuzija ipak sa CelikomSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 02:05Za crveno-crne, za crveno-crne, samo za našu ljubav najveću, o Sarajevo, o Sarajevo...
![]()
Ko ce cija filijala biti?
Hm… fuzija ipak sa CelikomSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 02:05Za crveno-crne, za crveno-crne, samo za našu ljubav najveću, o Sarajevo, o Sarajevo...
![]()
Ona je tu zbog para, boli nju neka stvar i za Želju i Sarajevo..kao i veliku većinu u upravnim odborima oba tabora
Jbg, lako je tebi, čijem klubu je država dala sve, zajebavati nas koje država yebe već 30 godina. I nije ti neki fazon.
Dok su drugi klubovi rasli iz naroda, FK Sarajevo je stvorila politika 1946. Željezničar je stvaran na tribini i ulici, Sarajevo za stolom komiteta.
FK Sarajevo dobija stadion Koševo na 30 godina za 1 KM
Ko kaze da nece da cuje? Sam klub naravno ne moze i ne treba jer se stadion vodi na opštini Centar i bez njih i njihovog angazmana nema ništa.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑24 jan 2026, 10:26E ovo je je vala najveca tuga od svega, ovako uredjen klub i pun love za nase standarde mora ic u drugi grad igrat euro tekme, jre njihova uprava nece da cuje za ulaganje jedne marke. Haj drugo smo mi evo igrali smo u drugom gradu al evo borimo se ima nekog pomaka,evo u svakog se nesto radi samo kod vas stoji a pare se klepaju.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jan 2026, 10:05Ovo je kad budemo išli igrat euro utakmice u Zenici da se osjećamo domaćinski.
Znaš i ti sam kakvi su to šupljaci, šta je stojalo u ugovoru i kako je završeno. Kao i svaka rekonstrukcija Koševa. Ako hoćete stadion, napravite sredite, a i dalje nije vaše. Može, al u qurcu.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:29FK Sarajevo dobija stadion Koševo na 30 godina za 1 KM
Za južnu tribinu stadiona Grbavica Općina Novo Sarajevo će izdvojiti 4,6 miliona KM
Potpisan ugovor između FK Željezničar i Općine Novo Sarajevo.
Općina Novo Sarajevo i FK Željezničar potpisali ugovor o donaciji 200.000 KM.
Načelnik Općine Novo Sarajevo dr. Hasan Tanović dodijelio je mladim nadama plavog kluba s Grbavice - FK „Željezničar“ sportsku opremu doniranu kroz projekat ”Stvaramo životne šampione.”
Ovo je prvih 5 linkova koji su mi se prikazali. Mrsko mi više copy-paste. Bezveze se ukopavaš ovom raspravom. Režimski ste klub, uvijek bili, uvijek ćete ostati. Sve što imate dala vam je država. Opština vas godinama održava u životu. Niste ni prvi ni zadnji takav klub na svijetu, samo nemojte šupljaka "protiv ratova, režima i partija" jer ste od svakog režima i partije imali koristi.Načelnik Općine Novo Sarajevo dr. Hasan Tanović rekao je da je rekonstrukcija pomoćnog terena na Grbavici jedan od kapitalnih projekata za čije namjene je izdvojeno više od 400.000 KM.
Nagradno pitanje, koje je boje Renault od gospođe Ajle?trunks1946 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:04Ona je tu zbog para, boli nju neka stvar i za Želju i Sarajevo..kao i veliku većinu u upravnim odborima oba tabora

Moj Nodi kolike koristi ima drzava od poreza nasih transfera, marketinga, europskih noci i 20-25 hiljada ljudi na jednom mjestuNoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:45Među klubovima koji su dobili značajnu finansijsku podršku ministarstva na čijem je čelu ministar Kenan Magoda su i najveći sportski brendovi glavnog grada Bosne i Hercegovine – FK Sarajevo je dobio 600.000 KM, a FK Željezničaru je pripalo 450.000 KM.
To je značajno manji iznos u odnosu na godinu ranije, pošto su tada sarajevski velikani dobili po milion maraka od Ministarstva.
Nogometni klubovi, osim Želje i Sarajeva, zadovoljno su trljali ruke u 2024. budući da su gotovo svi dobili znatno veće iznose u odnosu na ranije godine. Tako je SFK 2000 Sarajevo dobio 300.000 KM
Je li vas GFC Sarajevo i oni su dobili 100.000
Evo vas klub je s nasim i kk bosnom izasao i potvrdio da dobija svake godine pare od drzave
![]()