ado-hz je napisao/la: ↑24 jan 2026, 10:25Ja zaista ne znam sta je nama dobro donijela ova SFK 2000 zenska ekipa. Sta mi imamo od njihovih titula. Po meni apsolutno nista. Ruzno je to reci al evo ja znam dvije ne znam ni kako da ih nazovem al eto reci cu djevojke koje su nekad bile konobarice(yebes muske konobare kako su one krale i otimale, profesionalni lopovi) a sad su se uvalile u klub godinama i vozaju dobra auta, hodaju po svijetu, qurce se samo zato sto su dio nase svetinje.
Hocu da kazem da su to osobe koje bi vecinu nas prevele žedne preko vode a o sprdačinama koju prave u prostorijama kluba je suvisno pricati i to je Bogu plakati.
Jedna od mojih zelja je da se raskine sa njima saradnja jer jednom je negdje pisalo da UEFA trazi da svaki muski fudbalski klub mora da ima i zenski da bi se mogao takmiciti. Ja koliko vidim to pravilo jos nije na snazi, ili jeste neka mi neko odgovori ako zna.
E ako nije na snazi odyebati ih od nas i kad budemo morali imati zenski klub evo ima Fortuna iz Zivinica i sa njima ostvariti saradnju neka ih sto dalje od nas.
Ma kakvi to su suplje price , cuj zenski nogomet, vise su vazda bili naklonjeni uskoprugaskom klubu nego vamo, ovo je maslo mrvaha i one mu kuravele, unistili su sve u glubu otjerale mnoge sto su dobri bili i radili svoj posao odlicno a ovo kako su se uhljebili i sve vidimo retultate njihovog rada, boli me **** za njihovim titulqma, nikad ih nisam podrzavao niti cu sutra se ugasili svi ako Bog da.