FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rece mi drug, dovodimo Kahvica na posudbu, sa opcijom otkupa na kraju sezone.
Ima li istine u tome ? Zna li neko ?
Ima li istine u tome ? Zna li neko ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam koliko je tačna informacija, ali najveći problem u tome je što je već igrao za 2 kluba ove sezone.
Jedino ako UEFA napravi izuzetak za igrače Domžala, jer se klub ugasio, pa da mogu zaigrati i za 3. klub u sezoni.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Zar jeste ? Ja sam mislio da je samo za Domzale.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:42Ne znam koliko je tačna informacija, ali najveći problem u tome je što je već igrao za 2 kluba ove sezone.
Jedino ako UEFA napravi izuzetak za igrače Domžala, jer se klub ugasio, pa da mogu zaigrati i za 3. klub u sezoni.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jeste, odigrao za Ulm 2-3 meča u ligi i još 1-2 u kupu, ybg.NazorUso je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:55Zar jeste ? Ja sam mislio da je samo za Domzale.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:42Ne znam koliko je tačna informacija, ali najveći problem u tome je što je već igrao za 2 kluba ove sezone.
Ali eto, treba vidjeti šta će se dešavati, jer glupo bi bilo da neki momci ne mogu zaigrati za 3. klub u sezoni, a ni krivi ni dužni ostali bez kluba.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Onda vjerovatno nista od njega. Slazem se, ali je pitanje hoce li im se izaci u susret jer uvijek se moze vratiti u Ulm.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:56Ma jeste, odigrao za Ulm 2-3 meča u ligi i još 1-2 u kupu, ybg.NazorUso je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:55Zar jeste ? Ja sam mislio da je samo za Domzale.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2026, 11:42
Ne znam koliko je tačna informacija, ali najveći problem u tome je što je već igrao za 2 kluba ove sezone.
Ali eto, treba vidjeti šta će se dešavati, jer glupo bi bilo da neki momci ne mogu zaigrati za 3. klub u sezoni, a ni krivi ni dužni ostali bez kluba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi vidio da li je Rondić zainteresovan da dođe.
U lošoj je formi, ali mislim da bi mu mogli dići formu. Naravno, sa pravom otkupa, ne vrijedi dizati formu pa da se vraća nazad u Koln.
U lošoj je formi, ali mislim da bi mu mogli dići formu. Naravno, sa pravom otkupa, ne vrijedi dizati formu pa da se vraća nazad u Koln.
Sta ocekivati od ovih priprema sad, sumnjam da ce se ista uigrati.
Mozda fizicki se mogu malo dici jedino?
Mozda fizicki se mogu malo dici jedino?
Sreca pa je ekipa na okupu ostala
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bgm sudeci po klipovima moraju se vrnut nazad ako je uopste moguce i doci do aerodroma. Bas haos.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mamic je u Sarajevu, nije isao ni u Tursku.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 jan 2026, 10:43Kako ce u Hrvatsku kad mora i Maminjo ici na pripreme
Sta mislite kako ce se zvati nas novi dom?

Tunku Ismail Idris Abdul Majid Abu Bakar Iskandar ibni Sultan Ibrahim Ismail Bordo arena
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mozes li nam naci taj zakon u pravilima da mora? Ja ne mogu da nadjem nigdje.bordobijeli je napisao/la: ↑24 jan 2026, 10:34
Moras imati suradnju uefa to zahtjeva evo i željezničar je uspostavio suradnju s Gorazde . Ko ne bude imao ženski tim ne moze igrati euro utakmice .
- jurisicduska
- Kontakt:
Kako su do sad igrali
Evo recimo prošle godine ?
Evo recimo prošle godine ?
Jesu li juniori danas u Butmiru sa Bosnom iz Visokog ?
Ybg brate, mora mu nosit puno ime
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Kad bi napravio ja ne bih imao ništa protiv da mu dodaju i dajdžino ime.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Koliko para ima, Anfield bi nam trebao biti pomoćni teren.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 12 gostiju.