Što zadnjih 7 a ne 5 ili 10? Zato što ti ni 5 ni 10 ne ide u prilog. Osim toga 4 0 je osjetno više od 2 0
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brojim od 2024 do danas
Ne ide ni vama u prilog ukupni omjer
Zeljeznicar 17
Sarajevo 16
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jan 2026, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Taman do kraja sezone sve okrećemo pa ni to nema više. A taj jedan trofej što brojiš, ni klub ti ne broji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Golova ?
Btw ja smatram sa je Husanovic dobar transfer, jos ovu dvojicu da dovedes i mjera !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Naravno da broji, samo dusmani ne broje..mnon46 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:11Taman do kraja sezone sve okrećemo pa ni to nema više. A taj jedan trofej što brojiš, ni klub ti ne broji.

U svemu smo korak ispred, a u europskim rezultatima historijski daleko ispred
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma zadnji derbi se gleda i vazda se gledao zadnji derbi.
Prema tome zajebaje i podjebaje onaj ko je zadnji dobio, a to su sada jufke. To je normalno i zaslužili su.
Prema tome zajebaje i podjebaje onaj ko je zadnji dobio, a to su sada jufke. To je normalno i zaslužili su.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Nodara brat ce jos malo pa imati 20 postova dnevno.
Ja mislim da njemu neko vodi mreze/forume, jer on ne stigne od skautiranja.
Uglavnom, respekt za sve sto radi !
Ja mislim da njemu neko vodi mreze/forume, jer on ne stigne od skautiranja.
Uglavnom, respekt za sve sto radi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kada te debili počnu vrijeđati, onda znaj da nemaju ništa pametno napisati u svoju odbranu. 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
NoDi stari manipulator brojevima. Hajd što manipuliše ovim igračima i nekim statistikama al kvalifikacije iz 1946
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelio
i kažu što ih zovemo mitomani 
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelio
- BiHSportman
- Kontakt:
Kiša izgleda pravi veliki problem i nama i pitarima. Hoćete li vi igrat utakmicu sutra ili ništa?
1921!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi smo zakazali sutra meč sa drugom ekipom, e sad, kakvo će vrijeme biti, diskutabilno.BiHSportman je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:31Kiša izgleda pravi veliki problem i nama i pitarima. Hoćete li vi igrat utakmicu sutra ili ništa?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad Zvezd priznaju i Hajduku priznaju ne vidim zasto ne bi namaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:24NoDi stari manipulator brojevima. Hajd što manipuliše ovim igračima i nekim statistikama al kvalifikacije iz 1946![]()
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelioi kažu što ih zovemo mitomani
![]()

To je prvi trofej i za Zvezdu

Mi smo prvaci sarajevske regije pobjedjivali Sask, Slobodu, Udarnik i poslije do finala pobjedijvali Borac i Velez koji su bili prvi u svojim regijama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jan 2026, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Izvini, htio sam reći da vam savez ne broji, klub normalno da broji.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:13Naravno da broji, samo dusmani ne broje..
U svemu smo korak ispred, a u europskim rezultatima historijski daleko ispred
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad N/FSBiH prizna onda čestitam, do tad je 16-16 bar do početka marta a zatim Štimca šaljemo u maticu a mi ostajemo usamnjeni na vrhu liste.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:34Kad Zvezd priznaju i Hajduku priznaju ne vidim zasto ne bi namaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:24NoDi stari manipulator brojevima. Hajd što manipuliše ovim igračima i nekim statistikama al kvalifikacije iz 1946![]()
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelioi kažu što ih zovemo mitomani
![]()
Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao
To je prvi trofej i za Zvezdu
Mi smo prvaci sarajevske regije pobjedjivali Sask, Slobodu, Udarnik i poslije do finala pobjedijvali Borac i Velez koji su bili prvi u svojim regijama
-
jurisicduska
- Kontakt:
Od ove godine pocet će brojat i trofeje u Šahu.
Kako Sarajevo osvoji trofej oni izmisle jedan.
Kako Sarajevo osvoji trofej oni izmisle jedan.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ja mislio vi u borbi protiv saveza, kako je odjednom savez relevatan i to kad je na Zeljinu stetu
Do jucer ni superkup niste priznavali, jer niste najtrofejniji u tom takmicenju
Stadardno jedva docekate za neki spin…
Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao, kao ni fks
Prva sezona SFRJ lige Željezničar jedini klub iz BiH zato sto je prethodnu sezonu bio prvak BiH, isto vazi za Titograd, Pobedu Skoplje, Naftu koji su bili prvaci Crnegore, Makedonije i Slovenije
Ostalo su bili najjaci klubovi iz Hrvatske i Srbije republike koje su imale i najveci uticaj, a Trst je bio politicki potez

Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao, kao ni fks
Prva sezona SFRJ lige Željezničar jedini klub iz BiH zato sto je prethodnu sezonu bio prvak BiH, isto vazi za Titograd, Pobedu Skoplje, Naftu koji su bili prvaci Crnegore, Makedonije i Slovenije
Ostalo su bili najjaci klubovi iz Hrvatske i Srbije republike koje su imale i najveci uticaj, a Trst je bio politicki potez

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa jedino vas to neprinznavanje titule dijeli od tog da i zvanično imenu dodate Drzavni Klub Zeljeznicar.
Ja da za vas navijam svim bi se silama borio da mi ne priznaju te kvalifikacije ko titulu da ne budem kao klub AV pravi režimski.
Ja da za vas navijam svim bi se silama borio da mi ne priznaju te kvalifikacije ko titulu da ne budem kao klub AV pravi režimski.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, ove kvalifikacije ako vam priznaju onda ok, do tadNoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:58Ja mislio vi u borbi protiv saveza, kako je odjednom savez relevatan i to kad je na Zeljinu stetu
![]()
Superkup, pa vi ste dobili taj trofej a niste ni igrali utalmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

.png)