Mi smo zakazali sutra meč sa drugom ekipom, e sad, kakvo će vrijeme biti, diskutabilno.BiHSportman je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:31Kiša izgleda pravi veliki problem i nama i pitarima. Hoćete li vi igrat utakmicu sutra ili ništa?
Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Kad Zvezd priznaju i Hajduku priznaju ne vidim zasto ne bi namaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:24NoDi stari manipulator brojevima. Hajd što manipuliše ovim igračima i nekim statistikama al kvalifikacije iz 1946![]()
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelioi kažu što ih zovemo mitomani
![]()

To je prvi trofej i za Zvezdu

Mi smo prvaci sarajevske regije pobjedjivali Sask, Slobodu, Udarnik i poslije do finala pobjedijvali Borac i Velez koji su bili prvi u svojim regijama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jan 2026, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Izvini, htio sam reći da vam savez ne broji, klub normalno da broji.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:13Naravno da broji, samo dusmani ne broje..
U svemu smo korak ispred, a u europskim rezultatima historijski daleko ispred
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad N/FSBiH prizna onda čestitam, do tad je 16-16 bar do početka marta a zatim Štimca šaljemo u maticu a mi ostajemo usamnjeni na vrhu liste.NoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:34Kad Zvezd priznaju i Hajduku priznaju ne vidim zasto ne bi namaDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:24NoDi stari manipulator brojevima. Hajd što manipuliše ovim igračima i nekim statistikama al kvalifikacije iz 1946![]()
Imal' kakav pehar, medalja ko vam je nešto dodijelioi kažu što ih zovemo mitomani
![]()
Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao
To je prvi trofej i za Zvezdu
Mi smo prvaci sarajevske regije pobjedjivali Sask, Slobodu, Udarnik i poslije do finala pobjedijvali Borac i Velez koji su bili prvi u svojim regijama
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- jurisicduska
- Kontakt:
Od ove godine pocet će brojat i trofeje u Šahu.
Kako Sarajevo osvoji trofej oni izmisle jedan.
Kako Sarajevo osvoji trofej oni izmisle jedan.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ja mislio vi u borbi protiv saveza, kako je odjednom savez relevatan i to kad je na Zeljinu stetu
Do jucer ni superkup niste priznavali, jer niste najtrofejniji u tom takmicenju
Stadardno jedva docekate za neki spin…
Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao, kao ni fks
Prva sezona SFRJ lige Željezničar jedini klub iz BiH zato sto je prethodnu sezonu bio prvak BiH, isto vazi za Titograd, Pobedu Skoplje, Naftu koji su bili prvaci Crnegore, Makedonije i Slovenije
Ostalo su bili najjaci klubovi iz Hrvatske i Srbije republike koje su imale i najveci uticaj, a Trst je bio politicki potez

Uostalom nama je tadasnji savez priznao, a ovaj postratni nije ni postojao, kao ni fks
Prva sezona SFRJ lige Željezničar jedini klub iz BiH zato sto je prethodnu sezonu bio prvak BiH, isto vazi za Titograd, Pobedu Skoplje, Naftu koji su bili prvaci Crnegore, Makedonije i Slovenije
Ostalo su bili najjaci klubovi iz Hrvatske i Srbije republike koje su imale i najveci uticaj, a Trst je bio politicki potez

FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa jedino vas to neprinznavanje titule dijeli od tog da i zvanično imenu dodate Drzavni Klub Zeljeznicar.
Ja da za vas navijam svim bi se silama borio da mi ne priznaju te kvalifikacije ko titulu da ne budem kao klub AV pravi režimski.
Ja da za vas navijam svim bi se silama borio da mi ne priznaju te kvalifikacije ko titulu da ne budem kao klub AV pravi režimski.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, ove kvalifikacije ako vam priznaju onda ok, do tadNoDi80 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 18:58Ja mislio vi u borbi protiv saveza, kako je odjednom savez relevatan i to kad je na Zeljinu stetu
![]()
Superkup, pa vi ste dobili taj trofej a niste ni igrali utalmicu
Doktor za retardaciju.
Superkup nije bio 23 godina. da se redovno održavao svake godine, Sarajevo bi odavno osvojilo preko 20 titula.i ovaj bi dobio besplatno nakon duplog, kao Zeljo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Virtu nisam blokirao, ali sam ga ponistio davno i tad me je blokirao, jer ne moze se nositi sa mnom
Preslusao sam ga par puta i sve manje pise
Virto samo o sarajevu prica, a duska je pokupio sve njegove fazone knjigovodstvo, desavanja u rivalu i duska sve isto radi samo kontra protiv Zelje
Tu su i kontra, djipke vjeciti seratori samo gledaju tudje lose strane, a iz svog kluba sve ignorisu i prave se da je sve perfektno
Preslusao sam ga par puta i sve manje pise
Virto samo o sarajevu prica, a duska je pokupio sve njegove fazone knjigovodstvo, desavanja u rivalu i duska sve isto radi samo kontra protiv Zelje
Tu su i kontra, djipke vjeciti seratori samo gledaju tudje lose strane, a iz svog kluba sve ignorisu i prave se da je sve perfektno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jan 2026, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Sva trojica biste trebali pokrenuti podcast.
Sta mislite koliko jos skrivenih titula i kupova ima fk ili nk šelješčar?
Ova titula iz 1946 kada su oni i jos 6 ekipa bili prvaci jedne drzave je posljednja koju su nam otkrili.
Sta mislite imaju li jos koji tajni trofej?
Ova titula iz 1946 kada su oni i jos 6 ekipa bili prvaci jedne drzave je posljednja koju su nam otkrili.
Sta mislite imaju li jos koji tajni trofej?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kako to da i mi i Zeljo igramo sljedece subote protiv iste ekipe?Prvo protiv nas ozbiljnu utakmicu pa ce konama poslati drugi tim da se istrce?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

.png)