Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kad mozemo ocekivati prve minute babuke? Pa mozda cak i gol u debiju.. kakva bi to ludnica bila
U nedjelju će igrat sigurno, sve ostalo će biti IstorijaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 jan 2026, 01:09Kad mozemo ocekivati prve minute babuke? Pa mozda cak i gol u debiju.. kakva bi to ludnica bila
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih se sj3bo kad bi ti nesto pozitivno i konstruktivno napisao.Alipasino je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:52Ponavljam.Muslic je sam sebi skočio u stomak.Rizik ogroman.Za Dzeku ne ali za njega ko trenera rizicno.Cak mislim da ovo nije dobro ni za baraz.Nadam se da griješim.Volio bi da Dzekson odvede Salke u Bundes ligu a nas na svjetsko ali mi nesto govori da će bit sa obadvije strane popuslic.Kazem nadam se da griješim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
BobRock je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:55Edin je u cijeloj karijeri morao da trpi sumnjicavost izvikanih kvazistrucnjaka jer je prvi iz svoje generacije ulazio u top fudbal a dolazio iz male fudbalske nacije. Prakticno sam bez zaledja bez podrske starijih kolega a jako mlad bez zivotnog iskustva je prolazio sve zadatke i klubove postizuci uvijek vise nego sto su mu davali sanse na pocetku.
On tek u zadnjih par godina dozivljava respekt koji je objektivno trebao imati jos od Citija prvi dan a nije. Koga je on sve morao otrpiti i sacekati na klupi vise se i zaboravilo… i igrace i trenere, danas ih ni na mapi nema i niko ih se ne sjeca a on sa svojom inteligencijom, karakterom, pobjednickim iskustvom, a naravno i igrackim znanjem danas izaziva hype kojeg je uvijek trebao imati, i pokazace opet da je svjetskog kalibra igrac jedan od rijetkih te vrste, kompletan igrac i licnost.
Ova kombinacija sa Mironom je odlicna jer ga Miron poznaje cijeni i zna za sta mu moze trebati, i ovde se ne radi o ekipi za jedno polugodje, ima Miron dalje planove, ne bi Schalke bio prvi ni jedini novi prvoligas koji je dobacio do prvih 3-4 ekipe i plazmana u Evropu.
Zasluzio je Edin respekt davno davno, sreca Nijemci cijene rad i objektivni su, pa to dolazi do izrazaja sad, a mi … nasa posla …. kao i obicno nemamo pojma ni sta imamo
Kad muskarac kaze „nadam se da grijesim, ali sigurno je loše…“
je isto kad bi reko volim zene, ali dajte mi k**u da popisim
je isto kad bi reko volim zene, ali dajte mi k**u da popisim
dobre guzove ima Belma
Iskopao sam password za ovaj account na koji nisam ušao godinama maksuz da napišem nešto.
Iskreno dugo nisam bio uzbuđen da vidim kako će se Edin pokazati. Nadam se da će se proći dobro sutra i općenito u ostatku sezone. Ne znam je li mogao odabrati bolji klub, količina medijskog hajpa koji se stvorio je ogroman, jedino što je ostalo je da žestoko ne podbaci. U suštini, da skupi 5-10 golova (po mogućnosti jedan lijep volej ili nesto slično, da kupi raju i skupi predglede na instagramu) i par asistencija, i Schalke se plasira u 1. Ligu, već će bit dovoljno da ostavi jako pozitivan trag i opravda cijeli medijski hype.
Nadam se da iskreno nije toliko ispao iz forme, ove sezone ono što smo vidjeli je i teško za procijenit, u fiorentini ruku na srce cijela ekipa nije funkcionirala, 2. Bundesliga je ipak makar jednu stepenicu ispod i imat ce lakši posao. Iz utakmica u reprezentaciji je jasno jedno a to je da 90 minuta on trenutno ne može igrat, mislim da je i on toga svjestan, pretpostavljam da će se računat s time. Opet, drugačija je uloga i drugačiji saigrači, sve ovisi o kontekstu. Najsretniji bih bio da vrati neku formu do baraža, mislim da bi definitivno cijela reprezentacija imala više samopozdanja (kao i on) ako se pokaže dobro dotad.
Iskreno dugo nisam bio uzbuđen da vidim kako će se Edin pokazati. Nadam se da će se proći dobro sutra i općenito u ostatku sezone. Ne znam je li mogao odabrati bolji klub, količina medijskog hajpa koji se stvorio je ogroman, jedino što je ostalo je da žestoko ne podbaci. U suštini, da skupi 5-10 golova (po mogućnosti jedan lijep volej ili nesto slično, da kupi raju i skupi predglede na instagramu) i par asistencija, i Schalke se plasira u 1. Ligu, već će bit dovoljno da ostavi jako pozitivan trag i opravda cijeli medijski hype.
Nadam se da iskreno nije toliko ispao iz forme, ove sezone ono što smo vidjeli je i teško za procijenit, u fiorentini ruku na srce cijela ekipa nije funkcionirala, 2. Bundesliga je ipak makar jednu stepenicu ispod i imat ce lakši posao. Iz utakmica u reprezentaciji je jasno jedno a to je da 90 minuta on trenutno ne može igrat, mislim da je i on toga svjestan, pretpostavljam da će se računat s time. Opet, drugačija je uloga i drugačiji saigrači, sve ovisi o kontekstu. Najsretniji bih bio da vrati neku formu do baraža, mislim da bi definitivno cijela reprezentacija imala više samopozdanja (kao i on) ako se pokaže dobro dotad.
Volim Džeku haman ko i sebe. Ali brate, sto je puno, puno je ba. Ubiše ljudi sa svih strana. Iz frizidera počeo iskakat ko Vučić.
Samo da bude zdrav i spreman, siguran sam da ce do kraja dogurati do barem 15 u zbiru golova i asistencija. Namjerno spominjem i asistencije, jer ce vejerovatno u mecevima protivnicki stoperi posebnu paznju davati cuvanju Edina, pa ce time imati dosta prostora za asistencije
Hrvate i Srbe samo na ovom portalu glorificiraju. Ja ih jednom pitao čemu toliko ulizivanje, vele mi smo regionalni medij. Jašta ste, eno cijeli Niš vas prati, o Karlovcu da ne govorim. Ušlje.
Gledam sinoć, napisalo ponjavu o Vuškoviću, vidjelo ocjenu na Sofi i roman mu AI sastavio. I tek sporadično spomenu Vasilja. Baksuzi prodani.
A Džeku, velim, volim, ko i svaki normalni Bošnjak, ali đe god okreneš, evo ga
Samo se bojim da ne ispuše ova priča za koju sedmicu.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Povucite ba malo ručnu, on ako zabije deset golova u 16 kola do kraja sezone, ima da mu statuu ispred Veltins Arene urade.
Schalke je tvrda, radnička ekipa, pet Džekinih golova bi bilo vrh, a deset poezija nad poezijama.
Schalke je tvrda, radnička ekipa, pet Džekinih golova bi bilo vrh, a deset poezija nad poezijama.
Upravo tako.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:50Povucite ba malo ručnu, on ako zabije deset golova u 16 kola do kraja sezone, ima da mu statuu ispred Veltins Arene urade.
Njima je podjednako teško zabiti i primiti gol. Pretvrda ekipa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozda ih ova euforija oko njega malo ponese, ali mislim da se tu nece puno promjeniti ofanzivno su bas limitirani, to ce i sa Dzekom biti tesko. Ja tipujem na 5 golova max. Kako god bilo, najbitnije je da se plasiraju u Bundesligu i da on pomogne u tome.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Otprilike 9. minuta: da mi nećemo i Kolašinca od ljeta gledati u Schalkeu?
Vrlo realna opcija. Nece mu Atalanta produziti ugovor, a jos pogotovo ako Schalke udje u Bundesligu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:52
Otprilike 9. minuta: da mi nećemo i Kolašinca od ljeta gledati u Schalkeu?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Schalke je tako veliko ime da ce ulazak u Bundesku privuc mnogo bivsih igraca
Sutra hetrikGoalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:09Mozda ih ova euforija oko njega malo ponese, ali mislim da se tu nece puno promjeniti ofanzivno su bas limitirani, to ce i sa Dzekom biti tesko. Ja tipujem na 5 golova max. Kako god bilo, najbitnije je da se plasiraju u Bundesligu i da on pomogne u tome.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mogao bi babuka ici od pocetka.Moussa Sylla is close to completing a move abroad and is not included in our squad today. FC Schalke 04 and his future club have reached a basic agreement.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
FerdinandF
- Kontakt:
klupa
Trenutno korisnika/ca: Iceplayer, napapijri1987 i 12 gostiju.