KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nama treba Halilovic da dodje sebi i odigra nesto bar defanzivno na nivou u zavrsnici prvenstva. Ostalo je sve u redu, i moze se nervirati na momente ali genralno je to zadovoljavajuce.
Za nadat se da neko razmislja o cijenama ulaznica za nasu ligu, argument kako to nesto vrijedi u ABA i Europi je generalno smijesan, a tek ko misli da ce raja nasu ligu placati masno grdno se vara. Treba nam vise atmosfera i pune tribine nego tih par hiljada maraka.
Za nadat se da neko razmislja o cijenama ulaznica za nasu ligu, argument kako to nesto vrijedi u ABA i Europi je generalno smijesan, a tek ko misli da ce raja nasu ligu placati masno grdno se vara. Treba nam vise atmosfera i pune tribine nego tih par hiljada maraka.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Livadic 24 kosa i 14 skokova u porazu Proma od Zivinica
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Obracam se Tebi, jer znam da , ako znas da ces mi odgovoriti. Naravno moze i neko drugi, ako je info.CAZIN je napisao/la: ↑24 jan 2026, 16:21Lazića se u ovu ekipu trebalo dovesti prije početka sezone u ovom trenutku kako kolega Dirk kaže "ništa ne treba mjenjati". Kad se Dela oporavi i vrati se Kasey trebali bi imati veoma respektabilnu ekipu da se potučemo sa Igokeom za duplu krunu. Koliko bi bilo realno da se za sljedeću sezonu dovede Harun Zrno?
Večeras da nas Atić i Joesaar povedu do iznenađenja, mora Atić odigrati jednu kvalitetnu partiju napokon.
Ako je budzet 5 mill KM(?, tako neko napisa, @MEIIoo). Pitanje: Ko je isfinansirao budzet ? Privatnik ? Ministar Magoda ?
Gradonacelnik Avdic ? Ako je ucesce vise finansijera, u kojem %.
Hocu pitati, ima li straha da je politika umjesana u finansiranje, jer smo u izbornoj godini ? Apolitican sam,nisam clan ni jedne PP.
Strah me prijatelju da ne "plesemo" jednu ili dvije godine, kao prije KK Bosna i RK Bosna (SF Kupa pobjednika Kupova-Hamburg).
Ko je Dubravko ? Ebiga, nisam od pocetka upratio, vlasnik ??? Hvala.
Edit: Ostavite svaku nadu u pobjeduu "Titogradu", treba se pripremiti za Bec, valjda avionom odemo.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 24 jan 2026, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dubravko je covjek koji je đedovicu reko da je šupak, a nažalost i nogiro naseg dirka aka bradica
Pretpostavljam da ga dozivas da dode, Samo da Znas da bi ga u aba ligi ubili, hrelja je imao neki dan 20+ I 15 Skokova cini mi se u nasoj ligi sto ne Znaci da bi mogao igrati u abaAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:18Livadic 24 kosa i 14 skokova u porazu Proma od Zivinica
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Do zareza nije puno masio, a od zareza "dirk aka bradica" ??
De vi sto vise znate, pokusajte bez nadimaka. Evo molim Vas. Nismo svi kao @CAZIN pratili unazd 5 god. KK Bosnu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ne mozes samo tako reci da nije za aba lige…GokuSSJG je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:09Pretpostavljam da ga dozivas da dode, Samo da Znas da bi ga u aba ligi ubili, hrelja je imao neki dan 20+ I 15 Skokova cini mi se u nasoj ligi sto ne Znaci da bi mogao igrati u abaAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:18Livadic 24 kosa i 14 skokova u porazu Proma od Zivinica
Pa i nije da ocekvias da uskoci odma sa 30 poena…
Mozda se snadje extra
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Livadic je budućnost sa kojom treba još dodatno raditi,potreban mu je bolji klub,Bosna je pravi izborGokuSSJG je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:09Pretpostavljam da ga dozivas da dode, Samo da Znas da bi ga u aba ligi ubili, hrelja je imao neki dan 20+ I 15 Skokova cini mi se u nasoj ligi sto ne Znaci da bi mogao igrati u abaAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:18Livadic 24 kosa i 14 skokova u porazu Proma od Zivinica
Ako mislis da bi ti mogao dobijati vise minuta od 5-6 nesto tipa manojlovic onda fakat nmp, ne znam jesi li ikada gledao tog momka kako igra frajer ima visinu, Jak je, zna skok uhvatiti al tu je i kraj previse je Spor za veci nivo gubi se kad ides na pick and pop, ofanzivno sterilan za veci nivo jer poene dobija u nasoj ligi na jacinu a to nece moci toliko koristiti protiv abaligaskih centara ja razumijem da su ljudi nezadovoljni salicem al Covjek ima tricu sto ima rijetko koji centar u aba ligi i to ga vadi. Moze biti da grijesim i da reuf fakat moze daleko dogurati mada sumnjamAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:36Livadic je budućnost sa kojom treba još dodatno raditi,potreban mu je bolji klub,Bosna je pravi izborGokuSSJG je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:09Pretpostavljam da ga dozivas da dode, Samo da Znas da bi ga u aba ligi ubili, hrelja je imao neki dan 20+ I 15 Skokova cini mi se u nasoj ligi sto ne Znaci da bi mogao igrati u abaAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 19:18Livadic 24 kosa i 14 skokova u porazu Proma od Zivinica
-
LjozeKontraOmnes
- Kontakt:
Ima li neko link?
Ima li za aba ligu onih yt streamova kao za eurocup?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ne shvatam baš mnogo prvi dio na kojeg igrača se odnosi,ali hajde da je riječ o Livadicu.GokuSSJG je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:48Ako mislis da bi ti mogao dobijati vise minuta od 5-6 nesto tipa manojlovic onda fakat nmp, ne znam jesi li ikada gledao tog momka kako igra frajer ima visinu, Jak je, zna skok uhvatiti al tu je i kraj previse je Spor za veci nivo gubi se kad ides na pick and pop, ofanzivno sterilan za veci nivo jer poene dobija u nasoj ligi na jacinu a to nece moci toliko koristiti protiv abaligaskih centara ja razumijem da su ljudi nezadovoljni salicem al Covjek ima tricu sto ima rijetko koji centar u aba ligi i to ga vadi. Moze biti da grijesim i da reuf fakat moze daleko dogurati mada sumnjamAmirutah1988 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:36Livadic je budućnost sa kojom treba još dodatno raditi,potreban mu je bolji klub,Bosna je pravi izbor
Što se tiče naše lige pratim pa sigurno 70%utakmica svako kolo,Livadica vrlo dobro znam i mogu samo reći da je rapidno podigao formu u odnosu na prošlu sezonu,i sve je bolji.
Što se tiče Novaka,ja od njega ne očekujem mnogo,prvenstveno zbog neiskustva,mladosti.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Edo gazio mrve bas
Top prva cetvrtina, mada nece ni oni ovoliko masit kasnije
Kooliki napredak u odnosu na prvu utakmicu
Kooliki napredak u odnosu na prvu utakmicu
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dobro je zasada,ne valja 2 faula Kovacevica,i Atic čak dobar 
Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 24 jan 2026, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- BiHSportman
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobra prva četvrtina, Atic ima bas dobar prodor i to mora vise koristiti nego sut za 3.
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, InatSilniBosanski, Jarodwest i 7 gostiju.