Obracam se Tebi, jer znam da , ako znas da ces mi odgovoriti. Naravno moze i neko drugi, ako je info.CAZIN je napisao/la: ↑24 jan 2026, 16:21Lazića se u ovu ekipu trebalo dovesti prije početka sezone u ovom trenutku kako kolega Dirk kaže "ništa ne treba mjenjati". Kad se Dela oporavi i vrati se Kasey trebali bi imati veoma respektabilnu ekipu da se potučemo sa Igokeom za duplu krunu. Koliko bi bilo realno da se za sljedeću sezonu dovede Harun Zrno?
Večeras da nas Atić i Joesaar povedu do iznenađenja, mora Atić odigrati jednu kvalitetnu partiju napokon.
Ako je budzet 5 mill KM(?, tako neko napisa, @MEIIoo). Pitanje: Ko je isfinansirao budzet ? Privatnik ? Ministar Magoda ?
Gradonacelnik Avdic ? Ako je ucesce vise finansijera, u kojem %.
Hocu pitati, ima li straha da je politika umjesana u finansiranje, jer smo u izbornoj godini ? Apolitican sam,nisam clan ni jedne PP.
Strah me prijatelju da ne "plesemo" jednu ili dvije godine, kao prije KK Bosna i RK Bosna (SF Kupa pobjednika Kupova-Hamburg).
Ko je Dubravko ? Ebiga, nisam od pocetka upratio, vlasnik ??? Hvala.
Edit: Ostavite svaku nadu u pobjeduu "Titogradu", treba se pripremiti za Bec, valjda avionom odemo.