Ne moze niko s tobom braca
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Benjamin Natanjahu ima slabije ubijedjenje od tebe. Nisi ti buraz glup,ti si uporan. Svaka ti cast.
@ Vanja 8 izgubices titulu najdrazeg pitara na forumu. Kakav bi grijeh bio staviti ovog covjeka na ignor listu i propustati ove umotvorine.
Zamislite face to face Nodi vs fks74.
Ne manitajThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:38Ništa ovi rezultati ne znače kako će Široki izgledati na proljeće. Pošto se protiv nas tradicionalno u kupu pretvore u Arsenal nisam siguran ni u prolaz iako je jedna utakmica. Fifti fifti 50:50
Vidis da se raspada ekipa, kup neće biti prioritet. Ostanak tesko. Igrači odlaze a juniori dobivaju mjesta. I tesko ocekivat ista
Pisao sam prije nekoliko, ispada ŠB iz ligeZigazaga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:34Oni baš izgleda u teškoj situaciji.
Moj Rudar danas izgubio 3:2 od Kopra,drugoplasiranog u prvenstvu SLO. Doduše,Kopar nije igrao u najačem sastavu. Nevolim ni euforiju ni razočaranja kad su prijateljske u pitanju. Raduje što novi špic Romera i danas dao gol. Drugi gol dao Keranović.
Cak prvo kolo bi to moglo odlucit, ako Rudar uzme vrlo vjerovatno onda ispadabrig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:43Pisao sam prije nekoliko, ispada ŠB iz ligeZigazaga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:34Oni baš izgleda u teškoj situaciji.
Moj Rudar danas izgubio 3:2 od Kopra,drugoplasiranog u prvenstvu SLO. Doduše,Kopar nije igrao u najačem sastavu. Nevolim ni euforiju ni razočaranja kad su prijateljske u pitanju. Raduje što novi špic Romera i danas dao gol. Drugi gol dao Keranović.
Samo se ne sekirajte za mene.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:36Benjamin Natanjahu ima slabije ubijedjenje od tebe. Nisi ti buraz glup,ti si uporan. Svaka ti cast.
@ Vanja 8 izgubices titulu najdrazeg pitara na forumu. Kakav bi grijeh bio staviti ovog covjeka na ignor listu i propustati ove umotvorine.
Zamislite face to face Nodi vs fks74.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jesi stvarno ozbiljan ili..??brig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:41Ne manitajThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:38Ništa ovi rezultati ne znače kako će Široki izgledati na proljeće. Pošto se protiv nas tradicionalno u kupu pretvore u Arsenal nisam siguran ni u prolaz iako je jedna utakmica. Fifti fifti 50:50
Vidis da se raspada ekipa, kup neće biti prioritet. Ostanak tesko. Igrači odlaze a juniori dobivaju mjesta. I tesko ocekivat ista
To bi bila prava katastrofa jer bi opet u najboljem slučaju imali 4 kluba iz rs-a, ako se Posušje ne uozbilji to bi bila prava katastrofa i igranje lige sljedeće sezone ne bi imalo smisla.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Katastrofa ako rs bude imao 5 klubova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:51Jesi stvarno ozbiljan ili..??brig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:41Ne manitajThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:38Ništa ovi rezultati ne znače kako će Široki izgledati na proljeće. Pošto se protiv nas tradicionalno u kupu pretvore u Arsenal nisam siguran ni u prolaz iako je jedna utakmica. Fifti fifti 50:50
To bi bila prava katastrofa jer bi opet u najboljem slučaju imali 4 kluba iz rs-a, ako se Posušje ne uozbilji to bi bila prava katastrofa i igranje lige sljedeće sezone ne bi imalo smisla.
- BiHSportman
- Kontakt:
Gdje će Široki ispast. Nema smisla liga bez njih.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Iako bi mom Rudaru bilo u korist to sve loše što se dešava u Širokom,ja najiskrenije nebi volio da Široki ispane iz lige. Oko opstanka,tj.ko če ispasti,pitaće se i politika u RS dosta. Ni Rudar nema para. Dugovale se tri plate. Jedna je isplaćena na dan kad se otišlo na pripreme i jedna će biti isplaćena do kraja mjeseca.Dodik ,tj.SNSD je na ovim vanrednim predsjedničkim izborima dobro izvisio u PD,neplanski,tako da moguče da će Rudar biti pušten niz vodu. Ali moja prognoza je,da Rudar,Sloga ili Radnik ako budu deveti,da neće niko ispasti od njih,jer.niko po meni u prvoj ligi RS nema ni infrastrukturu ni para. Leotar možda,ali njih je uvjek gurala Elektroprivreda,koja je sad u dobro kanalubvsic je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:45Cak prvo kolo bi to moglo odlucit, ako Rudar uzme vrlo vjerovatno onda ispadabrig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:43Pisao sam prije nekoliko, ispada ŠB iz ligeZigazaga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:34
Oni baš izgleda u teškoj situaciji.
Ne smijem ni zamisliti koja je to količina gluposti sa obje strane.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- jurisicduska
- Kontakt:
Normalno kad ne možeš argumentovano i civilizirano vodit diskusiju i svaki put kad si je vodio ispadneš smiješan u najmanju ruku čak i uz pomoc smajli brigade, onda blokiraš ljude koji te naprave klaunom. Kao sto i jesi.
A nije da se godinama nije pokušavalo. Ali lijepo je sebi priznati intelektualnu i svaku drugu inferiornost. Onda ode offline i čita postove pa znam da ces i ovaj pročitati.
A nije da se godinama nije pokušavalo. Ali lijepo je sebi priznati intelektualnu i svaku drugu inferiornost. Onda ode offline i čita postove pa znam da ces i ovaj pročitati.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nešto najgore što bi se moglo desiti za našu ligu.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:06Katastrofa ako rs bude imao 5 klubova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:51Jesi stvarno ozbiljan ili..??
Doktor za retardaciju.
- Combattente87
- Kontakt:
Dodik u BL nije dobio zadnjih 10 godinaZigazaga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:21Iako bi mom Rudaru bilo u korist to sve loše što se dešava u Širokom,ja najiskrenije nebi volio da Široki ispane iz lige. Oko opstanka,tj.ko če ispasti,pitaće se i politika u RS dosta. Ni Rudar nema para. Dugovale se tri plate. Jedna je isplaćena na dan kad se otišlo na pripreme i jedna će biti isplaćena do kraja mjeseca.Dodik ,tj.SNSD je na ovim vanrednim predsjedničkim izborima dobro izvisio u PD,neplanski,tako da moguče da će Rudar biti pušten niz vodu. Ali moja prognoza je,da Rudar,Sloga ili Radnik ako budu deveti,da neće niko ispasti od njih,jer.niko po meni u prvoj ligi RS nema ni infrastrukturu ni para. Leotar možda,ali njih je uvjek gurala Elektroprivreda,koja je sad u dobro kanalu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ne možeš porediti Banjaluku i Prijedor. Politički. Prijedor,kao i većina gradova u RS ne mogu ni tekuće obaveze izmirivati bez pomoći države,a kamoli neke veće investicije. Evo,nakon vanrednih izbora Prijedor je kažnjen tim što nema nijednog ministra,a recimo Doboj ima 3 ili 4 .Ili recimo,najavljene veće investicije za ovu godinu,Prijedor nije dobio nijednu.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:53Dodik u BL nije dobio zadnjih 10 godinaZigazaga je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:21Iako bi mom Rudaru bilo u korist to sve loše što se dešava u Širokom,ja najiskrenije nebi volio da Široki ispane iz lige. Oko opstanka,tj.ko če ispasti,pitaće se i politika u RS dosta. Ni Rudar nema para. Dugovale se tri plate. Jedna je isplaćena na dan kad se otišlo na pripreme i jedna će biti isplaćena do kraja mjeseca.Dodik ,tj.SNSD je na ovim vanrednim predsjedničkim izborima dobro izvisio u PD,neplanski,tako da moguče da će Rudar biti pušten niz vodu. Ali moja prognoza je,da Rudar,Sloga ili Radnik ako budu deveti,da neće niko ispasti od njih,jer.niko po meni u prvoj ligi RS nema ni infrastrukturu ni para. Leotar možda,ali njih je uvjek gurala Elektroprivreda,koja je sad u dobro kanalu![]()
Ali nebih o politici,mene samo sport zanima
Jel to fala nodiju sto vam vraca klub na staze stare slave ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Threeplanetrees
Ne manitam kruva mi i vidit ćeš da ćete nas o jadu zabavit u kupubrig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:41Ne manitajThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:38Ništa ovi rezultati ne znače kako će Široki izgledati na proljeće. Pošto se protiv nas tradicionalno u kupu pretvore u Arsenal nisam siguran ni u prolaz iako je jedna utakmica. Fifti fifti 50:50
Borac bi krenuo u prvenstvo sa 48 bodova, što je puno puno je.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:40Nešto najgore što bi se moglo desiti za našu ligu.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:06Katastrofa ako rs bude imao 5 klubova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:51
Jesi stvarno ozbiljan ili..??
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nodi je fer i korektan momak, ne znam sto ga sprdaju na svim temama na ovom forumu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

.png)