Akrep je napisao/la: ↑24 jan 2026, 22:45
Pitar6785 je napisao/la: ↑
Ibrakovic hadzic janjos ibricic leterme mamic kapcija. Nije tacno da he iko od zena ikad vodio nas klub u sportskom segmentu. Ajla je jedino imala neku indirektnu funkciju radi koje bar po mom koliko znam iz medija nijedan trener sd nisu rekli dao sam odkaz radi ajle.
Cak su svi rekli da su imali potpunu slobodu u svom poslu.
Ok smeta meni TO AKO JE NEKO UGASIO HIMNU STAVIO CECU, bezobzira ko je to uradio, takodje smetami boja sala itd itd.
Ali mi moramo detektovat sve probleme i poredat sve probleme koliko koji problem je kostao nas kluba da ne osvoji titule.
1) Vico/ Beus
2) sudije
3) zavrzlame orkrestrirane kroz pravljenje travnjaka 330 dana
4) Uigrane igre colpa pilav sarajevski savez nasa stranka balije u savezu magoda itd itd
5) UEFA FIFA
6) fule naseg kluba sa trenerima tipa vasovski mirza rozman
7) fule sa ibricicom letermom
8) promasaji u vidu igraca
Ali opcije pod 6 pod 7 i pod 8 su 70% utjecale na to da ja to podvodim pod fule promasaji, nekazem da nisu ali ovi ljudi sa svoim nedostacima a bez 1,2,3,4,5 stavke bi donijeli neki rezultat koji bi bio podnosiv lupam mozda 1 tirulu i jos 2 kupa sto nebi mozda nama odgovaralo u podpunosti ali bi bilo bolje nego sad
9) ajla
10) fudbalski zenski nogomet
11) mandic
12) federacija
Drzava itd itd
1) shrek
Onda deset mjesta praznih pa sve ostalo
Ja sam 100% ubjedjen da smo imali regularno sudjenje POD VLADAVINOM ISMIRA MIRVICA IMALI BI minimanlno 3 kupa 1 prvenstvo.
Ako smatras da je Mirvic trebao zavrsavat VICA BEUSA SUDIJE SAVEZ tu se JA I TI TOTALNO NESLAZEMO I VIDIMO NEKE STVARI NA DRUGI NACIN.
Covjek biznismen iz AMERIKE nerazmislja na takav nacin, odnosno to je za te ljude nesto zadnje u zivotu da rade.
EVO jedan primjet ZORAN ZEKIC; on nikad nebi napusto nas kluba da je imao fer sudjenje,; covjek je javno rekao prije par mjeseci sta znaci kad te sudije kolji, sta kaze ti cim pocnes da se dizes oni te sasjeku, i onda samim tim cinom dizu tvoje protivnike, kad protivnicima neide sudija im da bod-bodove dignu im krila a tvoja ekipa sve to teze i teze podnosi dok nepukne neki zaostatak koji te dotuce do nogu.
Isto identicno isto je rekao ibricic rozman.
PO MOM MISLJENJU ONO STO JE DO PRESJEDNIKA KLUBA (do ismira) on je uradio. Imao je ekipu igrace trenere i sve sto je trebalo da bude prvak bar jednom i da osvoi jos 2 kupa bh. KAZEM MINIMUM
INVESTITOROVO NIJE DA PODplacuje VICU BEUSA GIGOVICpetog devetog da imam regularne uslove koji se podrazumiju..
A colpa pilav husic i ostali iz B kompononte ako neko od bilo koje strane druge pokusa to da NEREGULARNIM STVARIMA ILI STVARIMA KOJE SU NEREGULARNE VAN SPORTSKI PRAVA ostete bilo koji klub moraju reagovat A POGOTOVO BOSNNJACKI KLUB..
SVAKE GODINE ODKAD JE MIRVIC TU igracki trenerski kadar je bio najbolji u pl bh.
NIKO NIJE TUZIO KLUB OD IGRACA DOBAVLJACA, nikad se nije desilo da nesobijemo licencu za plbh za euro takmicenje.
Igraci su dovodjeni i sad ih ima koji imaju platu od 600 k km pa cak i po milion maraka, i raskidani su dogovor ne dogovorom prodajom neprodajom al niko nije rekao klub mu je ostao duzan cak i zoran i njeg pomcnik ibricic rozman svi su rekli da je IM JE CAST BILO VODIT NAS KLUB DA HE FK SARAJEVO NAJVECI KLUB DA PLACA NAJBOLJE U BH I DA JE REAL MADRID ZA BH USLOVE.
To nije obezbjedio kanton sarajeva niti federacija niti drzava bh niti opstina.
Niti neki sponzor lige niti tv prava
A I OD OVIH GORE SVIH STVARI NAVIJACI NAJMANJE FINANCISKI SU POMOGLI KLUBU
TO JE OBEZBJEDIO MIRVIC ISMIR I TAN