Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kazu ne moze, kazu star, kazu oprosti se, kazu moze igrat 20 minuta, kazu proslo je njegovo
Crknite dusmani
Crknite dusmani
Ali igrali su i protiv jakih ekipa. Kako će Džeko trpat ove s dna, Grojter Firt, Dizeldorf i Dinamo Dresden u inat Pitarima
- Maroon1946
- Kontakt:
Cuj u inat pitarima pa draze mi je da ga vidim na Veltins Areni kako daje golove protiv tih pomenutih ekipa nego da je dosao u Zelju i golove zabijao Posusju i Rudaru
Dinamo Drezden je prijateljski klub Hordi pa zato...
Bilo kako bilo, odlicno ce mu doci ovo da se povrati pred baraz. Pogotovo golgeterski.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa svi su i govorili da nije za 90 minuta.. i nije realno..zadnjih 20-25 minuta to je mjera. Tako treba i u reprezentaciji.. Cvajta je niži level i nije mjerilo za reprezentaciju. Isto kao što Katić ne bi nikad bio u prvih 11 reprezentacije da je Ahmedhodžić bio pametniji...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa Edin je kapiten NASE reprezentacije. Kakvi idiotski komentari da covjek ne povjeruje. Eto krivo ce nam bit sto Dzeko trpa nekakav Dresden. Da im hoce zabit hattrick niko sretniji od mene.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A baš sam pomislio da od njega nema ništa... Nek nam je živ i zdrav. Kad njemu dobro ide, svaki Bošnjak se sretan budi.
Volimo te Edine.
Burazeru moj ako nismo do sad naucili da se Dzeku ne smije otpisati onda necemo nikad, pa gledamo i pratimo ga 20 godina, Dzekson je Dzekson...
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma svjesni su njemci itekako. Svi kazu da ne postoji igrac u drugoj njemackoj ligi koji bi ono onako primio i zabio gol. Pitanje je da li osim kanea iko u njemackoj moze onako primiti loptu odrhvati stopera i zabiti hladno.Edincapitano je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:51Ovaj Edinov gol, ljudi nisu svjesni kako je ovo tesko izvesti. Na prsa, okrenut ledjima prema golu i dva stopera na ledjima, i jos onda golmana savladati koji trci prema tebi.
Fenomenalan gol.
Babuku treba ubaciti zadnjih 30 minuta u barazu, onda je i dalje svijetska klasa.
Njega ce stoperi da se boje kao da je Ronaldo u primeu. Posebno nakon prve tekme i odmah gola. Dosta ih je pricalo da je star,da nece moci i on udje tako u sezonu. Biti ce punjenja gaca prije tekme sa Schalkeom
Bravo Edin !
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Vi koji govorite da ne može više od 20 minuta, joooj kako će vas Edin demantovati... Živi bili pa vidjeli
Samo u slucaju ne daj Boze loma obje noge ne treba igrat u barazu. Koji qrcevi Demirovic i Tabakovic babuka je za njih R9 i kad kleca a to ce bit i za 5 godina kad vec bude par godina u penziji i to nakon visednevnog cuganja sa Ibricicem i Adilovicem.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
E nek se babuka popisao po pljuvacima odmah u prvoj utakmici. Vidim i sad fudbalski "strucnjaci" pisu kako je spreman za 20 minuta, jeste ali da je igrac Reala, a s onim poluprofesionalcima u Cvajti je spreman za citavu utakmicu. Ako pricamo o nasoj reprezentaciji Dzeko ce kuurccem dati vise golova nego ostatak ekipe nogama, glavama..
- JayCatwright
- Kontakt:
Desila se najgora moguća stvar za našu reprezentaciju, dao slučajan gol u ovoj poluamaterskoj ligi koji mu je osigurao 90 minuta proti Velsa.
Džeko ovim transferom stvorio euforiju ko kad smo onomad pratili avion za Englesku.
Gigant!
Gigant!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kaže Darijo Srna, Edin kad se oprosti od igranja profesionalnog fudbala, i dalje treba igrati za reprezentaciju
Pametnom dosta
-
19vendetta87
- Kontakt:
I ako nas Vels razbije trkom (po cemu su prepoznatljivi), a mi izgubimo, opet ce biti prica da je kloc koji treba u penziju, a Barbarez da je pichka jer ga ne smije klupirati...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.