Nije zamaranje potreba da od igle do lokomotive sve ima da bude kao treba. Prije ovog sto trenutno odlucuje, odlucivali su i drugi pa nista bolje nije bilo mozda upravo radi tog stava sta nam je prioritet.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:03Ma to svako normalan zna.bvsic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Al kad se ovakve stvari rade na zadnjem prioritetu, sta da ocekujemo onda da se radi sa ovim najbitnijm stvarima i kakvi su tu dealovijurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:46Joj kakvim se vi trivijalnostima bavite.
Nit cemo bolje nit gore igrati da vodi Dilleta Leotta BORDO TV.
Kad bi redali prioritete u klubu Denis je zadnji prioritet, nije ni zadnji , nego iza zadnjeg.
Nego uvijek se mi bavimo Denisima, Melisama, Ajlama, dizajnerima, ovim i onim . Znamo svi sta je problem samo premalo se bavimo problemom.
Ima ime i prezime. Nemoguce da 100 zaposlenika pogresno radi , uboli bi slucajno jednom nešto normalno, imas gore ko odlučuje a ovo sve ispod je rezultat tog odlučivanja. I mi se zamaramo trivijalnostima.
Sve je prioritet, hocu da imam odredene normalnosti u 2026. godini.
Padamo na ovim trivijalnim stvarima redajuci prioritete pa ti se odrazi masovna latergija i na vece i na najveci problem.
Stadio je na vrhu ako ne i broj jedan problem koji se ne rjesava pa dok tu latergija postoji daj da zapnemo na manje bitne trenutno stvari ne bi li dosli do bitnih stvari u blizoj buducnosti.

.png)