FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Forsirati Anesa Mehmedovića na krilu, tehnički perfektan mali, sličan Guliju, samo je Guli imao možda bolji šut...djeluje baš da ima potencijala, nije bezveze dao tolike golove u juniorima, superiran je u odnosu na svoju generaciju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma to svako normalan zna.bvsic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Al kad se ovakve stvari rade na zadnjem prioritetu, sta da ocekujemo onda da se radi sa ovim najbitnijm stvarima i kakvi su tu dealovijurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:46Joj kakvim se vi trivijalnostima bavite.
Nit cemo bolje nit gore igrati da vodi Dilleta Leotta BORDO TV.
Kad bi redali prioritete u klubu Denis je zadnji prioritet, nije ni zadnji , nego iza zadnjeg.
Nego uvijek se mi bavimo Denisima, Melisama, Ajlama, dizajnerima, ovim i onim . Znamo svi sta je problem samo premalo se bavimo problemom.
Ima ime i prezime. Nemoguce da 100 zaposlenika pogresno radi , uboli bi slucajno jednom nešto normalno, imas gore ko odlučuje a ovo sve ispod je rezultat tog odlučivanja. I mi se zamaramo trivijalnostima.
Brat pljuje skaute a guli iz gruzije, Jatta negdje tamo zapadna afrika ne Sjecam Se oba igraca mlada i dobro prodana Tako da mi navede 1 klub iz bih koji je to uspio
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nije zamaranje potreba da od igle do lokomotive sve ima da bude kao treba. Prije ovog sto trenutno odlucuje, odlucivali su i drugi pa nista bolje nije bilo mozda upravo radi tog stava sta nam je prioritet.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:03Ma to svako normalan zna.bvsic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Al kad se ovakve stvari rade na zadnjem prioritetu, sta da ocekujemo onda da se radi sa ovim najbitnijm stvarima i kakvi su tu dealovijurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:46Joj kakvim se vi trivijalnostima bavite.
Nit cemo bolje nit gore igrati da vodi Dilleta Leotta BORDO TV.
Kad bi redali prioritete u klubu Denis je zadnji prioritet, nije ni zadnji , nego iza zadnjeg.
Nego uvijek se mi bavimo Denisima, Melisama, Ajlama, dizajnerima, ovim i onim . Znamo svi sta je problem samo premalo se bavimo problemom.
Ima ime i prezime. Nemoguce da 100 zaposlenika pogresno radi , uboli bi slucajno jednom nešto normalno, imas gore ko odlučuje a ovo sve ispod je rezultat tog odlučivanja. I mi se zamaramo trivijalnostima.
Sve je prioritet, hocu da imam odredene normalnosti u 2026. godini.
Padamo na ovim trivijalnim stvarima redajuci prioritete pa ti se odrazi masovna latergija i na vece i na najveci problem.
Stadio je na vrhu ako ne i broj jedan problem koji se ne rjesava pa dok tu latergija postoji daj da zapnemo na manje bitne trenutno stvari ne bi li dosli do bitnih stvari u blizoj buducnosti.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi je skautiran preko neovisne agencije, plaćena bila da radi taj prelazni rok za nas, uradili ok posao.
Dvojica skauta koji više nisu u klubu su doveli Jattu, praktički momka upratili još dok je na betonu igrao u Africi, ali oni konkretno su skautirali isključivo za prvi tim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Denis je istinski navijac Sarajeva i takvi ljudi trebaju biti u klubu i da se bave sa tim sto su dobri . Ovo sto je do sada uradio je odlicno bilo. Sigurno nece praviti greske kao ovi iz shopa sto prave crno crvene salove. Takvi ljudi trebaju otkaz dobiti. U klubu uvijek trebaju biti osobe kao npr Semir Zilic koji zele dobrobit klubu. Drzanje ajle u klubu je dno dna i nadam se da ce mirvic propasti jednog dana i da ona ide u paketu sa njim
Nema... Anes ima puno bolji sut.belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:59Forsirati Anesa Mehmedovića na krilu, tehnički perfektan mali, sličan Guliju, samo je Guli imao možda bolji šut...djeluje baš da ima potencijala, nije bezveze dao tolike golove u juniorima, superiran je u odnosu na svoju generaciju
Guli je brzi i agresivniji.
Šut je anesovo jako oružje, od slobodnjaka do centarsuta.
Ali je on daleko jos da se poredi sa gulijem... Puno posla rada i krvi
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 26 jan 2026, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne treba zaboraviti da su i mladje selekcije puni igraca koji su dovedeni izvan sarajeva, a za te sto nisu u klubu ne vidim Problem Ako je neko drugi dosao na njihovo mjesto ne znaci da ti taj neko nece novog jattu dovesti Tako da opet mislim da je pljuvanje skauta suvisno. Sve ja razumijem Ajla u klubu, mirvic pere pare, smrk ima % od karti Ali sad I skaute rokati koji po meni top posao rade je previse i bez razlogaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:14Prvi je skautiran preko neovisne agencije, plaćena bila da radi taj prelazni rok za nas, uradili ok posao.
Dvojica skauta koji više nisu u klubu su doveli Jattu, praktički momka upratili još dok je na betonu igrao u Africi, ali oni konkretno su skautirali isključivo za prvi tim.
- belosevic23
- Kontakt:
Pretpostavljam da si ga gledao uživo u juniorima, sta mislis kakve su šanse da napravi nešto slično Guliju ?Pantelija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:21Nema... Anes ima puno bolji sut.belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:59Forsirati Anesa Mehmedovića na krilu, tehnički perfektan mali, sličan Guliju, samo je Guli imao možda bolji šut...djeluje baš da ima potencijala, nije bezveze dao tolike golove u juniorima, superiran je u odnosu na svoju generaciju
Guli je brzi i agresivniji.
Šut je anesovo jako oružje, od slobodnjaka do centarsuta.
Ali je on daleko jos da se poredi sa gulijem... Puno posla rada i krvi
Po mom mišljenju ovo što sam vidio na pripremnim, daleko je iznad svih juniora koji su dobili priliku
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Problem je u tome sto se ne smije reci ko je ultimativno kriv, a zna se ko je na vrhu kluba, ko se najvise pita i samim time ko snosi najvecu odgovornost. Godinama se poteze prica da je Mirvic neka naivcina koju izradjuju i vuku za nos, a on sve te ljude zaposljava i postavlja. Kao da firma propada i ja kazem kriv je nesposobni radnik u skladistu, ne CEO, on ne snosi nikakvu odgovornost.
Ma smije se reći. Problem je taj što na jedno Mirvić je kriv iskoči pet onih koji ga brane i amnestiraju njegovo loše rukovođenje klubom upravo ovako kako si ti opisao.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:32Problem je u tome sto se ne smije reci ko je ultimativno kriv, a zna se ko je na vrhu kluba, ko se najvise pita i samim time ko snosi najvecu odgovornost. Godinama se poteze prica da je Mirvic neka naivcina koju izradjuju i vuku za nos, a on sve te ljude zaposljava i postavlja. Kao da firma propada i ja kazem kriv je nesposobni radnik u skladistu, ne CEO, on ne snosi nikakvu odgovornost.
Kupi pa vodi bolje
Nikad poraz, samo lekcija.
Moze li se dijeliti ban kad neko napise da nekoga trebamo dovesti/gurati na yebenom KRILU ??????
Apelujem.
Apelujem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nidje veze pljuvanje Denisa
To je jedan pravo dobar momak koji voli klub i radio je pravo srcano (sto se moglo vidjeti da je Bordo TV podigao na jedan fin nivo)
Kako sam shvatio stvar je finansijske prirode tj rezanje plata ...
To je jedan pravo dobar momak koji voli klub i radio je pravo srcano (sto se moglo vidjeti da je Bordo TV podigao na jedan fin nivo)
Kako sam shvatio stvar je finansijske prirode tj rezanje plata ...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
U pravu si, pogresno sam se izrazio. Smije se reci, ali nema fajde i replike su uvijek iste: otkupi ti uloge, virsle, Vico, Ajla (sama sebe drzi u klubu), trn u oku, mediji nas ne vole itd.tabba77 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:34Ma smije se reći. Problem je taj što na jedno Mirvić je kriv iskoči pet onih koji ga brane i amnestiraju njegovo loše rukovođenje klubom upravo ovako kako si ti opisao.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:32Problem je u tome sto se ne smije reci ko je ultimativno kriv, a zna se ko je na vrhu kluba, ko se najvise pita i samim time ko snosi najvecu odgovornost. Godinama se poteze prica da je Mirvic neka naivcina koju izradjuju i vuku za nos, a on sve te ljude zaposljava i postavlja. Kao da firma propada i ja kazem kriv je nesposobni radnik u skladistu, ne CEO, on ne snosi nikakvu odgovornost.
Kupi pa vodi bolje![]()
- belosevic23
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da je ovim mukama sa ovom vlasničkom strukturom došao kraj.
ABd bit će tako, ali ipak treba sačekati neke konkretnije informacije, navodno bi moglo biti već ovih dana detalja, ali ništa ne vjerujem dok se zvanično ne objavi.
ABd bit će tako, ali ipak treba sačekati neke konkretnije informacije, navodno bi moglo biti već ovih dana detalja, ali ništa ne vjerujem dok se zvanično ne objavi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U tome sto igramo bez krila a vi prizivate nekakva krila !!!
Isto da ste slijepi, ili mozda ne pratite klub, pa 'nako napisete, samo da se nesto esava...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Gledam ga od neke 13. godine...belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:25
Pretpostavljam da si ga gledao uživo u juniorima, sta mislis kakve su šanse da napravi nešto slično Guliju ?
Po mom mišljenju ovo što sam vidio na pripremnim, daleko je iznad svih juniora koji su dobili priliku
Iznenađen sam koliko se dobro prilagodio seniorskom ffudbalu... mislim da za to zasluge ima to sto je kao dijete od 13-14 igrao u zvijezdi za kadete (a mislim i za juniore) pa kada je dosao u akademiju isto je ranije otiso u kadete i u juniore. I to mu je pomoglo a uz to je i malac dobra glava...
E sad sto se tice njega, on je u svim selekciama igrao neku desetku, prednjeg veznog, krilo i špica... i na svakoj poziciji je pruzao odlicne partije. U juniorima je jednostavno eksplodirao...
E sad, od kvaliteta koje ima... orijentacija u prostoru, perfirni vid saigraca, šut s obje noge. Z juniore je zabijao golove iz svih mogucih pozicija. Van 16, iz 16 , glavom, lijevom , desnom, volej ... ima nisko teziste i brzu promjenu pravca.
Sada to treba prenijeti na seniorski fudbal, raditi na nekim stvarima koje su slabije i mislim da moze doseci nivo veci od gulija jer je njegova fudbalska inteligencija daleko ispred gulija... gulisa ima nevjerovatne motoricke sposobnosti, i on je to iskoristio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Denis je zakon i ljudina. Majka mu stara, nećemo sve što valja otjerati iz kluba.
Je l se mali preziva Mehmedović ili Hadžimehmedović bgt?Pantelija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:47Gledam ga od neke 13. godine...belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:25
Pretpostavljam da si ga gledao uživo u juniorima, sta mislis kakve su šanse da napravi nešto slično Guliju ?
Iznenađen sam koliko se dobro prilagodio seniorskom ffudbalu... mislim da za to zasluge ima to sto je kao dijete od 13-14 igrao u zvijezdi za kadete (a mislim i za juniore) pa kada je dosao u akademiju isto je ranije otiso u kadete i u juniore. I to mu je pomoglo a uz to je i malac dobra glava...
E sad sto se tice njega, on je u svim selekciama igrao neku desetku, prednjeg veznog, krilo i špica... i na svakoj poziciji je pruzao odlicne partije. U juniorima je jednostavno eksplodirao...
E sad, od kvaliteta koje ima... orijentacija u prostoru, perfirni vid saigraca, šut s obje noge. Z juniore je zabijao golove iz svih mogucih pozicija. Van 16, iz 16 , glavom, lijevom , desnom, volej ... ima nisko teziste i brzu promjenu pravca.
Sada to treba prenijeti na seniorski fudbal, raditi na nekim stvarima koje su slabije i mislim da moze doseci nivo veci od gulija jer je njegova fudbalska inteligencija daleko ispred gulija... gulisa ima nevjerovatne motoricke sposobnosti, i on je to iskoristio.
Neko piše Mehmedović a negdje sam vidio i ono H. Mehmedović, znam da je iz Slobode bio jedan da su ga pisali ovako sa H
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bajroni, mosarajvosa83, soe i 41 gost.