FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za 11 dana je prva utakmica, a mi još nismo doveli zamjenu za najboljeg igrača. Neozbiljno.
Očito nemamo rezultatskih ambicija u drugoj polusezoni
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dvije utakmice, četiri poluvremena tj skoro pa četiri različite naše ekipe su igrale i svaki put se igralo sa 1 napapadačem ili 2 u toj nekoj "drugoj" varijanti.
3 stopera
2 beka koja nisu toliko ofanzivni
4 vezna (2 šestice, 2 osmice)
1 napadač
Očigledno je to plan za ovu sezonu i da se prema tome kroji ekipa.
- belosevic23
- Kontakt:
Pod krilima se misli na tip igrača koji mogu igrati po strani i probiti kao što je Guli ili Kyeremeh bez obzira što igramo 352 ili 532. I u ovim formacijama se Guli mnogo više izvlačio na bok nego što je igrao centralno. Početna formacija na papiru nema nikakve veze sa kasnijom postavkom i dešavanjima na terenuNazorUso je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:46U tome sto igramo bez krila a vi prizivate nekakva krila !!!
Isto da ste slijepi, ili mozda ne pratite klub, pa 'nako napisete, samo da se nesto esava...
Hadzimehmedovic je Anes.pitara je napisao/la: ↑26 jan 2026, 13:09Je l se mali preziva Mehmedović ili Hadžimehmedović bgt?Pantelija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:47Gledam ga od neke 13. godine...belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:25
Pretpostavljam da si ga gledao uživo u juniorima, sta mislis kakve su šanse da napravi nešto slično Guliju ?
Po mom mišljenju ovo što sam vidio na pripremnim, daleko je iznad svih juniora koji su dobili priliku
Iznenađen sam koliko se dobro prilagodio seniorskom ffudbalu... mislim da za to zasluge ima to sto je kao dijete od 13-14 igrao u zvijezdi za kadete (a mislim i za juniore) pa kada je dosao u akademiju isto je ranije otiso u kadete i u juniore. I to mu je pomoglo a uz to je i malac dobra glava...
E sad sto se tice njega, on je u svim selekciama igrao neku desetku, prednjeg veznog, krilo i špica... i na svakoj poziciji je pruzao odlicne partije. U juniorima je jednostavno eksplodirao...
E sad, od kvaliteta koje ima... orijentacija u prostoru, perfirni vid saigraca, šut s obje noge. Z juniore je zabijao golove iz svih mogucih pozicija. Van 16, iz 16 , glavom, lijevom , desnom, volej ... ima nisko teziste i brzu promjenu pravca.
Sada to treba prenijeti na seniorski fudbal, raditi na nekim stvarima koje su slabije i mislim da moze doseci nivo veci od gulija jer je njegova fudbalska inteligencija daleko ispred gulija... gulisa ima nevjerovatne motoricke sposobnosti, i on je to iskoristio.
Neko piše Mehmedović a negdje sam vidio i ono H. Mehmedović, znam da je iz Slobode bio jedan da su ga pisali ovako sa H
Tako je, u Slobodi igra Harun Hadzibeganovic (H.Beganovic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadaju se svi sem ovih botova PredsjednikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:45Ja se iskreno nadam da je ovim mukama sa ovom vlasničkom strukturom došao kraj.
ABd bit će tako, ali ipak treba sačekati neke konkretnije informacije, navodno bi moglo biti već ovih dana detalja, ali ništa ne vjerujem dok se zvanično ne objavi.
-
propoklopac
- Kontakt:
Je li nas to neko kupuje?samoSA je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:21Nadaju se svi sem ovih botova PredsjednikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:45Ja se iskreno nadam da je ovim mukama sa ovom vlasničkom strukturom došao kraj.
ABd bit će tako, ali ipak treba sačekati neke konkretnije informacije, navodno bi moglo biti već ovih dana detalja, ali ništa ne vjerujem dok se zvanično ne objavi.
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
sad ce mirvah samo da proda jos koga
Jesi se to prepao za radno mjesto?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:29Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
N3R3D je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:38Jesi se to prepao za radno mjesto?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:29Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
Prije da je prepala.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Kakvo radno mjesto? Samo sam naveo jednu jednostavnu činjenicu koju ljudi iz nekog razloga zanemaruju. Svako ima pravo da o Mirviću misli šta hoće, ali situacija je poprilično jasna i jednostavna. Ne postoji nikakva ponuda da se otkupe upravljačka prava, tako da Mirvićev odlazak trenutno nije realan ni u domenu teorije, sviđalo se to nekome ili ne.N3R3D je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:38Jesi se to prepao za radno mjesto?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:29Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
Otkud ti znaš postoji li ponuda ili ne? Kako znaš da nema? Ko si ti?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:51Kakvo radno mjesto? Samo sam naveo jednu jednostavnu činjenicu koju ljudi iz nekog razloga zanemaruju. Svako ima pravo da o Mirviću misli šta hoće, ali situacija je poprilično jasna i jednostavna. Ne postoji nikakva ponuda da se otkupe upravljačka prava, tako da Mirvićev odlazak trenutno nije realan ni u domenu teorije, sviđalo se to nekome ili ne.N3R3D je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:38Jesi se to prepao za radno mjesto?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:29Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
Zaposlenik ili zaposlenica kluba očito.Morpheus je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:00Otkud ti znaš postoji li ponuda ili ne? Kako znaš da nema? Ko si ti?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:51Kakvo radno mjesto? Samo sam naveo jednu jednostavnu činjenicu koju ljudi iz nekog razloga zanemaruju. Svako ima pravo da o Mirviću misli šta hoće, ali situacija je poprilično jasna i jednostavna. Ne postoji nikakva ponuda da se otkupe upravljačka prava, tako da Mirvićev odlazak trenutno nije realan ni u domenu teorije, sviđalo se to nekome ili ne.![]()
![]()
Prpa a? Da ne daj Bože ne ode predsjednik pa onda nema para za botovanje.IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:29Ismir Mirvić je vlasnik preko 98% upravljačkih prava. Kad i ako se pojavi neko spreman da ta prava otkupi, tada će postojati realna mogućnost da on ode.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne znam samo da li princ ima namjeru u bližoj budućnosti otkupiti prava, to bi baš bilo vrh.
@duska
Ima li šta za novog investitora? Pred novu godinu si govorio da čekamo sredinu januara ili 17ti, ne sjećam se baš najbolje. Je li opet bila patka? Niko oko kluba, pa ni iz grupe ne zna ništa o tome.
@duska
Ima li šta za novog investitora? Pred novu godinu si govorio da čekamo sredinu januara ili 17ti, ne sjećam se baš najbolje. Je li opet bila patka? Niko oko kluba, pa ni iz grupe ne zna ništa o tome.
Strumf napravio profil i trola ovdje **** li ga tožovac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo neka prenese tom većinskom vlasniku upravljačkih prava da nam se dobro qrca napuši.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 26 jan 2026, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znaju svi koji trebaju znati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:06Ne znam samo da li princ ima namjeru u bližoj budućnosti otkupiti prava, to bi baš bilo vrh.
@duska
Samo lakapo.
Trenutno korisnika/ca: propoklopac i 40 gostiju.

.png)