FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Emindoks20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nastica kada bolje pogledam dosta ispada, nisam ocekivao da je igrac koji ni ne prelazi centar, spor pa bi mu vracanje previse bilo. Odinaka mi je dosta zanimljiviji bio. Previse napravimo bum cim je neko iz fine lige dosao, i onda se kasnije razocaramo
- gegenpressing
- Kontakt:
Emindoks20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:08Nastica kada bolje pogledam dosta ispada, nisam ocekivao da je igrac koji ni ne prelazi centar, spor pa bi mu vracanje previse bilo. Odinaka mi je dosta zanimljiviji bio. Previse napravimo bum cim je neko iz fine lige dosao, i onda se kasnije razocaramo
Brohra ribo se...
Reci odmah koji ti je originalni pitarski nick da se bezveze ne peglamo ni mi ni ti.Emindoks20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:08Nastica kada bolje pogledam dosta ispada, nisam ocekivao da je igrac koji ni ne prelazi centar, spor pa bi mu vracanje previse bilo. Odinaka mi je dosta zanimljiviji bio. Previse napravimo bum cim je neko iz fine lige dosao, i onda se kasnije razocaramo
-
traktori46
- Kontakt:
Bolje gledaj paša, odavno nisam gledao Želju da je ovoliki broj prilika pred golom protivnika napravio,da je Rakic bio prisebniji u 1 mi bi vodili 4-0, malo smo u 2 poceli meljati loptu i doslo je do individualni greski pojedinaca koje se daju i moraju ispraviti.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma jok Obradov je klasa…ojjjjj hljebegegenpressing je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Emindoks20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:08Nastica kada bolje pogledam dosta ispada, nisam ocekivao da je igrac koji ni ne prelazi centar, spor pa bi mu vracanje previse bilo. Odinaka mi je dosta zanimljiviji bio. Previse napravimo bum cim je neko iz fine lige dosao, i onda se kasnije razocaramo![]()
-
Emindoks20
- Kontakt:
Ja ne znam sta je problem sto sam rekao za 1 igraca da ste ga prenapuhali. Ne znam kako niste vidjeli ispadanja u igri Radije bih Cosicu dao aplauz, Radovcu i Alicu. Prvo poluvrijeme je odlicno bilo, da Rakic zna dati gola bilo bi odmah 4-0.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jucer se vala dostao ubacivao naprijed i to ne kao bek, vec je ulazio unutar sesnaesterca a i vrlo cesto je bio na poziciji veznog..
Po meni do sad ima dobru kontrolu lopte, ali da je spor,spor je
P.s. Pozitivno je da su oba beka danas asistirala odlicno za golove, tako da vjerujem da ce biti mrtva trka izmedju Nastica i Alica za poziciju u prvih 11.. pocetnu prednost u prvih par kola bih dao Nasticu kao prvom izboru prvenstveno radi iskustva i ekipa u kojima je nastupao..
Po meni do sad ima dobru kontrolu lopte, ali da je spor,spor je
P.s. Pozitivno je da su oba beka danas asistirala odlicno za golove, tako da vjerujem da ce biti mrtva trka izmedju Nastica i Alica za poziciju u prvih 11.. pocetnu prednost u prvih par kola bih dao Nasticu kao prvom izboru prvenstveno radi iskustva i ekipa u kojima je nastupao..
Meni su Nastić i Troupee dosta slični profili. Sigurni na lopti ali dosta sporiji i defanzivno dobri s tim da Nastić djeluje dosta kvalitetnije iako je čovjek u pravu, dosta često ispadne ali dajte tek je došao i pripremna je utakmica. Sa druge strane, Alić i Odinaka su slični, dosta brži, pokrivaju više terena i aktivniji u napadu. Defanzivno su mi malo lošiji od prve dvojice.
Sve u svemu mislim da imamo dosta dobra bekovska rješenja s tim da mi se čini da tu Obradov otpada kako stvari stoje. Moglo bi se lako desiti da presjedi ovo pola sezone do kraja ugovora i da mu se daju papiri. Šteta, trebao se Deni ostaviti umjesto njega bar da stekne još iskustva. Ovako nismo ništa dobili.
Sve u svemu mislim da imamo dosta dobra bekovska rješenja s tim da mi se čini da tu Obradov otpada kako stvari stoje. Moglo bi se lako desiti da presjedi ovo pola sezone do kraja ugovora i da mu se daju papiri. Šteta, trebao se Deni ostaviti umjesto njega bar da stekne još iskustva. Ovako nismo ništa dobili.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ovo je duskajurisic malo napusenaEmindoks20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:46Ja ne znam sta je problem sto sam rekao za 1 igraca da ste ga prenapuhali. Ne znam kako niste vidjeli ispadanja u igri Radije bih Cosicu dao aplauz, Radovcu i Alicu. Prvo poluvrijeme je odlicno bilo, da Rakic zna dati gola bilo bi odmah 4-0.
Jos veceras bi papire dao Obradovu,Sabicu,Koningu,Rakicu,Pejicu..Oni su amaterski igraci i to je cinjenica.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ako dodje Muharem Husković imali bi 5 špiceva, koji su ove sezone u 56 utakmica u svojim ligama zabili, pazi sad, PUNA 2 (ako je gol protiv Zrinjskog na kraju Rakićev 3) GOLA!
Da stvar bude bolja, upisali su ukupno 1 (jednu) asistenciju.
Prokop top, Nastić top, ali nama najviše škripi špic…
Da stvar bude bolja, upisali su ukupno 1 (jednu) asistenciju.
Prokop top, Nastić top, ali nama najviše škripi špic…
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sileks je u rangu Toska .. Nema potrebe komentarisati, korektno odigrala druga ekipa.
Obradov,Konings,Pejic,Rakic su viska, ne mogu pomoci ekipi ni u kojem slucaju, sve im najbolje pozeljeti
Obradov,Konings,Pejic,Rakic su viska, ne mogu pomoci ekipi ni u kojem slucaju, sve im najbolje pozeljeti
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Mircevski im najbolji igrac… Ko se protiv njih nije pokazao nije za Zelje.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 jan 2026, 17:21Sileks je u rangu Toska .. Nema potrebe komentarisati, korektno odigrala druga ekipa.
Nama trebaju dva krila (jedan obavezno ljevak), defanzivni vezni (klasična šestica, visoka) i još jedan štoper pa tek onda napadač. 
Nadam se da su Obradov na krilu i Pejić na šestici pili samo eksperimenti da se vidi ko šta može. Mada je Pejić odradio dosta korektno (da ne bude da ga svi kude)
Nadam se da su Obradov na krilu i Pejić na šestici pili samo eksperimenti da se vidi ko šta može. Mada je Pejić odradio dosta korektno (da ne bude da ga svi kude)
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- jointunija
- Kontakt:
Nastić nađe rješenje pod pritiskom 2-3 igrača,to je doktorat za sve naše bočne igrače zadnjih 10 godina,pričam o igri u polju.Levin je napisao/la: ↑26 jan 2026, 17:04Meni su Nastić i Troupee dosta slični profili. Sigurni na lopti ali dosta sporiji i defanzivno dobri s tim da Nastić djeluje dosta kvalitetnije iako je čovjek u pravu, dosta često ispadne ali dajte tek je došao i pripremna je utakmica. Sa druge strane, Alić i Odinaka su slični, dosta brži, pokrivaju više terena i aktivniji u napadu. Defanzivno su mi malo lošiji od prve dvojice.
Blago nama da je konkurencija na toj poziciji kako treba,kad tako bude još na 6-7 pozicija,tad će ekipa biti zrela za veće domete.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- gegenpressing
- Kontakt:
Ma ti si isključenELDIABLO20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:39Ma jok Obradov je klasa…ojjjjj hljebegegenpressing je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Emindoks20 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:08Nastica kada bolje pogledam dosta ispada, nisam ocekivao da je igrac koji ni ne prelazi centar, spor pa bi mu vracanje previse bilo. Odinaka mi je dosta zanimljiviji bio. Previse napravimo bum cim je neko iz fine lige dosao, i onda se kasnije razocaramo![]()
Brohra ribo se...
-
GavranBeli
- Kontakt:
De malo pisite o novom treneru, pomocniku, igri, vise ste dosadni s pričom otjerat ovog, otjerat onog. Isto polu retardirani svaka utakmica ista prica.
kako da ne pricas kada imas Rakica u spicu i tek sad vidim kakve sanse upropastava, nevjerovatno...GavranBeli je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:04De malo pisite o novom treneru, pomocniku, igri, vise ste dosadni s pričom otjerat ovog, otjerat onog. Isto polu retardirani svaka utakmica ista prica.
Ja ne vjerujem da je Rakić i dalje naš igrač.. Ako neće sporazumni raskid sa juniorima treniraj kralju, on nije ni za 18 u rosteru.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
I ja bih isto osim Rakica, jer uvijek se nalazi u sansama, a doce vrijeme kad ce rutinirati te situacije
Sto se tice ostalih slazem se, ma i Rakica bih dao za nekog boljeg, ali tesko je to sve u jednom zimskom roku odraditi
Koliko nam je unisten umladinski pogon dovoljno govori cinjenica da Sabic jedini igra i da ne mozemo izbaciti boljeg od ovih sto si nabrojao
Nadam se da ce unjamiti nekog trenera iz Salzburga i tako tih timova
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 33 gosta.